Asimo

ASIMO SIA
www.asimo.lv
Адрес: Gunāra Astras iela 5
Rīga
Latvia - LV-1084
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 20124111
+37120124222
Информация: Automašīnu atjaunošana pēc ceļu satiksmes negadījumiem. Automašīnu virsbūvju remonta centrs.
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Авто / Транспорт  •  Автосервисы
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

33%
Жалобы
3
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Asimo - Жалобы и отзывы

Asimo - Nekvalitatīvs krāsojums

Nekvalitatīvs krāsojums Auto nokrāsot nekvalitatīvi, nokrāsotas detaļas tonis stipri atšķiras no pārejām auto detaļām. Pie saņemšanas pieņēmējam atšķiršanas iemesli vairākas reizes mainās un mēģina pierunāt, kā tā ir normāli. Neparakstiet pieņemšanas aktu, vai vismaz izsvītrojiet tekstu aktā, ka pretenziju nav un piezīmes rakstiet pretenzijas būtību.

Asimo - Slikta darba kvalitāte.

Slikta darba kvalitāte. Slikta darba kvalitāte,krāsots pa taisno uz rūsu,pie salikšanas moldingi piestiprināti tik lai turētos,kad mašīna stāv uz vietas,durvju apšuvums uzlikts nesavienojot zem tā pirms tam atvienotos vadus. Tajā pašā laikā nepakautrējas par 3 detaļu krāsošanu paņemt 700 € .

РешеноAsimo SIA - Slikta apkalpošana

Slikta apkalpošana Neiesaku Sia Asimo uzņēmumu! Slikta apkalpošana un attieksme! Konkrētais apdrošinātājs ieteica Asimo pakalpojumus (par tāmes sastādīšanu un situācijas skaidrojumu) priekš kasko gadījumu ar tīšiem skrāpējumiem - dziļi saskrāpētas durvis un spogulis visdrīzāk ar atslēgām vai nazi automašīnai. Aizbraucu pie viņiem 11.05.2020. Pirmkārt, konkrētā persona ar diezgan nelaipnu apkalpošanu pieņēma - pārgrieztu seju, sarkastisku toni un nekorektu komunikāciju kā uzņēmuma darbinieks pret klientu. Kad...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы