Vulkan

GARKALNS SIA
Адрес: Kronvalda bulvāris 3 - 4
Rīga
Latvia - LV-1010
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67092400
Факс: +371 67092415
Информация: Spēļu zāles
Rīga

Anniņmuižas bulvārī 40A
Gaiļezera ielā 8
Lutriņu ielā 1
Maskavas ielā 357
Meistaru ielā 10
Prāgas ielā 1
Stirnu ielā 50
Stūrmaņu ielā 29

Rēzekne
Blaumaņa ielā 2c

Daugavpils
Raipoles ielā 11A
Sakņu ielā 15
Stacijas ielā 69
Strādnieku ielā 88A

Cēsis
Pļavas ielā 3A

Jēkabpils
Vienības ielā 7

Jelgava
Rīgas ielā 48

Ludza
Tālavijas ielā 22

Liepāja
Kuršu laukumā 13
Категория: Отдых / Развлечения  •  Азартные игры
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Vulkan - Жалобы и отзывы

Vulkāns - Par klienta apkalpošanu

Par klienta apkalpošanu Sveicināti gribu padalīties ar nepatikamu bārmeni - operatori, kura strādā Vecrīgā meistaru ielā - 10 spēļu zālē, Sia,,Vulkan,, , nelaipni apkalpo un ignorē klientu pakalpojumus un prasa, itkā jokojoties dzeramnaudu no klientiem. Vīrietis palūdza lai izmaksā laimestu, bet tā dāmīte tik aizrāvusies ar hokeja spēli kā nelikās ne zinis. Pajautāju lai uztaisa vienu kafiju kad atskanēja krievu valodā ka jāpagaida viņa tagad esot aizņemta. Biju vienkārši šokā kā viņa attieksme pret klientiem. Es uzskatu ka ar tādu attieksmi viņa pat nevarētu strādāt sab. Tualetē par uzraugu.

Vulkan - apkalpošana

apkalpošana Grbibētos pajautāt īpāšniekiem , vai viņi vispār ir informēti par savu darbinieku attieksmi pret klientiem1!! Tur strā'da tādas kazas ka tu jau ieejot šajā iestā'de jau jūties vainīgs! un ja vēl paprasi kko kas varbūt nav identiski norādīts dzērienkarte tevi izlamā un pasaka lai iemācos lasīt!!! kur improvizācija??? bārmenim jāprot darīt ko vairāk kā tikai no recepšu lapas uztaisīt nebaudāmu kokteili!!!!! Fuiiii! neiesaku doties uz šo iestādi!!!! rupjas un nepieklājīgas !!!!un ja paprasi ''ceku par preci tad atkal dabū dzirdēt 'mīļus'' vārdus!!!!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы