Ādažu Namsaimnieks

ĀDAŽU NAMSAIMNIEKS SIA
Адрес: Gaujas iela 16
Ādaži
Ādažu nov.
Latvia - LV-2164
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67997690
+371 67996660
+371 67997029
Категория: Недвижимость  •  Домовладельцы

Рейтинг Надежности

8%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
1
Посмотреть статистику

Ādažu Namsaimnieks - Жалобы и отзывы

Ādažu Namsaimnieks - Slikts serviss

Slikts serviss Kad beidzot sāks tīrīt trotuārus un pieturvietas? Vai tiešām kādam ir kaut kas jāsalauž, lai jūs to sāktu darīt? Pirmdien kāpjot ārā no autobusa es nokritu un traumēju kāju. Šodien ejot pa trotuāru kājās vajag slidas nevis ziemas apavus. Paceliet savas pakaļas un pastaigājat pa Ādažu trotuāriem.

Ādažu Namsaimnieks - Slikti uzstadija logi

Slikti uzstadija logi Наняли форму по установке окон в подъезде! Окна установили с грубым нарушением! С улицы щели по 4 см. Пена от солнечных лучей села! Откосы с улицы могли хотя бы зашить пенопластом! Где нашли таких жопорукие мастера! Теперь чтобы исправить надо будет вызывать вышку? Кто будет за это платить? Жильцы?

Adažu Naimsaimnieks - Krāpšana

Krāpšana Katru pavasari notiek viens un tas pats...ārā ir +16- +20 grādi, bet tie kurina itkā ārā būtu - 10. Un rēķins protams ir atbilstošs. Zvanot vadītājam, kurš atbild par apkuri, nav iespējams vārdu pateikt, viņš visu laiku mani pārtrauc, man pilnīgi bij jālūdzas, lai viņi samazina apkuri. Vadītājs sāk izdomāt kaut kādas stulbas atrunas, ka jums no saules ir tik silts dzīvoklī vai viņiem sistēmā ir kļūda notikusi un tml. Kamēr nepateicām, ka griezīsimies uz audita firmu, apkuri neizslēdza. Ir...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы