Infinity Fitness

SIA S.S. FITNESS
www.infinityfitness.lv
Адрес: Brīvības iela 244
Rīga
Latvia - LV-1039
(Juridiska adrese)
Телефон: +371 67 569 398
+371 26 705 953
Время работы: 7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
7:00 - 23:00
9:00 - 17:00
11:00 - 19:00
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
7
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Infinity Fitness - Жалобы и отзывы

Infinity Fitness - Slikts serviss

Slikts serviss Nogāju šajā klubā no 2012-2016. Gadam, viss bija labi... Bet nu tagad... Šausmas. Viss netīrs, neviena latviešu normāla trenera, trenažieri nolietoti, zālē tukšums pat uz 18.00, tātad vairāk nav klientu vispār. Esmu šokā, ka tik ātri zāle pārvērtās par bedri galigako. Ir lētāki, labāki varianti arī tajā pašā rajonā.

Infinity Fitness - Старый и грязный клуб

Старый и грязный клуб Когда то это был отличный клуб за свои деньги! Но сейчас ты видишь, как разрушается былая роскошь. Везде грязь, пыль, паутина. Экономия на всём. Душ холодный, джакузи еле работает и вода зелёная, некоторые тренажёры сломаны и чинить их никто не собирается. Солярий тоже сломан. В общем клуб очень запущен. Вокруг территория такая же. Ямы, пыль, грязь. Очень жаль, что владельцы клуба избрали такой путь.

Infinity Fitness - Izcili slitka personāla attieksme

Izcili slitka personāla attieksme Personāla attieksme pret klientiem tik slikta kā nekur nav redzēta. Jautājums, kādēļ vispār ir vajadzīgi kaut kādi liekēži "treneri", kuri slaistās pa zāli, izrādās - lai varētu ķērkt uz klientiem par sīkumiem. Itkā nepietiktu jau ar "jaukajiem" administratoriem. Rakstīts, ka klubs strādā līdz 23:00. Reāli ja izej uz ielas pa ārdurvīm 22:45 tas jau tiek uzskatīts par lielu noziegumu, ja iziesi ārā 22:55 tad uz tevi bļaus un tevi pazemos kā nekad vēl neesi dzīvē dzirdējis. Viņi pilnīgi nesaprot...

Infinity Fitness - Par sporta zāli kopumā

Par sporta zāli kopumā Godīgi sakot esmu nepatīkami pārsteigta par šo sporta zāli, gāju 2mēnešus līdz pabiju kādā citā zālē, kas man mainīja uzskatus.Salīdzinot ar citiem sporta klubiem, infinity vienmēr ir pārbāzts. Par aprīkojumu arī neko labu nevaru teikt, trenežieri ir nolietoti līdz pēdējam + to ir diezgan maz, jo telpa nav plaša.Arī no administrātoru puses attieksme nav tā labākā, it īpaši no blondās meitenes kas tur strādā, pat "labdien!" nevar pateikt.Kopumā neko labu nevaru pateikt, izņemot to, ka nodarbība...

INFITINITY FITNESS - Nevīžīga attieksme

Nevīžīga attieksme Esmu neapmierināta ar kluba attieksmi, jo neitko apstakļu dēl, nesanāca aktivizēt kuponu līdz 10.09.14. , bet atnacu to izdarit 15.09.14. Admisnistratore ar nevīžīgu attieksmi atbildēja, ka neko nevar darīt un cauri, repektīvi 29 eur var mest mistakstē. Klubam taču jāatblasta savus klientus un vismaz iedotu kadu pievienoto vērtību, neviss pasūtīt 5 mājas tālāk. Klientam VIENMĒR ir taisnība, bet izksatās, ka infirity fitness šo noteikumu ignorē. Jā meklējiet kādu pretīmnakošo sporta klubu, tas noteikti NEBŪS INFITINITY FITNESS.

Infinity Fitness - Attieksme

Attieksme Nelaipna attieksme no blondās meitenes recepcijā. Varētu pirms pieņemšanas darbā apmācīt cilvēkus kā jāsniedz pakalpojumi ar pozitīvu attieksmi, ka jāsasveicinās, jāatvadās, nevajag garderobes atslēdziņas nomest uz galda ar izvalbītām acīm. Tas viss veido sporta klubam reklāmu, un šajā gadījumā tā nebija pozitīva.

Infiniti fitness - attieksme

attieksme Tātad nedaudz īsumā aprakstīšu attieksmi šajā iestādītē. It kā viss ļoti skaisti, smuki, kruti utt, bet..pirmais jau ar ko jasaskaras ir pūcīgā administrātore-meitene ar pusgariem matiem (otra administratore ar īsiem matiņiem super nav ko piebilst). Izskatās, ka viņa stāv tur stāvēšanas pēc un nedod Dievs viņai kaut ko pajautāt liekas, ka tulīt uzkliegs, kas ir ka neko nesajēdz.Tālāk vis atkal būtu ok, lai gan ar nenormāli augstprātīgo attieksmi tur jasastopas ik uz soļa. Gandrīz visi staigā...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы