Viesnīcu Tekstils

Viesnīcu Tekstils SIA
Адрес: Mūkusalas iela 25
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 22166558
+371 22166557
Категория: Услуги
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

50%
Жалобы
2
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Viesnīcu Tekstils - Жалобы и отзывы

РешеноViesnicu Tekstils - Slikts serviss

Slikts serviss Esmu bijusī Darbiniece Viesnīcu Tekstils. Ja Tev patīk aizlāpīt ausis klientiem, strādāt haausa vidē, pārtikt no solījumiem un patīk uzklausīt cik visi Klienti ir slikti, darbinieki, kas pasaka taisnību vadībai, TAD TĀ ir īstā vieta KUR strādāt un pelnīt medusmaizi! Bet ja izbeidz darba attiecības, nesatraucies, ka Tu būsi slikts darbinieks, sabojājis attiecības ar klientiem, esi rupja utt, Tā vini pasaka PALDIES par ieguldīto darbu:)

Viesnicu Tekstils - Krāpšana, samaksā naudu preci nepiegādā

Krāpšana, samaksā naudu preci nepiegādā Jānis Jansons SIA "Viesnīcu Tekstils" īpašnieks, samaksāju naudu par preci maijā, solija maksimums izpildes laiku divas nedēļas, pagājuši ir divi mēneši preci vēl nēsam saņēmuši un vairs nav nepieciešama, bet naudu neatgriež.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы