Bikko.lv

Адрес: Kreivoji g. 37,
Šauļi
Lithuania - LT-78109
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 22302010
Категория: Магазины / Торговля  •  Магазин спортивных товаров
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

50%
Жалобы
2
Разрешенные
1
C ответами
3
Посмотреть статистику

Bikko.lv - Жалобы и отзывы

Bikko.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Lēna servisa darbība, neviena latviešu valodā runājoša pārstāvja, tikai angļu un krievu vaoldā runājoši darbinieki. Nekad nekas nav uz vietas, viss jāgaida mēnešiem, spiež izvēlēties alternatīvus risinājumus, ne tādus kurus izvēlējies, kā arī esi spiests samaksāt priekšapmaksā un pēc tam tev pasaka ka ritenis nav pieejams. Garantiju atteiks jebkurā iespējamā veidā, ja kādriz kaut kas saplīsīs, pateiks ka tas ir no lietošanas, manā gadijumā: nolūza pedālis, viņi paziņoja ka nav bijis pievilkt...

РешеноBikko.lv - Neiesaku izmantot viņu pakalpojumus

Neiesaku izmantot viņu pakalpojumus Neiesakām pilnīgi nevienam izmantot šīs mājaslapas pakalpojumus, Viņi naudu paņem priekšapmaksā, bet apkrāpj cilvēkus un ne prece ne pakalpojums klientam netiek piegādāts. Pats serviss vispār ir drausmīgs un ļoti necenzēti šie uzņēmuma(Ja vispār to var nosaukt par uzņēmumu ) ar klientiem kuri ir mēģinājuši izmantot viņu pakalpojumus, Pat man zināmus klientus ir apkrāpuši vairākas reizes par vairākiem simtiem eiro ir izmānījuši.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы