Dāvanu Serviss

Dāvanu Serviss SIA
Адрес: Kr. Valdemāra iela 118
Rīga
Latvia - LV-1013
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 26699899
Информация: EDāvana, Dāvanu kuponi, Dāvanu komplekti, Dāvanu kartes.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Услуги
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

6%
Жалобы
8
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

Dāvanu Serviss - Жалобы и отзывы

Dāvanu Serviss - lieliska izvēle ar dažādiem piedāvājumiem

lieliska izvēle ar dažādiem piedāvājumiem Es esmu ļoti apmierināts ar dāvanu servisu. Viņiem ir lieliska izvēle ar dažādiem piedāvājumiem un konsultante vienmēr ir gatava palīdzēt, lai atrastu to, kas patiks. Man īpaši patīk, ka viņi sniedz ieteikumus par spā atpūtu tas dod iespēju padarīt dāvanu vēl personīgāku. Lielākoties šajā vietā var atrast ideālas dāvanas sievai.

Dāvanu Serviss - Nevar izmantot Dāvanu

Nevar izmantot Dāvanu Saņemu dāvanu no otras pusītes, braucienu ar lamborghini. Zvanu dāvanu servisam pieteikt braucienu, man Saka, ka mašīna nav Latvija tapat ari citi ferrari un lambo. Braucienu varu izmantot nākamgad augusta cerams, auto bus 2 nedēļas. Tas nav normāli, ka jāgaida 11 mēnesi. Pie iegādes nav info, ka lambo pieejams no x-y augustam katru gadu. Nesmuki ( (

Dāvanu Serviss - Krapsanas

Krapsanas Biju nopercis davanas servisa biletes kad gribeju izmantot sakas karantins Un neviena iesdate nestradaja tagat kad viss ir atvert zvaniju lai izmantot savu kartinu man pasaka ka termins ir iztecejies un ja es gribu izmantot tad man vajak pie majas vel 7 euro. Sanaks ka jus loti labi nopelnijat karantins laika. Gribetu

Dāvanu Serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Izskatās, ka uzņēmuma bizness ir tikai pārdot kartes, ne servisu. Kad man radās problēmas ar dāvanu kartes apmaiņu, jo izvēlētā aktivitāte tehnisku iemeslu nav pieejama, nav iespējams sazināties ar pārdevēju. Uz zvaniem atbild laipns autoatbildētājs. Nedēļas laikā tika veikti 5 zvani - ne uz vienu no tiem nav atzvanīts, kā tika solīts.

Dāvanu Serviss - Slikts serviss

Slikts serviss Krāpniecisks kantoris. Dāvanu kartes termiņš nekur uz dāvanu kartes nav norādīts, bet ja tas ir pārsniegts, to pagarina tikai par samaksu. Turklāt nevis no norādītās pakalpojuma vēsrības, bet no kaut kādas izdomātas, kas ir lielāka nekā minēta uz dāvanu kartes. Pagarinājumu veic par 25% no izdomātās summas. Es stipri padomātu vai šādu pakalpojumu izvēlēties kādam kā dāvanu jo zin“am, ka dāvankartes mēdz iejukt papīros un aizmirsties.

Dāvanu Serviss - Neatbilst patiesibai

Neatbilst patiesibai 2017 gada maija menesi man uzdavinaja davanu kokteilis no davanu servisa. Junija menesi gribeju izmantot flyboar Jelgava bet izradijas ka flyboard nestrada kopš 2016 gada vasara. Piezvanot uz davanu servisu neviens pat neatvainojas, pateica ka dažreiz pozcijas mainas, bet es nesaprotu pagaja jau gads, bet davanu kokteli neviens pat neizlaboja. Atvainojiet par kļudam!

Dāvanu Serviss - Nekvalitatīvi pakalpojumi

Nekvalitatīvi pakalpojumi Man uzdāvināja "Dāvanu Servisā" šaušanu ar šķīvjiem. Kad sazinājos ar pakalpojumu sniedzēju, mēs vienojāmies par dienu kurā ieradīšos. Kad no Jūrmalas "aizkūlos" uz Ropažiem, tur uz vietas nebija neviena cilvēka, un telefona numurs uz kuru zvanīju, lai rezervētu pakalpojumu bija ārpus zonas. Vienkārši ņirgāšanās un nerēķināšanās ar klientu!!!!!!!!! Štrunc par to dāvanu, sačakarēto dienu tāpat neviens man neatmaksās. Iesaku visiem šādus pārsteigumus rīkot bez starpniekiem!!!

Dāvanu Serviss - Nepareiza aktivitātes vieta

Nepareiza aktivitātes vieta Pērkot sia Dāvanu serviss dāvanu karti-konkrēti-šokolādes masāža- veikalā MAXIMA-uz kartoniņa, kur iekšā karte- norādīta aktivitātes vieta-Jūrmala.BET tikai pēc dāvanas koda reģistrēšanas -mājas lapā- izrādās, ka aktivitātes vieta ir pavisam cita-Jurmalā nav pieejama vispār.Vienkāŗši pievērsiet tam uzmanību, lai nesanāk velti prieki un Jūrmalas vietā jābrauc uz TC Alfa.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы