Tehnoshop.lv

SIA Tehnoshop.lv
Адрес: Mūkusalas iela 41B-8
Rīga
Latvia - LV-1004
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 29991400
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
27
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Tehnoshop.lv - Жалобы и отзывы

Tehnoshop.lv - Krāpšana

Krāpšana В июле 2017 перечислил всю сумму за товар (электронная книга за 82 евро), в размере всей покупки. Отписали, что товара нет и вернут деньги. 3й месяц тишина, ни товара ни ответа ни денег. А сейчас и магазин пропал. Надо писать заявление в полицию!

Tehnoshop.lv - Обман

Обман Оформил заказ в интернет-магазине Tehnoshop.lv № заказа: 87604 Дата заказа: 01.07.2017. Перечислил всю сумму за товар, в размере всей стоимости покупки. 12-го июля Отписали с Tehnoshop [slēpt]@tehnoshop.lv на мой е-мейл, что товара нет и вернут деньги. 2й месяц тишина, ни товара, ни ответа, ни денег. А сейчас и магазин пропал. Надо писать заявление в полицию!

Tehnoshop.lv - обман

обман 06.06.2017 в интернет магазине Tehnoshop.lv был сделан заказ.Оплатила всю сумму и доставку.Обещали в течении трех недель доставить.Товара нет. 31.07.207 звонила по поводу возврата денег.Обещали в течении двух недель перечислить.Теперь ни товара,ни денег,и магазина.На звонки не отвечают и сайт закрыт..

Tehnoshop.lv - Krāpšana

Krāpšana Купила духи на сайте, сказали, что требуеться предоплата и духи будут идти месяц. Предоплата была оплачена, через пару дней, написали э-маил, что товара не будет и деньги вернут в течение двух недель. Прошло три недели, сайт закрыт, номер не существует, деньги не вернули. В регистре написано, Вид приостановил деятельность фирмы.

Tehnoshop.lv - Krapšana

Krapšana Отстойный магазин. Торгуют непроверенными модемами G4. Купил у них MODEM 4G M-LIFE LTE, ML0700. В сети Tele2 не работает. Сдал назад 11.07.2017. Обещали вернуть деньги в течении двух недель. Сегодня на календаре 27.07.2017. Денег нет. Звоню, прошу назвать точную дату возврата денег. Ответ все тот же:"Обычно деньги возвращают в течении двух недель.", как запись на диктофоне. И так без конца. Теперь вообще трубку не берут вот уже в течении двух недель. Попробовал сегодня зайти к ним на сайт, страница недоступна. В общем подумайте десять раз, перед тем как связаться с ними.

Tehnoshop.lv - Krāpšana

Krāpšana Pasutiju preci, pagajusas 8 darba dienas, zvanu nr. Slegts. Uz e. Pastu neatbild. Nebus mana prece iejauksos ar advokatu nekavejoties! Ta bija davana manam bernam dzimšanas dienāes to ta neatstāšu. Sausmas, tagad tikai palasiju sudzibas, neviens nav pmierinats ar so lapu, ka jus vispar varat pastavet. Ja man netiks dotas atbildes, iejauksos juridiski un nekavejoties! Es to ta neatstasu!

Tehnoshop.lv - Interneta krāpnieki - Tehno shop

Interneta krāpnieki - Tehno shop Šis veikals izkrāpj naudu no pircejiem- pēc rēķina apmaksas viņi telefoniski paziņo, ka prece nav pieejama un naudu sola atgriest tikai 14 dienu laikā. Tā nu pircējs paliek bez preces un bez naudas tikai ar cerību, ka naudu atdos. Tikmēr šis krāpnieku kantoris mierīgi darbojās ar jūsu līdzekļiem. Lūdzu boikotēt šo Tehnoshop kantori un preces pērciet citur! Kauns ka mūsu valstī darbojas krāpnieki un likums viņiem ļauj arī šo naudu turēt savā kontā tās 14 dienas. E-pastu ar info ka preces nav viņi nesūta, tāpēc pierādīt ar neko nevar!

Tehnoshop.lv - Drausmīgs serviss

Drausmīgs serviss Viss si veikala serviss izskatas ka krapsana. Pats biju stulbs ka neizlasiju atskauksmes seis pirms pasutijuma veiksanas. Pasutiju pienema un apstradaja atrai. Pec parism minutem ar mani sazinajas un prasija veikt prieksapmaksu, kaut majas lapa bija raksitits, ka varu veikt ari pecapmaksu, kad preci sanemsu. Taja pasa diena apmaksaju rekinu, nekada apstiprinjauma neatnaca. Nakamaja diena, kad zvaniju pats man pateica, ka prece nav pieiejama. Kur seit ir logika? Pieniemt pasutijumu un naudu un...

Tehnoshop.lv internetveikals - Slikts serviss

Slikts serviss Slikta pieredze ar iepirkšanos Tehnoshop interneta veikalā. Ļoti kategoriska un nelaipna attieksme no kontaktpersonas puses, piedāvā preces kuras vel jāpasūta, piespiež samaksāt par preci jau iepriekš, kaut summa ir tikai12 eiro, neuzticoties pasūtītājam, kaut esmu jau klients, pie tam preci man nepasūta un citus risinājumus nepiedāvā. Esmu palikusi bez preces un arī bez nauda, kuru sola kaut kad atgriezt. Ļoti neieteiktu tur iepirkties.

Tehnoshop.lv - Не возвращают деньги. Очень неприятная история.

Не возвращают деньги. Очень неприятная история. Заказывал товар в этом и - нет магазине, получил, не понравился, отдал обратно (возврат по закону, в течении 14 дней) . Обещали вернуть деньги в течении 2 - х недель (закон гласит вернуть деньги за товар в течении 2 - х недель) . Через неделю после возврата товара поинтересовался, когда будут деньги, сказали, документы переданы бухгалтеру, и что в течении след. Недели вернут. На 14 - й (последний день) денги так и не вернули. Когда позвонил, сказали то же самое, через неделю. Спросил в чем...

Tehnoshop.lv - krāpšana

krāpšana Сделал в этом магазине заказ на товар, который "есть" на складе. Прислали счет, который тут же оплатил. Через час перезванивает менеджер и говорит, что товара нет и надо ждать 2 недели (!). Согласился подождать. Прошло 17 дней, никакого товара не прислали. Звоню. Менеджер отвечает, что товар не пришел и надо будет заказать еще раз. Шлю его подальше и требую возврата денег. Менеджер попросил выслать им реквизиты и сказал, что деньги перечислят в течение двух недель. Видимо, других сроков они не знают. На мой вопрос, что в процессе перечисления денег занимает две недели, молчание в трубку.

Tehnoshop.lv - Krāpšanās

Krāpšanās Krāpnieku kantoris. Samaksāta priekšapmaksa, 2 nedēļas nevar piegādāt preci. Nu jau 1 mēnesi gaidu, kad atgriezīs naudu par nepiegādātu preci. Kad sazvana, tad tik sola un sola, ka grāmatvede apmaksās naudu atpakaļ tuvāko dienu laikā. Bet kā nav, tā nav atgriesta nauda. NEIESAKU ŠO KRĀPNIEKU KANTORI!!!

Tehnoshop.lv - Krāpšana

Krāpšana 25.maijā 2016.g. pasūtīju bērnu rotaļlietu, pēc pār stundām saņēmu no Tehnoshop veikala avansa rēķinu uz 50.00EUR., tā tad prece ir uz vietas un viņu pārdot(izrakstītais rēķins), apmaksāju, gaidu... Zvans pēc 5-6 dienām, izrādās preces nav uz vietas, būs piegāde pēc nedēļas, gaidu..... Pēc nedēļas zvanu, atbild kā piegādātāji aizmirsa ielikt manu pasūtījumu . Lūdzu atgriezt naudu, jā atbild , divu nedēļu laikā.... Šodien jau 29. jūnijs, naudas nav, rotaļlietas arī. uz zvaniem atbild kā...

Tehnoshop.lv - Naudas neatgriešana

Naudas neatgriešana 3. maijā 2016. gada izdomāju nopirkt filtru putekļu sūcējam. Prece nemaksā daudz - 18 eiro. Gaidīju 2 nedēļas, kamēr beidzot saņēmu pasūtīto preci. Izrādās, ka prece neatbilst, līdz ar to nolēmu to atgriezt 14 dienu laikā. 1.jūnijā prece tika atgriezta Tehnoshop veikalā, taču naudas joprojām nav!!! Zvanīju nedēļu atpakaļ, tika pateikt, ka grāmatvedība nepaspēj apstrādāt visus rēķinus!!!! Ļoti ceru, ka neviens neko un nekad nepirks no šī veikala un viņi veiksmīgi bankrotēs!

Tehnoshop.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki,saskāros ar šādu situāciju,12 maijā biju nopircis un samaksājis ar pārskaitījumu Xbox One pulti,tajā pašā dienā man atnāca atbilde ka prece nav pieejama un kad es pārzvanīju man pateica ka nezinot arī kad būs!Es nolēmu atteikties un saņemt naudu atpakaļ,man atbildēja ka nedēļas laikā būs nauda atgriezta atpakaļ,gaidu jau 13 dienu,šodien zvanīju un teicu ka rakstīšu sūdzību ja nauda netiks atgriezta,protams atzvanot mani informēja ka naudu ir pārskaitījuši bet pirms tam bija visādi...

Tehnoshop.lv - Preces nepiegādāšana

Preces nepiegādāšana Tika veikts pasūtījums http://tehnoshop.lv , dārga rotaļlieta bērnam ko uzrādīja internetveikalā kā pieejamu, atsūtīts avansa rēķins kas tika uzreiz nomaksāts. Nākamajā dienā zvana no Ttehnoshop.lv un saka ,ka prece nav uz vietas, bet pēc nedēļas atvedīs un vēl vienas dienas laikā piegādās. Pēc 2 nedēļām ne vēsts no viņiem, zvanīju pati,saka,ka prece nav atnākusi un pēc mirklīša pārzvanīs. Pēc nedēļas atkal zvanu pati un saka ka atkal atzvanīs, tomēr teicu ,ka iepriekš solīja un nevien...

Tehnoshop.lv - Afēristi

Afēristi Salidzini.lv mana atsauksme šim blusu kantorim: "Čekus nesit (VID atsaucies, Auuu!). Dod parakstīt aizdomīgu pavadzīmi - kur jāpiekrīt, ka precei nekas nekait un tā ir iepakojumā, pat ņemot, ka bieži izsniedz preci ar jau atvērtu iepakojumu vai pat bez tā. Pat precēm par kuras stāvokli nevar uzreiz pārliecināties viņu birojā. Ar garantijām - arī aizdomas, ka tā pazūd turpat uzreiz uz vietas, kad paraksti to lapeli, ka "viss OK", jo iepakojums atvērts, čeka nav. Neko nepierādīsi." Un tā arī...

Tehnoshop.lv - Neko nepērciet šajā veikalā!

Neko nepērciet šajā veikalā! Pasūtīju no tehnoshop.lv DeWalt zāģi. Izvēlējos pirkt no viņiem, jo šis veikals piedāvāja ļoti labi cenu. Piezvanīja man tajā pašā dienā un diezgan pieklājīgi pateica, ka preces uz vietas noliktavā nav un esot jāpasūta no piegādātāja- būšot divas nedēļas jāpagaida. Piekritu. Pēc divām nedēļām no šiem nekādas ziņas. Zvanīju jautāt, kas par lietu- man paziņo, ka piegādātājs nav ielicis manu pasūtījumu mašīnā, tātad, nav atvests. Kad jautāju, kad tad būs, man atbildēja, ka piegādātājam šobrīd arī...

Tehnoshop.lv - Piegada citu.

Piegada citu. Pasūtīju vīram smaržas. Gaidīju piegādi loti ilgi. Pasūtīju 5.10. piegādāja 10.11!!! Tas ir pārāk neadekvāti.Biju rakstījusi e-pastu ar aicinājumu atgriezt naudu konta, ja prece netiks piegādāta laika. Piegādāja, bet citas smaržas. Esmu loti apbēdināta. Nekad nesitīšu no šī veikala.

Tehnoshop.lv - Сроки просрочены, товар поврежденный

Сроки просрочены, товар поврежденный Интернет-магазин, который требует предоплату и после этого начинаются Ваши головные боли. Я сделал заказ 1-го апреля на сумму 219 Евро. Мне позвонил менеджер и потребовал предоплату, также сообщил, что "доставка будет в течение 8 дней ПОСЛЕ ПРЕДОПЛАТЫ". Он же прислал счет для предоплаты на 52 Евро. Счет был оплачен 2-го апреля.По истечении 8-и дней товара не было. Только после многочисленных звонков, смс и мэйлов (многие из которых остались без ответа) мне удалось получить товар у них в офисе...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы