Tehnolom.lv

Телефон: +371 29860889
Информация: Kravu piegādes un pārvadājum, dažādu metālkonstrukciju demontāža, mēbeļu izvešana, mototehniku: mopēdi,motocikli,motorolleri evakuācija.
Категория: Авто / Транспорт  •  Грузовые перевозки

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
1
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Tehnolom.lv - Жалобы и отзывы

Tehnolom.lv - Slikts serviss

Slikts serviss Lieta tāda, ka man vajadzēja, lai atbrauc un savāc manu veco plīti. Zvanīju uz šo uzņēmumu, kur man paskaidroja, ka pakalpojumus sniedz tikai un vienīgi rīgas robežās. Taču es dzīvoju 200m no rīgas robežas. Lūdzu, vai var atbraukt līdz manīm, bet man atteica, skaidroja, ka tas ir par tālu. Vārds pa vārdam un vīrietis piekrita savākt, taču pieprasīja 15€ par tiem 200m. Kad pajautāju, vai viņš galīgi sajucis prātā, lai par 200m maksātu 15€, viņš nomēta klausuli. Esmu ļoti vīlusies un sarūgtināta. Nevienam neiesaku šo uzņēmumu.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы