Wood Art

Wood Art SIA
www.masivkoks.lv
Телефон: +371 27634221
Информация: SIA Wood Art
Worldwide
Copenhagen
Denmark
A. P. Møllers Alle 39A,
nord 2791 Dragør
Email [email protected]
Категория: Бизнес / Финансы  •  Производство

Рейтинг Надежности

13%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
1
Посмотреть статистику

Wood Art - Жалобы и отзывы

SIA Wood Art - Kvalitāte, attieksme pret klientu

Kvalitāte, attieksme pret klientu Aicinu uzmanīties visus, kas izvēlējušies pasūtīt mēbeli pie SIA Wood Art (kontaktpersona - Andrejs). Vēloties interesantu un mūsu telpas izmēriem piemērotu mēbeli, pasūtījām galdu pie šī ražotāja. Līdz brīdim, kad vajadzēja saņemt galdu, viss šķita labi - puisis, kas pieņēma pasūtījumu, šķita uzticams, pastāstīja par pieejamajiem materiāliem, katra koka plusiem/mīnusiem utt. Vienojāmies par darbu un laiku, kad tas tiks paveikts. Bet: 1) galda izgatavošanas termiņš tika kavēts par vairākām...

SIA Wood Art - Kvalitāte

Kvalitāte SIA Wood Art piedāvā izgatavot galda virsmas no lielām nelīmetām oša un ozola plātnēm. Saka, ka esot "mākslas darbs". Rezultātā atved galdu ar līmētu virsmu no nekvalitatīva materiāla. 3 dienu laikā (!!!) galdsa virsma sadalījās divās daļās, dēļi izvērpās, kauns skatīties.Uzņēmums uz e-pastiem neatbild, telefonu neceļ, par kvalitāti acīm redzot neatbild un nevēlās labot savas kļūdas.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы