Jelgavas autobusu Parks

Jelgavas autobusu Parks SIA
Адрес: Meiju ceļš 62
Jelgava
Latvia - LV-3007
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 63022513
Факс: +371 63045848
Время работы: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Авто / Транспорт  •  Общественный транспорт
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

3%
Жалобы
48
Разрешенные
0
C ответами
6
Посмотреть статистику

Jelgavas autobusu Parks - Жалобы и отзывы

Jelgavas autobusu parks - Atbrauc nelaikā

Atbrauc nelaikā Man ir sūdzība uz Jelgavas 25autobusu,katru dienu vai nu kavē uz 10minutem vai nu atbrauc ātrāk uz 10 min. Šodien tāda bija situācija izgājām no mājām 15 minūtes ātrāk (jaiet uz pieturu 2-3minutes), bet ejam, bija 15:33 un redzam ka jau brauc autobuss,viņam pieturā tirgus iela vajadzēja būt 15:43,autobuss vienkārši aizbrauca negaidot.

Jelgavas autobusu parks - Autobusa kavēšana

Autobusa kavēšana Labdien! 2024. Gada 14. Martā plkst. 9: 22 atiet 22. Autobuss no asteru ielas, kuram būtu jāpienāk Jelgavas stacijas pieturā plkst. 9: 38, bet šodien un esmu pārliecināta, ka citas reizes tas pienāk vēlāk nekā norādīt autobusa sarakstā. Šodien tas pienāca plkst. 9: 45, tādēļ nokavēju vilcienu, kurš attiet plkst 9: 46. Tas nav pieļaujams un vai šo ir iespējams risināt, ar 22. Autobusa sarakstu laiku pielāgošanu vilciena attiešanas laikiem. Ar cieņu, Krīstīne no Jelgavas

Jelgavas autobusu parks - Slikts serviss

Slikts serviss Aizbraucot pēc aizmirsta maisiņa uz autobusu parku, darbinieki izturas kā pret suni, atbild ar izsmieklu, jautājot par citu pazaudētu lietu, vai nav atrasta autobusā, atbilde - sen gan jau Getliņos! Tas laikam normāli no darbinieku puses.

Jelgavas autobusu parks - Autobus brauc ātrāk par norādīto laiku

Autobus brauc ātrāk par norādīto laiku Vēlos sūdzēties par 2.16 autobusus jo ne pirmo reizi vīns jau brauc ātrāk nekā norādīts sarakstā, brauc kādas 10 min ātrāk, vēl pietam ziema - 20 grādos tas vispār nau normāli, man ko iet no mājas 20 min ātrāk aim saldēt savu ***** tikai lai nenokavētu autobusu un ka ekstrasencei domāt kad tad viņš atbrauks? !? !

Jelgavas autobusu parks - Slikts serviss

Slikts serviss Es gribu pasūdzēties uz 8.autobusu šoferi ,kurš brauca 19:07 .02.01.24Jelgava,alkohola smaka viņam bija,pat bail braukt bija,neadekvāta uzvedība pret manī,apsauca man,gandrīz kamēr gaidīja kad cilvēki ieiej uz autobu pie deguna aiztaisīja durvju .

Jelgavas autobusu parks - Necieņa pret apkartējiem un agresīva braukšana

Necieņa pret apkartējiem un agresīva braukšana 2023. Gada 1. Decembrī ap plkst. 14: 40 noparkojoties ceļa malā kabatiņā, lielajā ielā 14. Kad izkāpu no sava auto un devos uz ietvi, autobuss ar nr zīmi ht877 neskatoties uz to, ka ir divas brīvas braukšanas joslas, neievērojot distanci no malā stāvošajiem auto, autobusa šoferis gandrīz mani notrieca un plusā tam, apšļakstīja mani.

Jelgavas autobusu parks - Slikts un necienīga serviss

Slikts un necienīga serviss 3 novembrī 11:43 izbraucot no Viskaļu pieturas, braucot uz Ozolskvēra pieturu autobusa šoferis izrādījā necieņu pret pasažieriem ar to, ka pabraucot garām apzināti 2 pieturām, gan Ozolskvēra pieturai, gan Māras Ielas pieturai. Tikai pēc 2 pabrauktās pieturas garām, kad jau 3 pasažieri vēlējās kāpt laukā, piestāja pie pieturas. *STOP* poga bija piespiesta pirms Ozolskvēra pieturas.

Jelgavas autobusu parks - Laika neievērošana

Laika neievērošana Labdien! Šorīt 16.07 plkst. 09: 27 vēlējos ar autobusu aizbraukt no āboliņu pieturas līdz Jelgavai uz darbu, bet vēl nebiju aizgājusi līdz pieturai, biju burtiksi 10m no pieturas un autobus pagāja garām un pulkstens vēl bija tikai 9: 23, autobusam vēl 4 min bija jāstāv. Autobuss neievēroja savu laiku, un līdz ar to es netiku uz darbu, zvanīju uz autobusu parku viņu atbilde bija gaidāt nākamo tas ir 11: 47.

Jelgavas autobusu parks - Nekursē autobusi

Nekursē autobusi Par to, ka ir atcelti autobusu reisi, uzzināju pirmdienā ilgi gaidot savu autobusu uz darbu. 3. Jūlijā no rīta, kā arī vakarā pēc darba nesagaidīju 5 maršruta autobusu. Zvanīju uz uzziņām, darbiniece mani ilgi izprašņāja, kādu autobusu gaidu, kurā pieturā esmu, cikos tam bija jāpienāk. Un kad to skaidroju, nomurmināja: ak, nu, jā, ir atcelti daudzi maršruti šonedēļ. Dziesmusvētku dēļ! Jelgavas autobusu parka vadība, vēlos uzdot jautājumu, kur bija izvietota informācija pagaišo nedēļa, ka ta...

Jelgavas autobusu parks - Izsēdināja bērnu no autobusa

Izsēdināja bērnu no autobusa Bērns brauca uz skolu un norēķinājās ar karti šoferis teica ka nepietiek līdzekļu kaut uz kartes bija 1.30€ (jautājums cik tad maksā Jelgavā biļete vai tad nav 0.85€?) . Jelgavas pilsētas 2autobuss kurš brauca no Svētes, bērns brauca no bērzemnieki pieturas 8.58 un tad šoferis bērnu izsēdināja pēc dažām pieturām un tālāk uz skolu bija jāiet ar kājām.

Jelgavas autobusu parks - Старый, мерзкий, с пропитыми мозгами водитель в кепочке

Старый, мерзкий, с пропитыми мозгами водитель в кепочке Старый, мерзкий, с пропитыми мозгами водитель в кепочке уже годами издевается над незрячим инвалидом. Да и судя по другим рассказам, над инвалидами в принципе. Останавливается за знаком остановки, чтобы незрячий бился об столб, вырывает у него инвалидную карточку и швиряет куда-то на стол, чтобы тот его искал и позволяет открывать свою пропитую пасть на недовольство этого пассажира. 04.03.2023 12:44 5. Автобус, остановка "банк" в сторону Берзу. Опять случилось всё выше описаное, только в этот...

Jelgavas autobusu parks - 4. Autobuss

4. Autobuss Sveiki! Parasti gaidu no rītiem 4. Autobusu dzelzceļa stacijā. Nepietiek ar to, ka viņš kavējās katru dienu (autobusam jāpienāk 8: 03, bet pienāk 8: 16, 8: 18, kā kuru reizi, bet tā ir katru dienu) šodien 15.12.2022. Šis autobuss vienkārši pabrauca man garām, kaut gan redzēja ka stāvu un gaidu. Es neko neteiktu, gadās visādi.. Bet es esmu grūtniece, un man nācās salt un gaidīt nākamo autobusu.

Jelgavas autobusu parks - Rupja biļešu pārdevēja Jelgavas autoostā

Rupja biļešu pārdevēja Jelgavas autoostā 15.09.2022. Ap pulksten 15: 00 Jelgavas autoostas 2. Biļešu kasē vēlējos iegādāties autobusa biļeti uz tuvāko mikroautobusu uz Rīgu. Mani apkalpoja gados vecāka autoostas darbiniece (nākamreiz noteikti noskaidrošu arī vārdu, lai savu sūdzību varētu papildināt) , kas izcēlās ar neredzēti rupju un augstprātīgu attieksmi. Es tiešām atvainojos, ka es nezinu no galvas autobusu sarakstu uz Rīgu, kā arī to, uz kuru reisu ir iespējams iepriekš iegādāties biļeti un uz kuru nav. Ja šāda veida...

Jelgavas autobusu parks - Slikts serviss

Slikts serviss Šodien 6 septembrī 20: 20 Jelgavas autobuss. Šoferis bija onkulis, kurš teica, ka vietu nav. Bet nezinot kāpēc otru cilvēku paņēma. Mani izmeta laukā, jo redziet vietu nav. Lai gan tur varēja atrasties un stāvēt kājās. Esmu ļoti dusmīga. Es uz mājam netiku...

Jelgavas autobusu parks - Slikts serviss un attieksme

Slikts serviss un attieksme 3. Jūnijā 19: 21 pieturā 4. Sākumskola jāpienāk 12 autobusam uz Vītoliņiem. Tas nebija laicīgi, kavējās mazliet. Redzot autobusu piecēlāmies un stāvējām pieturas malā. Šoferis runāja pa telefonu un pat neapstājās, vienkārši pabrauca mums garām.

Jelgavas autobusu parks - Šoferis tieši deguna priekšā aizvēra durvis

Šoferis tieši deguna priekšā aizvēra durvis Šodien, 14: 52 aucē no Raiņa ielas pieturas šoferis mana deguna priekšā aizvēra durvis un nepaņēma. Esmu 2. Gr. Invalīds un man tagad nokrāvušam ar smagiem maisiem ar suņa barību jāgaida nākošais autobuss 2,5 stundas. Nekur nevaru aiziet, lai pakavētu laiku. Lūdzu risiniet šo jautājumu. Mans numurs ir 20079366.

Jelgavas autobusu parks - Jelgavas autobusu parks/ Kavēšana

Jelgavas autobusu parks/ Kavēšana Autobusa lilgas kavēšanas dēļ, zaudēju iespēju tikt uz nākamo autobusu un naudas līdzekļus. Jo situācija sekojoša, nopirku biļeti Jelgava Rīga, iziet 17: 20 ienāk Rīga 18: 15; arī nopirku biļeti Rīga Alūksnē, iziet 18: 30. 17: 10 biju Jelgavas autoostā, gaidu, autobusu, viņš nokavēja 14 min, un nevis ieradās 17: 20 bet gan 17: 34, kamēr tiek cauri Jelgavai uzņemot visus pasažierus, olainei... Kāda man ir garantija, ka autobuss uz alūksni mani pagaidīs, ja es kavēju dēļ Jelgavas autobusa dēļ...

Jelgavas autobusu parks - Slikts serviss

Slikts serviss Es gaidīju autobusu no rīta 8: 26 uz Rīgu, 02.12.2021. Viņš pabrauca garām 8: 21 un pat nepajautāja vai kāds brauc uz Rīgu, jo augšā bija rakstīts ka vietu nav. Nu vot es vienkari par velti iztērēju naudu biļetei jo vilciens atbrauca daudz ātrāk un pabrauca vienkarsi garām….

Jelgavas autobusu parks - Profesionāls šoferis

Profesionāls šoferis Ar draudzeni iekāpām autobusā Jelgavā laikam pirmajā. No sākuma šoferis mūs pasauca un sāka uzdot jautājumus, runāties, gribēja rādīt bildes telefonā. Vēlāk jau sāka aiztikt rokas un saukt mīļvārdiņos. Mēs jutāmies ļoti neērti, jo katru reizi, kad mēģinājām apsēsties tālāk, viņš tik un tā turpināja uzbāzties, jautāja pat privāto dzīvi un turpināja pat tad kad kāds iekāpa autobusā. Beigās izkāpām ārā no autobusa, šīs neprofesionālās un pretīgās attieksmes dēļ.

Jelgavas autobusu parks - Slikts serviss

Slikts serviss Šoferis neapstājas un aizbrauca tālāk, kaut gan, vēl bija 2 min, un šoferis redzēja, ka mēs vecāki ar ratiem, skrienam uz autobusu. Bet viņš vienkārši aizbrauc, to visu ļoti labi redzot. Briesmīgi, ka ir tik nejauki šoferi. Varbūt arī neredzēja, bet nu pie pieturas tas nav iespējams, neredzēt!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы