Cander Nami

Cander Nami SIA
Адрес: Jūrkalnes iela 15/25
Rīga
Latvia - LV-1046
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 66141101
Категория: Недвижимость  •  Домовладельцы

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Cander Nami - Жалобы и отзывы

Cander Nami - Slikts serviss

Slikts serviss Cander SIA nami tika izvēlēts, kā mūsu mājas apsaimniekotajos. Diemžēl jāsecina, ka tas ko viņi solīja būtiski atšķiras no tā ko pēc tam dara. Ja sākumā solīja ka serviss būs augstākā līmenī, tad pēc tam izrādās viss krietni bēdīgāk. Apsaimniekošana tiek veikta nevīžīgi, darbu plānošana vispār neeksistē, tekošu jumtu nevar salabot pusgad laikā, veicot darbus bojā iedzīvotāju mantas.

Cander Nami - Darbs

Darbs Labdien. Sāku strādāt par apkopēju uzskopu offisus visu laiku strādāju bez līguma, jo tāds man nebija iedots. Nostrādāju apmēram divas ar pusi nedēļas un aizgāju prom. Jo pat alga netika izmaksāta. Tiks izlikts arī citas vietas lai cilvēki zin ka šajā firmā strādāt nedrīkst.

Cander Nami, ēku pārvaldība, debitoru kontrole, Teritorijas apsaimniekošana - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien, saņemu rēķinu par decembri men. Atkritumu izvešanas, par vienu deklarēto personu 9, eiro, esmu šokā, atkritumi nau izvesti,Sia Cander Nami, paskaidroja ka rēķinu sastāda clean r, ta izskatas Gaujas atkritumi, mums krāsni apkure, nekadus atkritumus nau, es sazinājos ar sia cleanr, man atbildēja ka rēķins sastāda apsaimniekotaji, kurs melo? Cander Nami SIA

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы