United Press

United Press SIA
Адрес: Vestienas iela 6
Rīga
Latvia - LV-1035
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67648050
Факс: +371 67289266
Категория: Услуги
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

United Press - Жалобы и отзывы

united press tipografija - bridinu.

bridinu. TAKA ieprieksejais uznemums atteica darbibu,man ieteica so uzmemumu,bet bridinaja jau kad sis uznemums krapj cilvekus tagat izjutu uz savas adas,nostradaju 5 dienas gada sakuma, PAT LIGUMU NESLEDZA,KAD VAJAGA MAKSAT TAD NEKA.UN MAN VE SODIEN 13.02 vel nav samaksats,pa tam dienam,zvanu sekretarei vina nezina neko, Zvanu VALDES LOCEKLIM,NECEL KLAUSULI,UN BAIDOS KAD,NEKAS NESANAKS TAGAT ARI UZRAKSTISU INPEKCIJAI,LAI KRATA BEIDZOT SO UZNEMUMU,KAS TUR NOTIEK UN KA STRADA.

United Press - Nirgāšanās

Nirgāšanās Iestāde SIA "Unitedpress" ir tīrā krāpšana darba laiks nav atstoņas stundas , bet gan 12 st un ilgāk tu nevari iet mājās kamēr darbs nav pabeigts. Naudas samaksa nav regulāra un arī tiek nokrāpts par kādiem 20-30ls!!! Telpas ziemā ir ļoti aukstas! Pusdienas ir 12:00 un vairs nevar iet un jastrādā talāk līdz 20:00 ja visu paspēj izdarīt, bet ja ne tad paliec ilgāk , Iestādē strādā ļoti daudz nelegāli strādnieki! ieteiktu aiziet naktī un parliecināties pašiem, ļoti ceru kad šī informācija nonāk...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы