Valis Zobārstniecība

VALIS Zobārstniecība SIA
Адрес: Valdeķu iela 25
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67623084
+371 29427198
Время работы: 8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
8:00 - 20:00
Категория: Здоровье / Медицина  •  Стоматология
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
20
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Valis Zobārstniecība - Жалобы и отзывы

Valis zobārstniecība - Acu implanta uzstādīšana

Acu implanta uzstādīšana Biju pacente klīnika (Valis) , man taisīja implantu Dakters A. Btkevičs. Dabūju izciest daudz sāpes, stresu un rupjības galā rezultātā, daktera paviršības un neprofesionāla darbības dēļ pēc mēneša zobs iskrita. Tagad klīnika negrib ar mani sadarboties. Cenšos atgriezt naudu caur Veselības inspekciju.

Valis zobārstniecība - Некомпетентный, базарный подход

Некомпетентный, базарный подход Попала к доктору Макаровой с просьбой поменять пломбу на зубе. Врач заявила, что мне надо делать 4 зуба + капы + гигиена + "что за врач вам это делал так безграмотно" - засрала своего коллегу по кабинету мариса казака, и в итоге - или она делает всё что посчитала нужным, или вообще не будет ничего делать.. Прощай, валис.. Больше я туда ни ногой.

Valis zobārstniecība - Zobu raušana

Zobu raušana Apmeklēju zobārstniecību valis - Valdeķu ielā 25, ar mērķi izraut gudrības zobu. Zobu raušana pie viņiem ir iespējama ceturtdienās un piektdienās. Zobu izrāva ļoti ātri, bet pēc izraušanas vienā mirklī parādīja uz durvīm, ka viss zobs ir ārā, 2h neko neēdiet un tas arī viss. Izrāva un pat neapskatījās, kas tajā vietā ir palicis. Devos mājās un pēc pāris stundām sākās stipra asiņošana, tāda, ka nekādi to nevarēja apturēt. Galu galā nācās meklēt palīdzību diennakts zobārstniecībā, kur man uzlika...

Valis zobārstniecība - Выгнали из клиники не поставив пломбу и обманули на 150 евро

Выгнали из клиники не поставив пломбу и обманули на 150 евро Расскажу как меня выгнали из клиники с открытыми каналами без пломбы и обманули на 150 евро. Итак, начну по порядку: 1) я лечила зуб у врача х, которая якобы (!) вычистила мне каналы, поставила временную пломбу. Я заплатила за это около 150 евро или больше. Соответственно мне сказали приходить через время заполнять каналы. Я записалась через месяц, за недели 1,5 до этого визита у меня начал иногда болеть зуб, реагировал на некоторую еду. Болел сильно. Я записалась по телефону на прием к...

Valis zobārstniecība - Neprofesionāla higiēniste

Neprofesionāla higiēniste Higiēniste Olga Krieviņa tik sirdīgi ņēmās ar zobakmeni, ka izrāva plombi, turklāt priekšējam zobam! Izstāstīju sākumā, ka jūtīgi zobi, tāpat tur ņēmās tā kā ap dzelzsbetonu nevis dzīvu cilvēku. Šausmīga sajūta, nekad tur neatgriezīšos. Vēl piedāvāja zobārsti Janu, kas varot sataisīt manu priekšzobu, bet paldies, no šīs klīnikas neko man nevajag vairs.

Valis zobārstniecība - Ļoti labs serviss

Ļoti labs serviss Esmu ļoti apmierināts. Septiņus gadus dzīvoju un ārstēju zobus vācijā. Apmeklējot latviju, sasāpējās zobs. Šī klīnika vienīgā bija gatava uzreiz mani pieņemt. Un zobārste jana veilande visu paveica ātri, laipni un ļoti profesionāli. Es teiktu - labāk kā vācijā. Lokālās anestēzijas šprici nemaz nejuta, pēc tam, protams, vispār neko nejuta. Rentgens digitāls, bildes gatavas momentā. Pēc stundas atkal varu smaidīt: - )

Valis zobārstniecība - Neadekvātas cenas, pavirša datu aizsardzība

Neadekvātas cenas, pavirša datu aizsardzība Neesmu no cilvēkiem, kas sūdzas, bet sasāpējās, jo vairākus gadus tur eju. Sūdzība par pakalpojumu neadekvātām cenām! Zobu higiēna šogad izmaksāja man 60 eiro, pagaišs gad maksāja-50 eiro, bet aizpagaišgad-40 eiro. Kur vēl ir tik neadekvāta inflācija? Es vairs nevaru atļauties iet uz higiēnu kā iesaka ārsts - 2 reizes gadā. Un uz šo klīniku vairs neiešu! Man arī žēl meistaru, kas tur strādā, jo cenas nosaka vadība un klienti pamazām pazūd! Un vēl tur administratores liek katru gadu pildīt jaunu anketu, jo iepriekšējo visu laiku nozaudē! Klientu datu aizsardzība ir ļoti pavirša!

Valis zobārstniecība - Mutes higena

Mutes higena Tiek izmantotas veco laiku metodes , neprofesionali. Ar klientu nekas netiek ieprieks apspriests. Katastrofa. Interneta atrodamas stomatologijas klinikas apraksts talu atbilst realitatei. Un cena par mineto pakalpojumu augstaka ka citas Rigaa atrodosajas zobarstniecibas klinikas.

Valis zobārstniecība - Slikts serviss

Slikts serviss Neiesaku apmeklēt šo zobārstniecību. Administratore jauka-pretimnākoša, māsiņa - pārāk stresaina, bija sajūta, ka esmu vienīgais klients pa nedēļu. Daktere atkal pārāk vienaldzīga un kā Dieviņš staigāja- visi tikai apkārt dancoja- man ne labdien, ne uzredzēšanos. Pret kolēģiem attieksme līdzīga. Vērsos saistībā ar zobakmeni (konsultācija), krēslā nosēdēju labi ja minūti (nepārspīlēju). Parādīja zobakmeni (ko tā jau redzēju, pateica, ka jāiet pie higiēnista un tas arī viss). Administratore un...

Valis zobārstniecība - Плохой сервис.

Плохой сервис. Не качественный сервис, по адресу brīvības iela 167. Первый раз была у них у др. Дмитрия голенкова, отличный врач, хоршо сделал мой зуб, но он больше у них не работает. Второй раз я пошла к др. Светлане Окуневой. У меня пару дней сильно болела десна, она с ходу предложила мне удалить 2 зуба! После рентгена одного из зубов, которые ей захотелось вырвать, сказала, что зуб хорошо запломбирован. Так зачем же удалять тогда, спрашивается? ! Она утверждала, что немного кривовато зуб растет и...

Valis Zobārniecība - Briesmīga, bezrūpīga attieksme

Briesmīga, bezrūpīga attieksme Nevienam neiesaku apmeklēt "Valis" zobārstniecību Valdeķu ielā 25. Briesmīga apkalpošana, biroja administratore, kas divus vārdus kopā savienot nevar un kura aizmirsa mani ierakstīt uz vizīti. Nācās nākt stundu vēlāk, lai mani vismaz pieņem. Zobārsti, kuri pavirši dara savu darbu, steidzas, nav ieinteresēti klienta vajadzībās. Apskatījās man zobu, pateica, ka neko nevar izdarīt un par 5 min samaksāju 10.00 Eur. Pirmo reizi šitāda pieredze. Neiesaku!

Valis Zobārniecība - Dr. Ivanovs

Dr. Ivanovs Labdien! Neiesaku apmeklēt klīnikā VALIS zobārstu IVANOVU! Diemžēl nezinu vārdu! (jauns pēc vecuma dakteris)Apmeklējot šo ārstu netiku pat līdz zoba ārstēšanai Ārst man paziņoja, nometot savus instrumentus, ka ar mani nestrādās. Es pēc viņa vārdiem ar viņu runāju nepieklājīgi! Noveda viņu līdz tam, ka mani izlēma neapkalpot, tas, ka es viņam pajautāju varbūt rentgenu jāuztaisa lai izlemt, vai jāārda viss zobs ārā vai pietiek ar plombēšanu!Noveda mani līdz briesmīgam stāvoklim, bet vadītāja uz...

Valis - Nekompetence

Nekompetence Не рекомендую обращаться в Valis. Быдлоконтора, и врачи никакие.неумеют даже нормально пломбы ставить, всё халатно, кое-как, лишбыотвязались.Одним словом если имеете деньги, обратитесь в нормальнуюклинику, при том что цена одна и та же.

Valis - Attieksme

Attieksme Вечером сильно заболел зуб. Утром записалась к ним на приём. Запись была на 12 часов, в 12,40 ко мне вышла медсестра и сказала ,что я могу уезжать и врач меня не примет.так как у неё сложный пациент и смена заканчивается.Спросили на машине ли я и предложили другое место поискать.А ведь у всех врачей запись и это ни так легко сделать, но им было на это просто плевать. С сильной болью ,меня просто выставили за дверь. Такого отношения ниразу в жизни не встречала, обходите их люди стороной.

Valis - Bezkaunība

Bezkaunība Telefoniski informēju, ka man jāizrauj pēdējais zobs (8- gudrības zobs) cena ~15ls!! Kad zobs bija izrauts bez sarežģījumiem man paprasīja 25ls. Nekas cits neatlika kā maksāt!!!! Izskatījās, ka māsiņa nopēta cik situēts esi un attiecīgi paprasa par pakalpojumu.

Valis - Valis

Valis Neejiet uz kliniku Valis, tur strada medmasa Reizniece kura visu laiku ar alkohola smaku, nesaprotu kapec tadi cilveki strada tada klinika.Kas par nekartibu tur notiek!!!

Valis - Visu dara steidzīgi un bez īpašas uzmanības

Visu dara steidzīgi un bez īpašas uzmanības Zobu higiēnistēm pavirša attieksme pret klientu. Visu dara steidzīgi un bez īpašas uzmanības, ņemot vērā augsto cenu, kas par šo pakalpojumu tiek maksāta.

Valis - Caurums atradās tieši blaukus tam zobam, kuru ārstēja dakters

Caurums atradās tieši blaukus tam zobam, kuru ārstēja dakters Gadu atpakaļ ameklēju dakteri Rakutu no klinikas "Valis". Sāpēja zobs. Ārsts konstatēja, ka atkailinājās zoba pamatne... uzlika zāles un lika iet mājās. Sāpes nepārgāja, tad es aizgāju pie cita speciālista, kurš konstatēja caurumu zobā. Caurums atradās tieši blaukus tam zobam, kuru ārstēja dakters Rakuts. Nezinu vai man ir tiesības komentēt Rakuta profesionalitāti, bet šī situācija iznīcināja jebkuru uzticību šīs iestādes ārstiem.

Valis - Genrihs Vabels - savdabiga arstesana

Genrihs Vabels - savdabiga arstesana Labie cilveki! Neiesaku Jums versties pie zobarsta Genriha Vabela klinika "Valis", kas atrodas Brivibas un Sencu ielu krustojuma. Kad biju pie vina vizite, loti nolika viena cita daktera darbu, kurs man izrava zobu, sakot, ka esot atstata sakne. Bet, kad Vabels (pec rentgena uztaisisanas) atvera zokli, noteica - ne, ne, saknes tur nav, esmu kludijies, bet ta var gadities. Un uzlika suves. Sakiet, vai tad tas ir normali? Ak ja, un vel lielu naudu par to panema.

Valis -

Neejiet tur straadaat, dabūsiet kašķīgus kolēģus turklāt, ja esat speciālists, tas neko nenozīmē, asistents obligāti uzskatīs par vajadzīgu pateikt, ka viņam ir lielāka taisnība nekā Jums.Un Jūs strādāsiet kā gribēs priekšniecība, nevis kā ir pareizi.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы