Tataki

Monys SIA
www.tataki.lv
Адрес: Zilupes iela 27
Rīga
Latvia - LV-1019
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 26644300
Время работы: 11:00 - 24:00
11:00 - 24:00
11:00 - 24:00
11:00 - 24:00
11:00 - 1:00
11:00 - 1:00
10:00 - 1:00
Категория: Отдых / Развлечения  •  Суши

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
5
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Tataki - Жалобы и отзывы

Tataki - Nelaipna apkalpošana PA tālruni.

Nelaipna apkalpošana PA tālruni. Просила бы связаться со мной. Т. К. Ваша сегодняшняя девушка на телефоне видимо должна работать на рынке. Я и так после одного вашего промаха с суши, которые были не суши, сегодня заказала пицу где - то в 20: 40, а через часа полтора мне сказали, что заказ будет позже обещанных 1.5-2 часов ещё позже часа на... Это, что, нормальное обслуживание, когда ещё и по телефону хамство?

Tataki - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju tikko setu Philadelfijas asorti setu, pēc bildes un apraksta var saprast, ka divos no rolliem ir iekšā svaigs lasis, bet saņemot pasūtījumu secināju ka visos rollos iekšā ir tikai krabju nūjiņas, un gunkani atbrauca izšķīdusi un izmirkuši sojas mērce. Pasūtot divus komplektus kur kopumā bija 60gab nāca klāt tikai trīs kociņi un ko pārējiem diviem jāskatās vai mums draudzīgi jādalās ar kociņiem?

Tataki - Krāpšana, maldināšana

Krāpšana, maldināšana Uzņēmums, kurš reāli čakarē cilvēkus (sevišķi svētkos!) tika pasūtītas divas porcijas (1+1) , taču piegādājot atnāca tikai 2 porcijas, lai gan vajadzēja būt 4! Zvanot tataki.lv operatorei atbilde bija, ka mājaslapā ir rakstīts, ka nav akcijas šodien! Taču tā nebija! Un labākais, ka pēc tam, kad es to pateicu, viņi ielika šo vēsti, ka nav akcija! Šausmas! Sevišķi sieviešu dienā... Plus piegāde 3 h... Un siltie suši bija auksti... Kā arī iepriekš tika nepareizi atvesti komplekti! Nekvalitatīvi!

Tataki - Slikts serviss

Slikts serviss Labvakar visiem lasītājiem! Gribu izteikt sūdzību par tataki suši piegādi , no šīs mājas lapas : tataki.lv Tātad, kādu laiciņu atpakaļ pasūtīju 2 suši setus no tataki.lv, veicot sūtījumu, pateica, ka būs jāgaida aptuveni 1.5 stunda, toties nogaidīju 2.5 stundas, beidzot, kad saņēmu šo sūjtījumu vīlos, tā kā sojas mērce, wassabi un tie kāposti netika ielikti vispār, kā arī salvešu nebija, klāt šim visam kociņi nebija iepakoti, kaut kādas drausmas, itkā viņus kāds jau būtu lietojis! Bet tas vēl...

Tataki - Virtuve

Virtuve Biju jauna kafejnīca "Tataki". paņemu pusdienas komplektu. (sushi, zupa, otrais ēdiens un dzēriens) Cenas loti labas, bet kvalitāte briesmīga. Sushi bija labi... normāla izmēra! Par zupu "kokosa zupa". Ne pirmo reizi garšoju zupu un zinu kādai viņai jābūt. Pēc garšas līkas ka ēdu eļļu ar kokosrieksta garšu. Zupai bija jābūt biezai, bet vistas filejas gabaliņi (kuri bija loti asi) peldēja zupa. Un pēdēja... atnesa man otro ēdienu. Risi apcepti ar gaļu. Padaudz taukus bija un sīpolus. Un pat...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы