Daina Palma "Dziedinošās masāžas"

IK "Palma Compose"
www.veselibas-ambulance.mozello.lv
Адрес: Stadiona iela 5, 2.stāvs
Ozolnieku Sporta centrs
Ozolnieki
Ozolnieku nov.
Latvia - LV-3018
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371299 87 948
+371282 000 87
Время работы: 9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 19:00
9:00 - 17:00
закрыто
Категория: Здоровье / Медицина
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

13%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

Daina Palma "Dziedinošās masāžas" - Жалобы и отзывы

Daina Palma / Dziedinošās masāžas - Neētiskas darba metodes

Neētiskas darba metodes Pašā Ozolnieku sirdī, Ozolnieku novada domes logu priekšā darbojas masiere, kura savā darba procesā izmanto, maigi runājot, neētiskas darba metodes un paņēmienus; un tā nav maldināšana, jo klientēm sāp par nodarīto pārestību un izjukušajām attiecībām. Vai Ozolnieku novada domes atbildīgajiem darbiniekiem nevajadzētu pārdomāt par telpu īri masierei ar tādu reputāciju? Tāda "darbone" galu galā ceļ neslavu Ozolnieku labajam vārdam.

Dainas Palmas dziedinošās masāžas - Maldināšana

Maldināšana Cienītās dāmas! Ja negribat zaudēt savu vīru, nesūtiet viņu pie šīs dāmas. Ja vīrietim sāp mugura un viņš ir turīgs, tad tiks pamazām nomasēts līdz " laimīgām beigām". Šī sieviete ir acīmredzot izslāpusi pēc seksa un naudas, jo mans vīrs tika tā apburts no viņas, ka es viņam vairs neesmu vajadzīga. Nemaz nebrīnīšos, ja viņa tur ne tikai masē, bet arī ar maģiju nodarbojas, jo nekad agrāk mans vīrs nebija mani krāpis, bet tagad ir kā bez prāta no viņas. Man ir aizdomas, ka viņš nav vienīgais šāda veida klients, kas tiek aptīts ap pirkstu.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы