Alma Ltd

Alma Ltd SIA
www.autobusunoma1.lv
Адрес: Kaudzīšu iela 50,
Rumbula
Stopiņu nov.
Latvia - LV-2121
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 27831820
+371 29434011
Время работы: 10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Авто / Транспорт  •  Такси

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
6
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Alma Ltd - Жалобы и отзывы

Alma LTD - Slikts serviss un rupja šoferu attieksme pret klientiem.

Slikts serviss un rupja šoferu attieksme pret klientiem. Ja gribat sev sabojāt garastāvokli un ceļojumu tad droši izvēlaties šo kompāniju. Jau ceļojuma sākumā autobuss atbrauce netīrs, visi logi autobusā kādu mēnesi nebija mazgāti. Gan no ārpuses gan iekšpuses. Šoferu attieksme pret cilvēkiem nicinoša, ka pat atļāvās sarunā lietot "mātes" vārdus. Mūžā veirs neizmantošu šīs kompānijas pakalpojumus.

Alma LTD - Slikts serviss.

Slikts serviss. Arī mēs devāmies iepirkšnās braucienā uz Poliju ar firmas "Alma" autobusu JL 8294 . Ļoti slikts serviss. Neiesakām doties ar šo autobusu. No Rīgas izbraucām ar lielu nokavēšanos,līdz ar to visur bija jāskrien tempā lai kaut ko paspētu . Uz 70 cilv. apstāšanās vietā bija 15 min. vajadzību nokārtošanai, pēdējā vietā pat deva tikai 5 min. Reāli rindu uz tualeti nav iespējams izstāvēt. Autobusā cilvēki tika pārvadāti kā lopi vagonos jo nedarbojās arī kondicionieris,gāzās nost salonā lampa...

Alma LTD SIA Autobusu Noma - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Neiesaku nevienam izvēlēties Alma Ltd autobusus, nesaprotu kā ar šādā stāvoklī autobusiem var iziet tehnisko apskati, tikai un vienīgi maksājot naudas, praktiski nekas nedarbojas - kondicionieris nav, degvielas smaks salonā, ceļojumu nevar izbraukt līdz galam beidzas degviela saimnieks skops lai pie katra luksofora izdarbinātu motoru un tad pats ar kannām brauc pretim. Pīkst katrs krēsls vienkārši neizturami. Un daudz citas lietas vel var uzskaitīt. Neiesaku šos autobusus, ja gribat sabojāt ceļojumu tad tas ir kas cits.

Alma LTD SIA Autobusu Noma - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Neiesaku nevienam šos vecos ALMAS LTD autobusus ceļojuma laikā nepatikšanas vien var sanākt, nestrādā KONDICIONIERI, NETĪRI, DEGVIELAS SMAKA SALONĀ, tā var daudz un dikti uzskaitīt, ja nevēlaties sabojāt ceļojumu tad labāk neizvēlaties :) NEIESAKU.

Alma LTD autobusu noma - ĻOTI SLIKTS SERVIS - AUTOBUSI KAS NEATBILST TEHNISKAM STĀVOKLIM.

AUTOBUSI KAS NEATBILST TEHNISKAM STĀVOKLIM. Ja vēlaties SABOJĀT braucienu noteikti izmantojat Almas LTD pakalpojumus protams pēdiņās, nevienam neiesaku šādas mocības kondicionieri nestrādā, čīkst, klab, grab dīzeļdegvielas smarža salonā, bremžu kluķi aizdegas patstāvīgi, degvielu ielej knapi jebkurā brīdī var apstāties autobus, piedzīvojusi uz savas ādas esmu šādus gadījumus ar, ka netiekam līdz galapunktam, jo saimnieks ielējis mazāk degvielas un tad ar kannām brauc pretim, LABIERĪCĪBAS uztaisītas par birstu un lupatu noliktavu...

Alma LTD - meļi

meļi Šajā nelielajā autobusu kompānijā meklē šoferus- muļķīšus!!! Sola labu algu,bet tikai vispirms jāsaremontē autobusi un par autobusu remontu nemaksā.Nemaksā,jo tūlīt pēc remonta varēšot braukt reisā.Kad autobusi saremontēti,tad tavi pakalpojumi vairs nav vajadzīgi.....Autobusi pēc reisa jāmazgā ar šlūteni un birsti zem klajas debess,autobusa salons arī jāpucē pašam un protams par to arī nemaksā.Arī autovadītāja darba un atpūtas laiks netiek ievērots,jābraukā ar "melnajām šaibām"

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы