Maxima - Veca gaļa nekvalitatīvs darbrs
Vēlējos uz Jāniem iegādāties laicīgi kakla karbonādi pieejot pie vitrīnas gaļas uz to momentu nebija .vitrīnas darbiniece uzjautāja darbiniecei IRĒNA bija rakstits uz varda zimites gaļu atrada savos trijos konteineros kuri stāvēja jau vairāk kā 30 min zālē siltumā laiks tika piefiksēts jo likās dīvaini ka gaļu atstaj tik ilgi siltumā konteineros zālē kura karsts pie šīs darbinieces bija jau sen tas noverots bet kadu laiku viss bija kārtībā domaju ka beidzot ir saprasts ka svaigo produkciju nevar turet siltuma ,bet tas notiek jau atkal un tā kā šoreiz skāra arī manu naudas maku jo sanāca kā nopirktā kakla karbonāde izrādījās smirdīgā lipīga termiņš vēl līdz
24.06 cerams vairs tie konteineri ar produkciju nestāvēs ārā sākoties siltām laikam ļoti var apdraudēt cilvēku veselību
Комментарии (3)
Vienmēr vizuāli novērtēju gaļas produktus un arī pēc smaržas. Bieži vien, tas palīdz saprast, kādā stāvoklī ir gaļa. Uzrauties sanāk, bet ļoti reti. Piemēram, maltā gaļa smaržo pat caur visu iepakojumu un krāsa pasaka daudz.
Par Jēkabpils maximu šoreiz skrobe ka gala stāv siltumā izved vienu izrauj ņem nākamo neviss 3 vai pat ir bijuši četri viņus jau pa 30 min visus neizklausās bet paies vairāk kā stundas
Par to jau arī runāju. Normālā variantā, pircējam nevajadzētu kārtīgi novērot, caur aizsargplēvi, to, kas ir iepakojumā. Par to, ka ne katrs no saražotajiem produktiem, pie pareizas glabāšanas, izdzīvo līdz noteiktajam termiņam, saglabājot īpašības, pat nerunāšu.