Forum Cinemas

SIA "Forum Cinemas"
Адрес: 13. janvāra iela 8,
Rīga
Latvia - LV-1050
(Biroja adrese)
Телефон: 1188
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Искусство / Творчество  •  Кино / Театр
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
37
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Forum Cinemas - Жалобы и отзывы

Forum Cinemas - Filmas kvalitāte

Filmas kvalitāte Ar draudzeni nopirkām biļetes, lai skatītos mums mīļa dziedātāja koncertu. Samaksājām kopā 26 euro, jo atlaidīte. Telpā ielaiž pa vēlu, filma ir iezūmota, ka redzam puisim tikai vienu aci (labākajā gadījuma) , dažbrīd tikai viņa kurpi, un tā visas 2 stundas. Un filma bija solīta 3, kas mums jau likās dīvaini, jo koncerti nekad nav tik ilgi. Uz šādu kino vairs neiesim, meklēsim online opciju. Liels paldies par sabojātu vakaru!

Forum Cinemas - Slikts serviss

Slikts serviss Bērnam tika uzdāvināta kino dāvanu karte, kuras kods bija nederīgs. Forumcinemas kā atbildi uz problēmas risinājumu sniedza - neko nevaram darīt. Noteikti aicināšu savus tuviniekus šo kino pakalpojumu neizmantot. Būtībā kino uz dāvinātāja rēķina ir bezkaunīgi nopelnījis EUR 8,50.

Forum Cinemas - Slikts servisa

Slikts servisa Labdien, Ģimenēm silti iekasaku doties uz citu kinoteātri, vēlos padalīties ar necilvēcīgu un principiālu attieksmi! Svētdien izlēmām aizvest mazo 3 gadnieku uz kino, ja nedodos uz banku, es neņemu līdzi dokumentus, jo man tie nav nepieciešami, sertifikātu pārbaudot man visos veikalos pieņem bildi.. Kaa arī pirms mēneša esot forum cinemas darbiniece pieņēma nofotografētu id karti. Šoreiz principiālā darbiniece! Sandra! Neskatoties uz to ka ar 3 gadnieku braucām lielu gabalu, ka piedāvāju...

Forumcinemas - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Labdien, paldies par sabojātu vakaru! Es ļoti labi saprotu jūs un jūsu darbinieci Betiju (vaditaja) , kura ļoti labi un atbīldigi Pilda savus pienākumus. Mēs ar ģimeni bieži (3-4 reizes mēnesī) apmeklējam kinoteātri forum cinemas, kas mūms ir viens no veidiem labi pavadīt laiku. Kātru reizi iejot uz šo kinoteātri es uzradiju sāvu derīgo gan qr kodu, gan fizisko dokumentu. 11.03 mes nopirkam biļeties ar sievu Luxe Kinozālē, organizējam auklīti kura pieskatīs 2 bērnus un ļoti gribējām...

Forum Cinemas - Darba attieksme.

Darba attieksme. Pieteicos darbam pavisam nesen. Likās, ka kino būs perfekta vieta, kur sevi attīstīt. Sākumā viss liekas jauki, bet vēlāk pierādās tas, ka nekas nav tik balts un pūkains, cik tas tiek prezentēts. Darba devējam pienākums ir iepazīstināt jaunāko darbinieku ar veicāmo darbu un apstākļiem, iekšējas kārtības, darba aizsaRdzības un citiem noteikumiem. Līguma parakstīšana tika veikta neprofesionāli. Attieksme pret jauniem darbiniekiem ir pret sienu metama. Apmācības norisinājās divas diena...

Forum Cinemas - Slikts serviss

Slikts serviss Ar draugu nopirkām biļetes uz vakara seansu plkst. 21: 45. Braucot no Tukuma, ieradāmies ar nelielu nokavēšanos (21: 58) kinoteātrī, zinot, ka sākumā ir reklāmas, taču visas durvis bija ciet, tātad zemē nomesti 20 eur par biļetēm un sabojāts vakars! Paldies!

Forum Cinemas - Slikts serviss

Slikts serviss 30.10.2020 biju uz pēdējo seansu pēc kura biju aizmirsis cepuri. Aptuveni vienu stundu pēc seansa beigām biju uzrakstījis par no zaudētu cepuri uz forum forum cinemas epastu. Saņemot atbildi man bija norādīts iet uz kasēm un jautāt tur. Kases cepures manas nebija, bet labi zinu, ka cepure ir aizmirsta tur un tas bija pēdējais seanss to dien.

Forumcinemas - Skaņa

Skaņa 26.08.20 plkst 11:30 Pirmais seans Tenet un biju sāpīgi vīlies. Filma netika izbaudīta, jo tā vien likās ka skaņa uzgriezta uz paša maksimuma. Visas filmas laikā katra skaņa sita pa ausīm Zinu ka Dolby Atmos ir laba skaņa. Jo biju uz Inception pirms nedēļas un bija perfekta skaņa. Šoreiz bija par daudz pārspīlēts. Pāris decibeli par daudz uzgriezti.

Forum Cinemas - Reklama 25 minutes garuma

Reklama 25 minutes garuma Самая долгая реклама - 25 минут! Уже даже ролики закончились, показывали просто слайды про аренду помещений. Зачем тогда билеты покупали? За столько рекламы фильм люди должны бесплатно смотреть. Совсем конкуренция прижала? Выжимаем максимум и закрываемся?

Forum Cinemas - Плохой сервис

Плохой сервис Покупались билеты на сеанс в 21.30, по приезду мы обнаружили, что сеанс был перенесен на 22.00, не критично но час в очереди мы простояли. В десять часов людей наконец начали впускать в зал, как оказалось позже - нам повезло занять места почти в самом ее начале. Оказалось, что фильм уже шел. В результате, 90% зала не увидела начальную сцену, нам повезло больше, минут 7 от начала пропустили, но все равно неприятно, за билет было отдано 10.30€.

Forum Cinemas - Slikta darbinieku attieksme un apkalpošana

Slikta darbinieku attieksme un apkalpošana Jau kārtējo reizi saskaros ar tiešām nožēlojamu darbinieku attieksmi pret klientiem: 1) Attēlā redzamais cilvēks un kasiere Samanta, kas mani apkalpoja pie kases savā starpā sačukstās un smejas par kaut ko. Kad uzprasu par ko, tad seko uzbraucošā tonī jautājums-vai tas ir jūsu dzēriens? (dzēriens jeb pudele stāvēja džempera kabatā un bija nopirkts jau iepriekš, bet izdomāju, ka vēlos iegādāties arī popkornu) . Atbildēju, ka mans un abi pasmējās, kas nozīmē, ka darbinieki ņirgājas un mēģina...

Forum Cinemas - Nepareizs biļešu pārdevums

Nepareizs biļešu pārdevums Пишу жалобу по поводу обслуживания в кинотеатре. На кассе попросили 2 взрослых и один детский. Дали 3 взрослых, заметили только тогда когда отошли от кассы. Сразу же подошли, хотели поменять билет, нам отказали сказали что сами виноваты что мы якобы не точно сказали, хотя помню что точно говорили. Женщина вообще не понимала по русски. Денги не вернули.

Forum Cinema - Krāpšana

Krāpšana Labdien. Pēc ilgiem laikiem sanāca apmeklēt šo iestādi. Viss sākās labi. Līdz sagribejās nopirkt padzerties sev un berniem. Paņēmām papīra glāzītes un sākām uzpildīt. Pamanīju ka līdz ar kolu glāzē pildās ūdens... Tieši tas pats notika ar sprait un fanta dzērieniem. Cena par 0.7 ir 3 eiro bet 0.5 gandrīz 2 eiro. Tātad padzēriens ir tikai 50%. Reāli tas zaudējis savu išto garsu un būtību un pāris minūšu laikā kļuvis nebaudāms. Tad jau varu izskalot kolas pudeli ar ūdeni un arī pārdot to kā...

Forum Cinemas - Slikts serviss

Slikts serviss Pirmo reiz saskaros ar tādu problēmu, ka nevar uzskaitit PINS, ja ir tikai virtuālā karte (aplikācija) . Kad gāju pirmreiz, nepaņēmu savu karti, bet bija tikai aplikacija, puisis pie kases, visu ieskaitija, problēmu nekādu nebija. Šoreiz arī aizgāju, pie kases sēdēja Baiba. Ieskaitit pins viņa nevarēja, teiciot ka viņai vajag reālo karti.. kad pieminēju ka " ka pirms tam Jūsu kolēģis ieskaitīja visu, un nekādu problēmu nebija" uz ko tika dzirdēts" ejiet un meklējiet tad viņu" tāda attieksme no personāla izbojāja visu atpūtu! Ok, vienalga jau par tiem PINS, bet tāda attieksme no personāla..

Forum Cinemas biļešu kontrolieri Sofiju - Nelaipna apkalpošana

Nelaipna apkalpošana 12.07.2017 seansu Minioni 11.20 gribējām apmeklēt ar mazo māsu, kurai ir nepieciešami zīdaiņu ratiņi. Diemžēl tas nebija iespējams, jo Sofija( meitene, kura reģistrē biļetes un laiž zālē )kategoriski aizliedza ieiet zālē ar ratiņiem, pamatojot, ka tie traucēs apmeklētājus, nebūs vietas zālē... Man rodas jautājums vai Kino Citadele nav draudzīgs ģimenēm ar bērniem?

Forum Cinemas - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Mani bērni (14 gadi) bija aizgājuši uz kino seansu, taču tālāk par kasēm netika. Kino mājaslapā rakstīts, ka filma NAV IETEICAMA tiem, kas jaunāki par 16 gadiem, bet kasieres atteicās pārdot biļetes, un lika uzrādīt dokumentus, kaut gan jau iepriekš bērni teica, ka ir tikai 14 gadus veci. Jāpiebilst, ka tā pati kasiere pirms pāris nedēļām bija pārdevusi biļetes uz filmu, kas arī bija 16+ bez jebkādiem iebildumiem. Kad viena no kasierēm centās paskaidrot, ka vārdi "nav ieteicams" attiecas tikai...

Forum Cinemas - Nepieklājīga apkalpošana

Nepieklājīga apkalpošana Ļoti nepieklājīgi apkalpošanas darbinieki! Ar savu mazo bērnu pie kases mēģinu samaksāt summu par biļetēm. Skatos blakus kasē, viena sieviete mēģina izvēlēties filmu,bet kasiere rupji atbild. Ko tu stulbene gribi skatīties filmu vai uzklausīt mani. To dzirdēja arī mans 5 gadīgais bērns. Kauns Forum Cinema

Forum Cinemas - 2. Auditorijas stāvoklis

2. Auditorijas stāvoklis 16.12.2015. Ejam uz filmu 2. Auditorijā, kir pamanām, ka krēsli ir it kā sarkani, bet tomēr brūngani melni ar caurumiem, ka nepatīkami apsēsties. Ļoti izsēdēti, arī matu asorti uz atzveltnes netrūkst, tāpēc arī galvu atlikt īsti negribas. Skumji.

Forum Cinemas - Darbs

Darbs Sveiki,Ja esi students, kas tiešām vēlas pabeigt mācības tad neiesaku pieteikties šeit strādāt, kā arī, ja nepatīk, ka pret cilvēku vadība attiecas kā pret dzīvnieku vai vergu. Pirmkārt, alga knapi pārsniedzas pāri minimumā notiektajai. Otrkārt, ja tev ir noteikts kāds mācību vai citu aktivitāšu grafiks - to pārsvarā neņems vērā, jo viņiem ir vienalga, ja nevari strādāt, kad tev liek tad meklē citu vietu. Pirmos pāris mēnešus (2-3 mēneši) viss šķiet pieņemami, bet ar laiku saprot, ka iestādē...

Forum Cinemas - nepeiklajīga attieksma pret klientiem

nepeiklajīga attieksma pret klientiem Pēc šodienas vakara seansa Forums cinemas esmu sašutumā- uzreiz pēc seansa beigām visus izdzena ārā uz ielas, uzreiz aukstumā un salā, bez iespējas aiziet pat uz tualeti (pēc 3 stundu garas filmas tas ir diezgan aktuāli), vi varbūt vēl pakavēties telpā un "atiet". Nē, forum cinemas pa atsevišķu sāna izeju visus "izved"... kas tā ir par attieksmi????

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы