Veikals Ziedi

VEIKALS ZIEDI SIA
Адрес: Valdemāra 2
Rūjiena
Rūjienas nov.
Latvia - LV-4240
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 64263724
Категория: Магазины / Торговля  •  Цветы

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Veikals Ziedi - Жалобы и отзывы

Veikals Ziedi - Nelaipna apkalpošana

Nelaipna apkalpošana 26.07.2019 Devos uz veikalu "Ziedi" , kurš atrodas t/c "Pilsētas Pasāža", Jelgavā , Driksas iela 4. Veikalā ienācu 20: 45, biju diezgan pozitīvi noskaņota. Uz manu: "sveiki, pie jums vēl drīkst? ", slaida auguma tumšmate uz manu sveicienu neatbildēja un vienīgais, ko pateica, turot rokās kases aparāta čekus "nē! " pārdevēja izskatījās ļoti nelaipna un nemaz neskatījās manā virzienā. Pulkstenis jau bija 20: 57, joprojām atrodoties tirdzniecības centrā, maniju šo jaunkundzi dodoties mājā...

Ziedu veikals rūjienā - Veci ziedi

Veci ziedi Pieredze bēdīga. Pasūtījām uz bērēm ziedu pušķi no 10 baltām krizantēmām un rožu pušķi. Rozes bija skaistas, bet krizantēmas bija vecas, visas ziedlapiņas nobira, uz kapa dabūjām likt gandrīz tukšus kātus. Pēc bērēm bijām veikalā un izteicām pretenziju, jo piedzīvojām lielu kaunu, uz kapa liekot noplukušas puķes. Pārdevēja nekādu kompensāciju nepiedāvāja, tikai vēl pārmeta mums, ka neesam pareizi nesuši puķes. Rupja un savtīga attieksme. Kauns!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы