Vivendi

Veselības centrs Vivendi SIA
Адрес: Dzirnavu iela 16
Rīga
Latvia - LV-1010
(Biroja adrese)
Телефон: +371 20451777
Время работы: 8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
закрыто
закрыто
Категория: Здоровье / Медицина  •  Центр здоровья
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Vivendi - Жалобы и отзывы

Vivendi - Neprofesionāla un ne individualizēta pieeja, dezinformācija un bezatbildība pēc tam

Neprofesionāla un ne individualizēta pieeja, dezinformācija un bezatbildība pēc tam Neprofesionāla un ne individualizēta pieeja, dezinformācija un bezatbildība pēc tam es izvēlējos šo centru, jo daži mani draugi par to bija teikuši labas atsauksmes. Pirmā zvana laikā es jautāju par savu problēmu - autismu. Man teica, ka psihiatri var palīdzēt un konsultēt šajā jautājumā. Kad pienāca apmeklējuma laiks, es uzzināju, ka ārsts nevar sniegt nekādus padomus par autismu. Psihiatrs, proti, Dr. Armands liseckis, man teica, ka viņu centra klīniskie psihologi var palīdzēt šajā...

Vivendi - Nelaipna apkalpošana

Nelaipna apkalpošana Neiesaku. Pirms vizītes saslimu un zvanīju dienu iepriekš uz Vivendi centru, lai atceltu pierakstu. Attieksme nelaipna, vienaldzīga. Netiek uzdoti jautājumi, bet tiek izteikti nepamatoti pārmetumi. Vienīgā vēlme, ko viņi vēlas realizēt ir peļņa, nevis klientu labklājība. Pēc otrā atgadījuma ar Vivendi centra administratori es sapratu, ka nav vērts apmeklēt tādu iestādi, kuri cenu ziņā pozicionē sevi kā premium klases pārstāvi, bet realitātē nodarbojas ar cilvēku pazemošanu.

Vivendi - Ļoti slikts serviss

Ļoti slikts serviss Veselības centrs Vivendi, Rīgā. Neiesaku nevienam to vietu apmeklēt. Viss, ko viņi dara ir tikai "nokāš" no tevis naudu. Viņi nav ieinteresēti tev palīdzēt ar veselības problēmām, bet tikai nopelnīt no tevis! Īpaši savu necilvēcīgumu un neprofesionalitāti parādīja (daktere) Inga Zārde.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы