E kiosks

Адрес: Andrejostas iela 4A
Rīga
Latvia - LV-1045
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67292633
Факс: +371 67292701
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Услуги  •  Почта и курьерские услуги
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

5%
Жалобы
5
Разрешенные
0
C ответами
1
Посмотреть статистику

E kiosks - Жалобы и отзывы

E kiosks - Krāpšana

Krāpšana Krāpniek8u kantoris, naudu saņem, preci nepiegadā, konsultāciju tālrunis ļoti agresīvs, krāpnieki. Nav pirmā sudzība par šo pagrides kantori, kas apkrāpj cilvēkus, prot tikai uzlikt viltus akcijas, lai apkrāptu seniorus ar lētiem žurnālu abonamentiem.

Ekiosks.lv / Diena - Krāpšana

Krāpšana Man pienāca e-pasts, ka e-kioskā var abonēt žurnālus ar 60% atlaidi. Iegāju minētajā lapā un skatos, ka manis izvēlētais žurnāls "Dārza pasaule" maksā gadam 24.99. Nu labi, paskatos Latvijas pastā - tieši tas pats. E-kioskā neņem pretim SEB internetbanku. Nesaprotot, no kā tiek rēķināti 60% un kā rīkoties SEB bankas klientiem, uzrakstīju uz doto kontaktepastu. Atbildes nekādas. Vai tā ir godīga komercprakse, ka nevar piedalīties populārāko banku klienti un ka cena, kas reklamēta ar 60% atlaidi, ir tā pati, kas pastā ar dažu procentu atlaidi un arī atbildes uz e-pastu nav?

Ekiosks.lv / Diena - Nesamērīgi ilga piegāde

Nesamērīgi ilga piegāde Caur ekiosks.lv (saukts arī par Dienas Žurnāli) tiek pasūtīta grāmata, ko izdevis Dienas Grāmatas. Pasūtījums un apmaksa tik veikta 14.12. vēlu vakarā. No piegādes informācijas var saprast, ka tiek piegādāts līdz pasta nodaļai. 22.12 prece vēl nav saņemta. Tas nenotiek atsevišķās valstīs vai kontinentos, bet viss vienā pilsētā - Rīgā. Sazvanoties ar ekiosks.lv darbiniekiem, izrādās, ka prece nodota izsūtīšanai tikai 18.12 - četras dienas pēc apmaksas (!!!). Un Rīgā tomēr piegādi neveicot līdz...

Dienas žurnāli e-kiosks - Pasūtito žurnālu nav telefonus neceļ

Pasūtito žurnālu nav telefonus neceļ Tika paūtīts žurnāls ''LEĢENDAS'' kioskos jau var nopirkt sen piegādāts vel joprojam nav. Zvanot pa doto parasto tālruni tikai dzirdi pazvaniet vēlāk pī-pī-pī (67292533) zvanot uz mobīlo neceļ (26669939) nu protams neviens neatzvana. Provēju sazināties caur e-pastu (redakcijas,izdevniecības,un e-kioska) protams nekādu atbildi nesagaidīsi. Pie pirkuma bija teikts ka viņi paši izvēlēsies piegādātāju (pasts vai kādu citu) protams pat to nevar zinat kuram vajadzēja piegādāt to žurnālu vai vispār bija izvēlēts. Kretīniskāku apkalpošanu neesmu redzējis.

e-kiosks.lv - žurnāla abonēšana

žurnāla abonēšana Esmu abonējusi žurnālu "Ilustrētā zinātne" 2013. gada 6 mēnešiem (sākot ar janvāri) mājaslapā e-kiosks.lv. Līdz šim brīdim (15.01.2013.) minēto žurnālu neesmu saņēmusi, esmu rakstījusi uz epastu, kas norādīts mājaslapā, bet nekādu atbidi neesmu saņēmusi. Tāpat zvanīju neskaitāmas reizes uz telefona numuriem, kas norādīti mājaslapā, bet arī tur neviens telefonu nepacēla vai arī atteica zvanu. Esmu ļoti neapmierināta ar apkalpošanu, nekad vairs nepasūtīšu... Vai kāds ir abonējis šeit kādu žurnālu?

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы