Stender's Pica

SIA ARKTIKA G
Адрес: Baznīcas iela 17,
Kuldīga
Kuldīgas nov.
Latvia - LV-3301
(Biroja adrese)
Телефон: +371 63323243
Информация: Bārs/klubs Stender's
Liepājas iela 3, Kuldīga
tel. 63322703

Stender's Pica
Talsi, Lielā iela 30
tel. 63222332
Kuldīga, Sūru iela 2
tel. 63323763
Ventspils, Saules iela 141
mob. tel. 26181923
Saldus, Jelgavas iela 1
tel. 63823763
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Отдых / Развлечения  •  Пиццерии
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
62
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Stender's Pica - Жалобы и отзывы

Stender's Pica - Mats mērcītē

Mats mērcītē Šodien 17. Augustā 2023 gadā. Pasūtīju frī kartupeļus līdzņemšanai, atbraucot mājās devu bērnam lai ēd. Un attaisīju mērcītes trauciņu, un pirmkārt mērcīšu trauciņa vāciņš bija pamatīgi sakusis. Jo frī kartupeļi vēl karsti tika uzmesti virsū. Un turpinot ēst, mērcītē diemžēl atradās brūns mats.

Stender's Pica - Nepieklājīga darbiniece

Nepieklājīga darbiniece Pasūtu pusi 50 cm picas, ceturtdaļu vienu picu, otru ceturtdaļu-citu, + divas 0.7ml kolas. Saņēmu veselu picu un divas 0.4ml. Nevarējām apēst picu, devos nopirkt 2 kastītes, lai varētu paņemt mājās. No sākuma man stāv priekšā 4 sievietes, tā pati darbiniece uz mani augstprātīgi paskatās, un vaicā: “šī tak nav ar jums, vai ne? ” dodu naudu (5€) , sieviete prasa, vai nevar sīkāk, vai ar karti. Saku, ka nē, nobola acis un izdod naudu. Saprastu, ja nebūtu, ko izmainīt, bet kase bija pilna un viņa tomēr izmainīja.

Stender's Pica - Ēdiena kvalitāte un attieksme

Ēdiena kvalitāte un attieksme Vakar 23.02.2022 devos uz picēriju pakaļ picām. Pie ieejas 3 nepilngadīgi zēni malkoja alkoholu un pēc tam devas iekšā. Kamēr gaidīju picas, tikmēr zēni atkārtoja darbību. Un cik saprastu no personāla, viņi bija lietas kursā par zēnu izdarībām. Saņemu picas un devos mājas. Picas kvalitāte bija ļoti zema. Pat atkritumi nebija pelnījusi tik jēlas picas.

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Sveiki! 20.02.2023 Ēdam picu Stenders pica Talsi Pica ļoti nekvalitatīvi pagatavota, atgādināja saldētās picas,jo siers bija izkusis tikai malās,vidū siers pilnībā neizkusis! Picas mīkla spēcīgi garšo pēc miltiem! Kopgarša picai - pliekana! Apēdam un uz vietas nekādas pretenzijas necēlem,jo nebija laika gaidīt jaunu porciju vai braukt kaut kur citur paēst! Ļoti cerams,ka šī ziņa sasniegs picas cepēju!

Stender's Pica - Slikts serviss un komunikācija

Slikts serviss un komunikācija Pasūtījuma piegādi gaidījām 2h. E - pastā saņēmu informāciju, ka pasūtījums pabeigts, taču pēc 45 minūtēm vēl joprojām piegāde nebija veikta. Zvanīju uz picēriju, kur atbildēja, ka pasūtījums jau tiekot piegādāts. Informācija, ko saņemam e-pastā, neatbilstot norādītajam laikam. Kad sagaidīju piegādi, ēdiens bija remdens. Nevienam neiesaku!😬

Stender's Pica - Slikts serviss un kvalitāte

Slikts serviss un kvalitāte Šādi notiek jau otro reizi nepilna mēneša laikā. Visa ģimene pasūtam vakariņas ar piegādi uz mājām un trūkst viena porcija. Visi ēd un viens bešā. Pirmajā reizē gaidījām stundu, kamēr atveda trūkstošo porciju, bet mums vismaz atvainojās un iedeva dāvanā kolu. Taču frī kartupeļi nebija līdz galam izcepti. Ok, kam negadās. Bet nu jau tas notika 2. Reizi, trūkstošo porciju gaidījām 2 h, ne atvainojās neko, stundu zvanījām kamēr vispār sazvanījām picēriju. Atveda cūkgaļas podiņu ar 1 fetas siera gabaliņu un dažiem maziem gaļas gabaliņiem. Paldies, vairs pie jums neēdīsim.

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Attieksme pretīga! Pasūtījumu gaidījām ilgi, pie stenders lielo komplektu saņēmām frī jēlus, knapi izvārītus bez garšvielām, un bez vistiņām, lai gan tās iekļaujas komplektā. Pasūtītos churros saņēmu nepilnus ar necik mērci virsū. Es samaksāju pie 12€ un draugs pie 7€. Attieksme bija briesmīga. Kad gāju ko teikt pretī saņēmu (alitas Ceraukstes vārdi) - “zini ko? Ja tev kaut kas nepatīk piever muti. ” kā arī uzskatu, ka cilvēku izsmiešanu un izķēmošana nav pieņemama. Tualetes arī neizskatījā...

Stender's Pica - Slikts, negaršīgs, negatavs ēdiens

Slikts, negaršīgs, negatavs ēdiens Pasūtīju picu, kura bija eļļaina, pārsālīta, pārtaukaina, siers šķidrs, es nesaprotu, kas jums tur par “pavāriem” ir drebuļi vēljoprojām metas, iedomājoties par to, kāda viņa bija, apēdu ar divus gabaliņus no vidējās picas un 4dienas nevarēju neko ieēst, jo bija slikti no domāšanas par ēdienu vien. Fri-kartupeļi bija bez sāls un pus-gatavi

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Lielā iela 30 Apskatot sūdzības sapratu ka īpašniekam vispār nerūp tas ko par viņa uzņēmumu raksta, un ka nekas nav mainījies daudzus gadus, 08.05.22 bijām pie viņiem iegriezušies, sieva gribēja pasūtīt salātus kuri izrādījās ka nav, es karbonādi ar sēņu mērci kuri ar izrādījās ka arī nav, uzprasot kas tad jums ir pateica ka ir tikai vistas fileja strēmelēs, no visa lielā daudzuma karsto ēdienu kas norādīts ēdienkartē bija tikai viens veids pieejams, Apkalpošana arī zem katras kritikas, sāka...

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti liela vilšanās par piegādi un pasūtījuma ilgumu. Pirmkārt jau tas, ka stunda pagāja līdz pasūtījums tika pieņemts. (parasti tas notiek ar pieņemamāku laika ilgumu) otrs - ēdiens tika piegādātas auksts un nebaudāms. Par ko tad jāmaksā 3€ piegādes maksa, ja ēdiens pēc tam jāpārsilda? Šī noteikti bija pēdējā reize, kad no šis picērijas ko sūtam.

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Ļoti liela vilšanās par ēdiena piegādi. Ēdiens auksts un nebaudāms. Par ko tad tiek maksāti 3€ piegādes maksa, ja ēdiens pēc tam jāsilda atkārtoti?

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Atnācām ar draudzenēm paēst, pasūtam ēdienu un vēlamais ēdiens kurš ir ievietos ēdienkarte nav. Pasūtam tā vieta ko citu - arī šis ēdiens viņiem neesot. Nesaprotu kādēļ nevar pierakstīt vai izņemt no ēdienkartes, ja nav pieejams. Jautājām dzērienus kuri stāv plauktā arī šos netaisot kokteiļos. Pēc tam darbinieces visas stāvēja un ņirgājas kā vistas. Slikts serviss, apkalpošana un serviss ar pretīgu attieksmi.

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Bildē viss ir skaidri redzams. Pasūtījumu saņēmām ātri, taču atvedot to mājās un atverot kasti, atdūros pret šo skatu. Zinu, ka varēju vest atpakaļ, taču darba laiks viņiem jau bija beidzies. Pica par ilgi noturēta krāsnī, siers tikpat kā nemaz. Tika pievienotas mērces, garšvielas, kečups, un apēsta līdz vietai kur beidzas siers. Pārējais diemžēl bija ciets un sauss maizes gabals ar virsū uzbērtu gaļu. Ļoti liels sarūgtinājums, pēdējā reize diemžēl.

Stender's Pica - Picas kvalitāte

Picas kvalitāte Pasūtījām lielo picu, pulkstenis bija ap 19: 35, pasūtījumu pieņēma, bet piekodināja, ka darba laiks ir līdz plkst. 20: 00. Picu saņēmām siltu un smaržīgu - viss it ka ok. Pēc brīža bērni sāka skriet uz wc un ari es nomocījos visu nakti, jo pica nebija izturēta nepieciešamo cepšanas laiku. Nākama rita tik veicot izpēti sapratu, ka esam ēdusi rauga miklu apcepta garoziņa. ! Ir indivīdi, kas tīru raugu nemaz nepaness! Briesmīgi. Ieteikums - pasūtījumus ņemt līdz plkst. 19: 30, ja svilst tā...

Stender's Pica - Ужастная пицца

Ужастная пицца Здравствуйте Оченьсильно и в очередной раз разочарован вашей пиццей заказал пиццу 22.11.2020 в Вентспилсе. Привезли пустой кусок теста за 16 евро и причем это уже не в первый раз. На куске пиццы один кусочек лука и один кусочек перца. Извините, но никогда больше не закажу у вас пиццу.

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Labdien! Rakstu sakarā ar to, ka šodien (12.10.2019) ar ģimeni papusdienojām stenders picērijā talsos un apkalpošana bija diez gan, maigi izsakoties, briesmīga. Veicām pasūtījumu - divi ceturtie komplekti un saldējums. Teica, ka mums ir jāuzgaida 30min. Pēc 30 min mums atnesa tikai picas! Teica “labu apetīti”. Pēc laika vēl nebija atnesti fri kartupeļi un saldējums, gāju jautāt meitenei, kura pieņēma pasūtījumu, kur ir fri kartupeļi un saldējums. Viņa izskatījās apjukusi, tā it kā vispār būtu...

Stender's Pica - Slikts servis

Slikts servis Aizeju ar ģimeni pēc grutas mainas lai paestu vakariņas. Pasūtot ēdienu nesadzird kārtīgi ko pasūt atnes ēdienu ko nepasūtīja bērniem atnes burtiņus galda piederumus neatnes tos atnes pēc minūtes un pie burtiņiem neatnesa merciti jautajam to atnes vel pēc minūtes. Kad atnesa pieaugušiem protams nebija ko sūtīja meginājas atrisināt to darbiniece atbildēja dusmas kad viņai eot bijusi gruta diena pa ko man vispār bija šoks man ari bija gruta darba diena tāpēc eju kautkur ar ģimeni paest mani tas neinteresē kad viņai bija gruta darba diena ja nevar pastrādāt tad jājiet prom no darba.

Stender's Pica - Ēdiena kvalitāte

Ēdiena kvalitāte 27. Jūlija pēcpusdienā pasūtīju augļu salātus un pamatēdienu. Gaidīju ēdienu ilgi, vispirms atnesa salātus - saldo ēdienu (!) , kas sastāvēja no banāniem un āboliem, un ārkārtīgi saldas mērces (atbilstoši cenai 2,70 - smieklīgi) . Pēc 25 minūtēm - pamatēdienu. Esmu pirmo reizi kuldīgā, un šī vieta - vilšanās.

Stender's Pica - Slikts serviss

Slikts serviss Vairāk kā 30 min jāgaida kamēr uzceps picu picērijā, kurā ir tikai 2 klienti. Kā arī siera picas vietā atnes picu ar desu un gaļu. Pēc tam vēl pus h jāgaida, kamēr uzceps jaunu. Ar spirta saturošiem un alerģiju izraisošiem tīrīšanas līdzekļiem tīra galdus, kamēr picērijā esošie klienti mocās ar smaku un klepu.

Stenders Pica - Krāpšana

Krāpšana Labdien! Šodien 16. Aprīlī devos uz Stenders picēriju, labā omā. Tagad esmu bezgala sadusmota. Kā tā var? Picai nav kaut kādas sastāvdaļas? Nevarēja pat atlaidi piedāvāt. Kas man jāēd tāda pica? Un tad vel apkalpojamais tik ilgi jāgaida kamēr uztaisa picu pat bez vajadzīgajiem produktiem. Esmu šokēta.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы