Apranga

Apranga SIA
Адрес: Elizabetes iela 51
Rīga
Latvia - LV-1010
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67240020
Категория: Магазины / Торговля
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

2%
Жалобы
21
Разрешенные
0
C ответами
3
Посмотреть статистику

Apranga - Жалобы и отзывы

Apranga - Noteikti vieta, kur gribas atgriezties

Noteikti vieta, kur gribas atgriezties Akropole Aparanga pārsteidza ar plašu izvēli un pievilcīgām atlaidēm. Laipnā konsultante palīdzēja atrast daudz jaunu un interesantu produktu. Šī veikala atmosfēra mani iepriecināja un es plānoju tur atgriezties. Pamanīju daudz jaunu lietiņu, kas mani uzrunāja. Akropole Aparanga ir noteikti vieta, kur gribas atgriezties, lai turpinātu izbaudīt plašo piedāvājumu un draudzīgo atmosfēru.

Apranga - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien. Bijam jūsu veikala, kurš līkas zolīds un pieklājīgs. Meklējam jaku vīram, kamēr meklējam in mērijām, pie mums neviens no pārdevējam nepienāca kaut ari veikalā gandrīz nebija cilvēku. Ok. Izvelējamies, piegājām pie kases, lai samaksāt par pirkumu. Pārdevēja it ka nemanot ka mēs stāvam pie kases, sarunājas ar ārzemnieku pircējiem ,2 pārdevējas jau zāle nebija! Ok. Pagaidījām. Pienāca, ne labdien nekā. Labi ka vel maisiņu piedāvāja!. Ne paldies par pirkumu. Ne jauku dienu, nekā, ! Es šoka apkalpošana 000000000! Kur kultūra!

Apranga - Darbs

Darbs Tiem kas meklē darbu - neiesaku. Pirmais iespaids labs taču attieksme pret esošajiem un topošajiem darbiniekiem ir biedējoša. Intervijas laikā solītais atalgojus nesakrīt ar faktisko. Bonusu sistēma, kas atkarīga no veikala ietirgojuma. Ja jūsu veikalam klājas švaki attiecīgi alga nekāda plus dabūsiet dzirdēt no vadības. Pirms darba uzsākšanas jāiziet un pašam jāapmaksā ovp. Izbeidzot darba attiecības atlūgumu iespējams iesniegt tikai pēc paša vēlēšanās, tas tā, lai bezdarbnieku pabalstu grūtāk saņemt.

Apranga - Vadītāja

Vadītāja Neiesaku iet strādāt akropole Rīga veikalā “zara”, veikalu vadītājas attieksme pret darbiniekiem ir vienkārši briesmīga, nav brīnums kāpēc kolektīvs tik ātri mainās. Iesaku jums meklēt problēmu veikala saknē, varbūt tad cilvēki vēlēsies tur palikt strādāt nevis vergot un tikt morāli sagrauti ar veikala vadītāju izteicieniem pret darbiniekiem.

Apranga - Slikta kvalitāte!

Slikta kvalitāte! Nopirku bikses meitai, pēc vienas uzvikšanas parādījās zem ceļgala caurums un otrai bikšu staraj tūlīt būs caurums. Apmaiņu atteica! Esiet uzmanīgi un veikalā apskatiet preci kārtīgi! Augstas Cenas un zema kvalitāte! Kā bērnam ir jānēsā bikses, lai vienas dienas laikā rastos Caurumi? Kā to dabūt gatavu?

Apranga - Krāpšana

Krāpšana Šodien spicē, veikalā moskito iegādājos trīs sieviešu džemperus, norēķinājos ar maksājuma karti, tādēļ summai nerēķināju līdz. Mājās pārbaudot čeku, pārdošanas personāls santa m. , ierēķināja čekā vēl vienu reizi džemperi par 19,99. Kā var būt, ka vienu džemperi izsit divas reizes? Vai tiešām pircējam jāseko līdz katrai pārdevējas darbībai. Laikam izdevīgi apkrāpt tos pircējus, kas iegādājas vairākas preces. Čeks izsists plkst.12: 14: 33.

Apranga - Krāpšana, pircēju maldināšana

Krāpšana, pircēju maldināšana 22.decembrī Dominas Aprangā piedzīvoju sen neredzētu krāpšanu. Ar izvēlelto preci devos pie kases, kur man pieprasīja par 30% lielāku cenu nekā bija uz preces cenas. Pārdevēja Jeļena "laipni" paskaidroja, ka cenas, kas norādīta uz preces neskaitās, īstā cena esot tā, kas viņu kases sistēmā parādās. Jāatzīmē, ka visām šī modeļa precēm bija norādīta viena un tā pati cena €27,99, kas pie kases mistiski pieauga līdz €37,99. Tā ir nepieņemama komercprakse, krāpšana un pircēju maldināšana!

Apranga - Slikts serviss

Slikts serviss Aizsūtīju darba pieteikumu uz APRANGU saņēmu uzaicinājumu uz pārrunām, atnācu noteiktajā laikā uz noteiktu vietu(offisu), nogaidīju 30minutes ārā neviens neatnāca, zvanīju vadītājai vairākas reizes necēla klausuli un pat nepārzvanīja. Pats labākais bija tas ka offisa dega gaisma un kāds tur iekšā staigāja aiz aiztonētām durvīm varēja redzēt es pieklauvēju pie durvīm neviens neatvēra vaļā tikai kāda sieviet no malas lūrēja vai es vel tur stāvu. NEIESAKU UZ TIK AUGSTAS APKALPOŠANAS UZŅĒMUMU IET STRADĀT!

Apranga - Nekvalitatīvs apģērbs

Nekvalitatīvs apģērbs Aprangas pārstāvētie zīmoli Zara, Mango un Massimo Dutti (un ticu, ka arī pārējie) piedāva maksimāli zemas kvalitātes preces, par neatbilstoši augstām cenām. Zara - t - krekls ar viskozi, pēc mazgāšanas saudzīgā režīmā saraujas massimo dutti - dārgas lina bikses (sastāvā izrādās viskoze) saraujas pēc saudzīgas mazgāšanas ar rokām kā norādīts mango, uzvelku kleitu un pēc dažām stundām no visām malām lien ārā diegi. Sorry, bet humpalās nezcik reizes lētāk var nopirkt tieši tikpat sliktus apģērbus. Nu nē paldies. Kā arī viskoze ir mans lielākais jaunais ienaidnieks.

Apranga (T/c Alfa) - Bojājums

Bojājums Sveicināti. Iegādājoties apģērbu veikalā APRANGA, ieteiktu to kārtīgi pārbaudīt. Gadījās pavisam nelāgi, ka nopirku kleitu, aizgāju uz kāzām un pie manis pienāca sieviete un teica '' Dāmīt, Jums astīte lien ārā''. Varbūt izklausās smieklīgi, bet man šādu kaunu sen nebija nācies piedzīvot. Vīle pie muguras rāvējslēdzēja nebija kārtīgi nostiprināta, līdz ar to tā atira vaļā. Esiet uzmanīgas un pārbaudiet preci pirms maksājiet. Veikals piedāvāja saremontēt preci, bet kā mierinājumu piedāvāja 20%(tikai ?? :D) atlaidi nākamajai precei. Vēlu veiksmi.

Apranga - Darbinieku atlase.

Darbinieku atlase. Sveicināti! Vēlos vērst uzmanību, ka uzņēmumā APRANGA viss notiek ļoti interesanti. Jūs izsauc uz pirmo darba interviju, ko pieņem spec.atlases vadītāja. Ļoti forši parunājies, izvērtē, kurā veikalā ir brīva vakance u.tml. Sastāsta zelta kalnus. Gluži mans piemērs - atlases speciāliste teica, ka noteiktā veikalā noteikti varēs saņemt 300 ls un vairāk. Protams, viss skaisti un labi. Līdz tavs CV tiek nosūtīts uz atbilstošo veikalu vadītajai. Tad otrā atlases kārtā Tu satiecies ar pašu veikalu...

SIA"APRANGA LV" veikals ALDO Spice - Sieviešu augstpapēžu kurpes

Sieviešu augstpapēžu kurpes Spices tirdzniecības centrā veikalā "ALDO" iegādājos sieviešu augstpapēžu kurpes 26.07.2013g. Nēsājot dažas dienas tas ir līdz 05.08.2013g. konstatēju ka labajai kājai purngalā sāk plaisāt zeltītais pārklājums. Aiznesot uz ALDO veikalu 05.08.2013g., un griežoties pie veikala vadītājas IEVAS SMUKAUSES ar pretenziju preci samainīt vai atgriezt naudu. Veikala vadītāja Ieva Smukause vienpersoniski veica slēdzienu ka bojājums radies ārējas mehāniskas iedarbības rezultātā! Pieprasot lai parāda kādu...

Apranga - attieksme pret klientiem

attieksme pret klientiem Loti slikta attieksme pret saviem klientiem..Tur strada tada pardeveja ar sarkaniem matiem (apt. 35-45 gadi )vina ir loti pretiga. Pati redzeju,ka vina kaut-ko pateica par mani un pec tam smejas. Pec tam vina smejas par citu klientu. Tas ir briesmigi! man loti patik sis veikals. Es regulari perku tur mantas, un varu pateikt ka mantas labas,plasa izvele, bet pardeveja pretiga. :( Varbut vina doma, ka vina ir veikala saimniece? Biju ar viru 27 oktobri un atkal redzeju so pardeveju :((( un atkal vina ne bija laipna ar saviem klientiem. :(((

Apranga AutletsA - pardeveja atteiksme

pardeveja atteiksme loti slikta attieksme pret saviem klientiem..Tur strada tada pardeveja ar sarkaniem matiem (apt. 35-45 gadi )vina vispretiga. pati redzeju,ka vina kaut-ko pateica par mani un pec tam smejas. Pec tam vina smejas par citu klientu. Tas ir briesmigi! man loti patik sis veikals. Es regulari perku tur mantas, un varu pateikt ka mantas labas,plasa izvele, bet pardeveja pretiga. :( Varbut vina doma, ka vina ir veikala saimniece? Biju ar viru 27 oktobri un atkal redzeju so pardeveju :((( un atkal vina ne bija laipna ar saviem klientiem. :(((

Apranga (Domina) - pīkstuļu nenoņemšana

pīkstuļu nenoņemšana Vienu reizi iegāju veikalā ''Apranga'' t/c Domina un es nopirku jaciņu, kad gāju pie kases viss bija kārtībā, samaksāju . Līdz ko izgāju cauri tiem pīkstuļu aparātiem sāka pīkstēt . Pārdevēja atnāca paskatījās, bet neko neatrada un atļāva iet . Līdz ar to, ka vinja neko neatrada pīkstēja visur .! Iegāju Prisma -pīkstēja iegāju Lindex-pīkstēja un pīkstēja tieshi apranga maisiņš ..! Galvenais, kad iegāju Prisma nepīkstēja-iznācu ārā -pīkstēja .Apsargs pienāca klāt un es pateicu, ka maisiņš pīkst...

SIA APRANGA - Algas

Algas Tas ka Apranga griez visiem darbiniekiem algas un izdoma ar vien jaunas un jaunas intrigas visiem jau ir sen zinams! Motivacija saja uznemuma nekad nebija un nebus!!! No TEVIS prasis daudz a maksas tev maz!!! Pati esmu tur nostradajusi vairakus gadus, visam esmu izgajusi cauri! Vel kas ir tads aktuals, dokumentu parakstisana ar apakal ejosu datumu, nu loti patik viniem to darit!!! Ta ka pirms jus ejat uz turieni stradat savaciet pietiekami daudz info par so uznemumu! Un par ZARA ir cits stasts, strada armijas rezima kartiba!!! un attieksme ir drausmiga!

Sia " Apranga" - Darbs

Darbs Sveiki. Sakiet lūdzu kā ir strādāt aprangas veikalos? Vnk ši brīža krīzes situācijā man piedāvāja tur darbu un man tas likās neticami, ka kāds iet prom. Vai tas norāda par mazu algu un sliktu attieksmi.

Apranga (T/c Alfa) - Netiek atgriezta nauda par nekvalitatīvām precēm

Netiek atgriezta nauda par nekvalitatīvām precēm Nevienam neiesaku tur kaut ko pirkt!!! Es un mamma iegadajamies kazokus un nedelas laika abu kazoku izskats bija tads, it ka tiem ir 100 gadi, pie tam kazoka pukas no visam apmalem vienkarsi izkrit. Viena kazoka cena ir Ls 255. Kad griezamies veikala pec luguma atgriezt naudu, jo prece ir nekvalitativa, tad sanemam atteikumu. Veikala vaditajas attieksme vienkarsi bija briesmiga, negribeja pat runat. Atbilde - taisisim espertizi, bet uz jautajumu "kur un kurs to veiks?" - klusums. Protam...

Apranga (Domina) - Naitupejshie prodavci

Naitupejshie prodavci Rabotajut tam NAITUPEJSHIE prodavci, po russki ne govorjat voobshe, ih pohozhe specialjno podbirali po etomu kriteriju- iz derevenj i nac kadrov.

apranga , Domina -

Iegaaju Dominas "Apranga" veikalaa un tas ko ieraudziiju bija vaardien neaprakstaams.Uz otro veikala staavu ved kaapnes un pie kaapneem invaliida ratinjos seezh viirietis...Kaa peec Juusu domaam vinjsh tiks augshaa? fui shii veikala iipashniekam-vinjam laikam nav saprashanas par to,kaa juutas cilveeks,kursh nespeej staigaat!!Bez tam otrajaa staavaa ir beernu preces un ja maaminja atnaak ar diviem beerninjiem no kuriem viens ir ratinjos??pateikt:"paseedi beerninj lejaa?"Vnk riebums taadaa veikalaa iet iekshaa,kur par liidzcilveekiem netiek domaats!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы