Explore Outdoor

EXPLORE OUTDOOR LTD
Адрес: Machabeli iela 7
Tbilisi
Georgia - 0109
Телефон: +995 571047373
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Путешествия  •  Туристические агентства
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Explore Outdoor - Жалобы и отзывы

Explore Outdoor - Latvija / Agris Ziemelis - Krāpšana lielā apmērā

Krāpšana lielā apmērā Uzņēmums Explore Outdoor - Latvija un tā direktors Agris Ziemelis nodarbojas ar liela apmēra krāpniecību. Nopirkām 20 cilvēku liela grupa ceļojumu uz Gudauri par 450 Eur, kopā samaksājām 9,000.00 Eur. Dažas stundas pirms lidojuma, mums paziņoja ka ceļojums ir atcelts. 2 dienu garumā pirms izlidošanas Agris solījās, ka gaida ienākam "lielo" naudu un biļetes būs, bet tā bija tikai laika vilcināšana. Mēs paši sazvanījām Airbaltic un viesnīcu Gruzijā, uz mūsu vārdiem rezervācija un apmaksa nebija...

Explore Outdoor - Atcelts ceļojums

Atcelts ceļojums Tūrisma aģentūra pārdot ceļojumus ar atlaidi un dienu pirms brauciena atceļ braucienu, solot atriest naudu. Kaut gan tajā pašā dienā pirms ceļojuma atcelšanas un pāris dienas iepriekš tiek solīts, ka viss notiks un, ka tiks atsūtītas elektroniskās biļetes, bet tā nenotiek. Atvaļinājums paņemts, bet veltīgi... Un nauda? Redzēs. Maz ticams, ka kkas tiks atriests. Kontaktpersonas - Agris Ziemelis un Monta Vecozola, kas it kā pēdējās 2 nedēļas pirms brauciena ir atvaļinājumā un nezin kas notiek. Sola noskaidrot, lai gan reāli zin, ka brauciens nenotiks.Ļoti "iegrābāmies".

Explore Outdoor - Ceļojuma atcelšana un naudas atmaksas kavēšana

Ceļojuma atcelšana un naudas atmaksas kavēšana Uzmanīties no šīs firmas - Explore outdoor. Ceļojuma dienā pēkšņi atceļ ceļojumu un ar naudas atgriešanu par ceļojumu kavējas! Padomājiet divreiz pirms izvēlaties šo firmu!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы