FN Serviss

FN Serviss SIA
Адрес: Brīvības gatve 204b
Rīga
Latvia - LV-1039
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67556799
Факс: +371 67556798
Информация: FN-Serviss
Valmieras birojs un veikals/noliktava
L. Laicena iela 2, Valmiera,
LV-4201, Latvija
Tālr. +371 64207255,
+371 64207451
Email. [email protected]
Darba laiki:
Darba dienās: 8.00 – 17.00
Brīvdienās: Slēgts

Pārstāvis Kurzemes reģionā
Tālr. +371 29136373
Email [email protected]
Darba laiks:
Darba dienās: 09:00-18:00

Tirdzniecības pārstāvis Igaunijā
Tālr. +372 5263209
Email. [email protected]
Darba laiks:
Darba dienās: 09:00-18:00
Время работы: 9:00 - 17:30
9:00 - 17:30
9:00 - 17:30
9:00 - 17:30
9:00 - 17:30
закрыто
закрыто
Категория: Услуги
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
5
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

FN Serviss - Жалобы и отзывы

FN Serviss - Negodprātīgi darba devējs

Negodprātīgi darba devējs Tiek pieņemts darbā, kā speciālists bet darba pienākumi tiek doti, kā palīgstrādniekam, nekādas apmācības netiek veiktas, lai kļūtu par speciālistu kādu viņiem vajadzīgs, visas apmācības ir pašmācības ceļā. Katru darba diena sākumā nav informācijas kur un ko būs jādara. Tiek sūtīts uz objektiem nesagatavots bez nekādas informācijas kas ir un ko jādara. Attiecīgi atalgojums ir pats zemākais, jo nedod iespēju izaugt un pierādīt savu profesionalitāti. Kolēģa attieksme briesmīga. Sūdzoties augstākai priekšniecībai tiek uzteiktas darba attiecības. Un tiek meklēts jauns darbinieks.

FN Serviss - Krāpšana

Krāpšana Neuzķerieties uz šī krāpniecīgā kantora. Zvana jau trešo reizi, apgalvo, ka numuru nav nekur ņēmuši utt. Konkrēti mans gadījums ir ka, piedāvā "baigo" akciju uz optisko dūmu detektoru kd-135 d, mājaslapā 24 eur, bet zvana laikā piedāvājums par 20 (ja nemaldos) nākamie papildus par 14 eur. Šo modeli var iegādāties cenās sākot no 6,75 eur.

FN serviss SIA - Noslēgtā līguma nepildīšana

Noslēgtā līguma nepildīšana Pēc līguma noslēgšanas par "Darba drošības uzraudzību" kavējas ar pakalpojuma uzsākšanu. Vispirms rēķins par veicamajiem darbiem. Tad atliek ierašanās datumu. Sagatavotās instrukcijas ir zemas kvalitātes, virspusīgi "copy - paste" darinājumi. Saaicinot lielu darba kolektīvu, kas nav biroja darbinieki, uz ikgadējo instruktāžu, var pastāstīt par to, kā atslēgt kafijas automātu no elektrības, kā nest pareizi biroja papīora kasti. Viss pārējais - stostoties. (jājamzirdziņš - ugunsdzēšamie aparāti -...

FN Serviss - klientu apkalpošana

klientu apkalpošana Veicu pasūtījumu caur FN serviss mājas lapu, tur atzīmēju, ka maksāšu ar pārskaitījumu, beidzu pasūtījumu parādījās uzraksts, ka ar mani sazināsies. Labi. Nākamā diena, neviens nesazinās, un kad es sazvanījos ar veikalu, mani savienoja ar kādu dāmu, kur sāku stāstīt, ka esmu veicis pasūtījumu, bet neviens man nezvana un neko neprasa, vai arī uz e-pastu arī nesūta maksājuma rēķinu. Dāmīte man strupi atbildēja, ka no privātpersonām pirkumus pieņemam tikai skaidrā, uz vietas veikalā, bet kāpēc ar...

FN Serviss - Nenoformēti darba ligumi, smieklīgas algas

Nenoformēti darba ligumi, smieklīgas algas Kā jums šķiet vai uzņēmumā var būtiski samazināt algas ar atpakaļejošu datumu, nostādot darbiniekus fakta priekša? Šajā uzņēmumā var! Vilkt garumā darba līguma parakstīšanu un līdz pat darbinieka aiziešanas brīdim to tā arī neparakstīt, t.i. nenoformēt? Šajā uzņēmumā var! Maksāt tādas algas, kas sedz vien ceļa izdevumus, bet slodze ir diezgan normāla! Šajā uzņēmumā ir iespējams viss! Paldies par pieredzi, izrādās var strādāt arī tā!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы