Testi.lv

Mobīlie Pakalpojumi SIA
Адрес: Ezermāja – 7
Jaunpils
Jaunpils nov.
Latvia - LV-3145
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 20227666
Категория: Интернет

Рейтинг Надежности

13%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
1
Посмотреть статистику

Testi.lv - Жалобы и отзывы

Testi.lv - Krāpšana

Krāpšana No numura 1827 (testi.lv) saņēmu īsziņu, ka esmu samaksājis eur 1, 07 par abonēšanu uz vienu mēnesi par viņu pakalpojumu. Tādu mājaslapu pirmo reizi redzu un neesmu neko sūtījis. Pameklējot sūdzības par šo numuru atradu arī tieši tādas pašas situācijas. Aizsūtīju to ''stop tab, " kas bija jāaizsūta, lai pārtrauktu pakalpojumu un momentāli atsūtīja īsziņu, ka parakstīšanās atcelta. Protams, nauda novilkta un jāmaksā par pakalpojumu, ko neesi pasūtījis.

Mobilie Pakalpojumi - Funmobile pl_club abonejamais pakalpojums

Funmobile pl_club abonejamais pakalpojums Labdien! Mani pilnigi satrieca situacija ar to, ka man atnaca iszina no numura1836, ka es esmu pasutijusi, kaut kadas "karstas sievietes"! Es tiesi zinu, ka neesmu neko pasutijusi, jo vispar neko nekad nepasutiju no lidzigiem websaitiem un man noplesa 3ls un beigas bija uzrakstits, ka funkcija pati automatiski atjaunojas! Ka vini to dara un kada veida tas man nav skaidrs, bet ka ta ir cakaresana tas ir fakts!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы