Babysecret.lv

Адрес: Ģertrūdes 63, Рига
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67175700
+371 27096122
Время работы: 10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
10:00 - 19:00
11:00 - 16:00
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины

Рейтинг Надежности

25%
Жалобы
4
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Babysecret.lv - Жалобы и отзывы

Babysecret.lv - Bērnu produktus par izdevīgām cenām

Bērnu produktus par izdevīgām cenām Es esmu ļoti apmierināta ar savu pieredzi babysecret.lv nesen pasūtīju no turienes Bugaboo ratiņus, un esmu priecīga, ka izvēlējos šo veikalu. Cena bija ļoti laba, un man īpaši patika ratiņu augstā kvalitāte. Babysecret.lv piedāvāja izcilu piedāvājumu, un tagad ar lepnumu lietoju savus jaunos Bugaboo ratiņus. Noteikti ieteiktu šo veikalu citiem, kuri meklē kvalitatīvus bērnu produktus par izdevīgām cenām.

Babysecret.lv - Reizi gada pasuta jaunas preces un brīnās ka nav klientu!

Reizi gada pasuta jaunas preces un brīnās ka nav klientu! Esmu strādājusi šini uzņēmuma tāpēc meitenes kuras nesaņem savu preci laicīgi nebrienieties. Uz vietas tai firmai nav gandrīz neka! Jāgaida piegādi no arzemem. Ja jūs esiet saņēmusi savu preci atri tad prece nav jauna! Jums piegādāja padraztu izstāžu variantu! Reizi gada pasuta jaunas preces un brīnās ka nav klientu!

РешеноBabysecret.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Š.G. 13.aprīlī, izstādē bērnu pasaule iegādājos lielisku gultu zīdainim,bet tā kā manis izvēlētais gultas dekors nebija uz vietas, solījās jau atvest uz 30.04.m drošības pēc sarunajām,ka 4-5.maijā gultu varēšu saņemt uz vietas veikalā, stabu ielām un ka man piezvanīs,kad gulta būs piegādāta. Līdz šim brīdim nevienu zvanu neesmu saņēmusi, pat par to, ka kaut kas kavējas. Zvenīju pati, kaut kāda sieviete atbildēja, ka noskaidrosmkad no noliktavas to gultu uz veikalu atvedīs un tās pašas diena...

Babysecret.lv - Slikts serviss...

Slikts serviss... Interneta veikals babysecret.lv nodarbojas ar bērnu preču pārdošanu. Sūtījām bērna mēbeles. Pēc mēbeļu pasūtīšanas, nebija iespējams normāli komunicēt ar veikala pārstāvi. Necēla telefonu, neatbildēja uz e - pastiem. Solīja ka mēbeles būs mēneša laikā, bet bija pec 2 mēnešiem. Ir brāķētas skapim durvis, kuras solīja samainīt. Ir pagājuši 4 mēneši, bet vēl tas izdarīts. Uz telefoniem, e - pastiem neatbild. Neiesaku ar šo interneta veikalu http://babysecret.lv / sadarboties.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы