Gotika auto

Gotika auto Sia
Адрес: Mūkusalas iela 31
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67610025
+371 67614955
+371 67610951
+371 29343683
Категория: Авто / Транспорт  •  Автозаправочные станции

Рейтинг Надежности

4%
Жалобы
12
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

Gotika auto - Жалобы и отзывы

Gotika auto - Alga

Alga Algas izmaksas vienmēr tiek kavētas. Alga zemāka kā sētniekiem lv. Pat tiem tiek ik gadu mazliet paaugstināta alga. Gotika auto nekaunas maksāt tik kritiski zemu atalgojumu. Darbu gan pieprasa izdarīt augstā līmeni, un 2 slodzes par 1 darba algu. Vai nu vadība ir psihiski slima, vai bezatbildīgi pu atbalstītāji. Tāpat covid laika lika nākt slimiem uz darbu. Jo pie mums neslimo. Un pofig uz klientiem.

Gotika auto - Nekonpetents darbinieks, rupjības, slikts serviss

Nekonpetents darbinieks, rupjības, slikts serviss Gotika Auto DUS, Deglava ielā 96 strādā nekompetenta un rupja klientu apkalpošanas speciāliste Julija, kas nepilda tiešos darba pienākumus, atsakoties apkalpot klientus, aiztaisot lodziņu sejas priekšā un mēdoties kā bērnam, sakot “es tevi nedzirdu, ļeļeļe”. Cilvēks nav iemācījies arī sveicināties un izmantot latviešu valodu, apkalpošana -40/10.

Gotika auto - Slikts servis un apkalpošana

Slikts servis un apkalpošana 31.10.2020 no rīta. Iegriezos pa ceļam paņemt kafiju. Ļoti nelaipna un rupja apkalpošana. Neparocīgā kafijas automāta novietojuma dēļ, lielākā daļa kafijas no automāta nolija garām un nācās taisīt jaunu. Pie kases atvainojos un tad mani sagaidīja ļoti nepatīkami pārmetumi un personīgi apvainojumi. Tika pieprasīts maksāt par divām kafijām. Laika trūkuma dēļ arī samaksāju, jo no rīta velējos kafiju. Pati strādāju pārdošanas un klientu apkalpošanas sfērā - piedāvājot pašapkalpošanās kafija...

Gotika auto - Slikta apkalpošana!!!

Slikta apkalpošana!!! Covid19 ierobežojums ir benzīntanka telpās atrasties 1 personai, mēs ar vīru iegājām kā pierasts kopā, jo šad meitenes neiebilst ja ir ģimenes locekļi un mūs apkalpo, bet pārdevējai irinai pēkšņi ienāca prātā to nedarīt un tikām izraidīti no veikala, bet šī pati pārdevēja 3 dienas atpakaļ uzskatīja, ka var mani apkalpot, neskatoties uz to, ka kāds vīrietis stāvēja kopā ar viņu veikalā telpās un laipni čiloja un dzēra kafiju un tad nemaz nebija pret vairākām personām veikalā, ļoooti nelaipna un nepieklājīga pārdēvēja arī ik dienā!

Gotika auto - Slikts serviss

Slikts serviss Nepatīkams serviss. Raunas gotika. Pārdevēja-kasiere Svetlana, krievu tautības, īsiem matiem nelaipna un skarba atlikumu nenoliek normāli kā pieklājas, bet pamet uz letes kā kaukādam sunim. Sajutos neērti un takā traucēklis. Un bieži vien ejot iekšā pretī ir iereibis viņas dēls un tikmēr kamēr viņi runā savā starpā klientiem netiek pievērsta uzmanība. Vieta kur nav patīkami atgriezties.

Gotika auto - Slikts serviss

Slikts serviss 03. 07. 2019 года в 10.03 как обычно заехала заправить машину на Уденс 29, тем всего 2 точки подачи топлива, на одной просто стояла машине, на другую подъехала я. Обратившись к кассиру мирославе титова-гуде с предоплатой и желанием заправить бак на единственной свободной заправке, в ответ получила массу неприятных высказываний и явного недовольства - " вы обязаны мне... , а я ничего не должна... ! " это ужасно, больше туда ни ногой.

Gotika auto - Čeka nedošana

Čeka nedošana Usmas gotika auto benzīntankā, divas pārdevējas (jana, sanita) , tas notiek regulāri. Vai to viņām liek priekšniecība vai pašas uz savu roku nav zināms, bet tas ir kaitinoši. Ievēroju, to ka neesmu vienīgais kuram nedod čeku, lai arī kas būtu nopirkts. Pārdevējas izsit čeku un atliek malā nemaz nepiedāvājot pircējam.

Gotika auto - Аферисты

Аферисты Фирма аферистов платят зарплату как хотят говорят что платят все налоги потом оказывается что тебе платят минималку. При увольнение получить деньги очень трудно как решит хозяйка Татьяна Распопова захочет заплатит не захочет не заплатит у нее есть цепной пес Инара Хеймане которой в общем плевать на людей на бензоколонке и кафе бардак все холодильники забиты просроченными продуктами.

Gotika auto - Veca paika

Veca paika Pērkot pārtiku benzīntankā ''Gotika'' uz Siguldas šosejas pievērsiet uzmanību derīguma termiņiem.mēneša laikā jau otro reizi man iedod vecu pārtiku.veci 7days nav nekas traks, bet vecu pienu pārdot galīgi nav normāli!

uzpildes stacija gotika auto - pardeveja

pardeveja Nesaprotu vienu ka pardeveja var izlaist baumas klientu klatbutne. Aprunajot to ka pasudzeties par kautkadu jaunino izdomat planus ka sieviete smird un taja pasa bridi nepateikt labrit,labdien nau darba formas . Vai tiesam man ka apmekletajam bija kas tads jadzird. Es tagad patstavigi domaju vai jaunino atlaida ? jo neredzeju pedejo laiku bet jauka sieviete atsauciga un labrit vienmer pasaka. So sievieti sauc sveta kura planoja ar draugiem ko darit un ka iegazt plani viniem nejauki , tapec...

Gotika auto - Uzpildes stacija

Uzpildes stacija Caurbraucot ceļā uz Rīgu iebraucu DUS Gotika auto, Ieriķos, lai uzpildītu savam auto 95 markas benzīnu, jo no divām esošajām degvielas uzpildes stacijām pievilcīgāka cena bija tieši šai. DUS tāds paknaps, ne nosaukuma, ne norāžu uz sūkņiem. Novietoju auto pie viena no sūkņiem un devos veikt priekšapmaksu 95markas benzīnam 40l. Kad norēķinājos devos uzpildīt. Braucot virzienā uz Rīgu manam auto ceļā radās problēmas, kā rezultātā nācās izsaukt evakuatoru un nogādāt auto tuvākajā servisā. Servisā...

gotika auto,benzīntanks Baldonē - rupjība, pienākuma neizpilde

rupjība, pienākuma neizpilde Labdien, Baldones DUS Nivals, piederošajam uzņēmumam SIA Gotika Auto, strādā ļoti rupja, nepieklājīga pārdevāja Iveta, kura neizpilda savas pārdevājas pienākumus, piemēram gan pagājušo nedēļ, gan vakar viņa attiecās man ieliet degvielu, kaut gan degviela cisternā bija, viņa paziņoja, ka degviela neesot un man neliešot! Viss aizsākās pagājušās nedēļas sākumā, kad arī gribēju ieliet degvielu, samaksāju par degvielu ( Dus ir priekšapmaksa), un gaidīju, lai varētu ieliet, Iveta bija aizmirsusi...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы