Woki Toki

Woki Toki SIA
Адрес: Brīvības gatve 317 - 5
Rīga
Latvia - LV-1006
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 25427755
Информация: Āzijas virtuve, piegāde, var pieteikt banketu.
Категория: Отдых / Развлечения  •  Рестораны
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
5
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Woki Toki - Жалобы и отзывы

Woki Toki - Slikts serviss

Slikts serviss Gribējām paēst woki Toki, tā kā pie kases neviena bija nospiedām zvaniņu, iznāca acīmredzami nokaitināta pārdevēja runājot pa telefonu, gribējām pasūtīt ēdienu, bet pārdevēja turpināja mūs ignorēt pie reizes novāca, zvaniņu, neuzvedāmies neadekvāti vai kā savādāk aizskaroši, stāvēja skatijās uz mums un vienkārši runāja pa telefonu drausmīga attieksme, tā arī pie ēdiena netikām šodien olimpijā ap 16: 10.

Woki Toki - Slikts serviss

Slikts serviss Piegāju no rīta pie Woki Toki, gribēju brokastis. Nu, neviena nav, domāju pagaidīšu. Ok, gaidu 10 min sāku skaļā balsī prasīt, vai kāds vispār taisās mani apkalpot. Tikai tad kad ilgi veidoju visādas skaņas, pie manis iznāca blonda būdīga meitene. Ne labrīt ne sveiki uzreiz rupjā formā Saka, ka nav nemaz nūdeles gatavas. Saku, ka varu arī rīsus. Protams pateicu, ka varētu iznākt vai vismaz kādreiz pačekot, mazums klients kāds ir pienācis. Teica, ka varu iet arī citur ēst, ja kkas nepatīk. Paldies, vairs šeit neēdīšu ar šādu attieksmi.

Woki Toki - Bezkauņas

Bezkauņas Pasūtīju LIELO porciju ar nūdelēm un dārzeņu miksu, bet dziļi vīlos. Tas ir vienkārši bezgaršīgs un baklažāni garšo pec gliemjiem. Kā viņi uzdrošinās? ! Es nedomāju ka woki toki ir tadi sudi bet tomēr izrādās ka ir! Biju dzirdējusi ka woki toki ir mesls un ka tur strādā čigāni, es neticēju, bet tagad zinu, ka manām garšas kārpiņām, tāpat kā gremošanas sistēmai tas nenāk par labu. Ēdiens ari izskatījās pec atkritumiem tikko uzsildītiem - tā pat arī garšo. Tiešām neiešu vairs uz woki toki - labāk tirgu paedišu.

Woki Toki - Saindējos

Saindējos Vakar ar draugu atnācam Woki Toki kurš atrodās Deglava ielā, es paņēmu vistu saldskābajā mērcē ar nūdelēm un draugs paņēma cāli pikantajā mērcē arī ar nūdelēm, pagaršojam un bijā kaut kāda nepatikāma garša un tā mērce ar saldskābo vistu bija sausa. Pēc kādām 2,5 stundām man palika ļoti slikti, sāpēja vēders, bija slikta duša, ziniet,man veicās kā mājas pēc ta Woki Toki aizgaju) nevienam no draugiem negribās vairs ieteikt šo zabegalovku no kuras pēc tam tu domā ka tulītās nomirsi

Woki Toki - Saindēšana

Saindēšana Es ar vīru paņēmam ēdienu no woki toki kas ir pretī Maxima Deglava ielā. Mēs ņēmam olu nūdeles ar vistu saldajā mērcē un kalmāru gredzenus. Pēc 2-2,5 stundām pēc ēšanas vispirm vīram palika slikti, pēc tam man. Vēders sāpēja visu nakti un moka slikta dūša. Iedzēram tabletes. Domāju, ka vista bija ne īpaši svaiga. Esiet uzmanīgi ar šo ēdienu.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы