Starshop.lv

Shopspot SIA
Адрес: Turaidas iela 2, LV1039
Rīga
Latvia - LV 1039
(Biroja adrese)
Телефон: +371 67507820
+371 67507822
Информация: Juridiskā adrese
Jasmuižas iela 9 - 3,
Rīga, LV-1021
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
7
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Starshop.lv - Жалобы и отзывы

StarShop.lv - Krāpšana, preces nepiegādāšana

Krāpšana, preces nepiegādāšana Pasūtīju preci, apmaksāju rēķinu un nu viss, vairs nav nekādas informācijas par piegādi un pilnīgi nekā. Krāpšana tik. Internet veikals nepizvana, neinformē, arī neatbild. Kaut gan mājaslapā norādīts vēl joprojām, ka prece pieejama un piegāde aizņem 8 dienas, nu jau pusotru mēnesi tā nav nonākusi pie manis. Tieši tāpēc apmaksa notiek kā ārskaitījums, jo apstrīdēt darījumu nav iespējams. Ceru, ka jums tas atmaksāsies un īpašnieks aizrīsies ar naudu.

Star Shop.lv - Ilga un bezjēdzīga gaidīšana

Ilga un bezjēdzīga gaidīšana Ļoti nepatīkama pieredze! Atsaucīgs vīra balss (vienīgais "+") mēnesi man solīja, ka prece būšot. Pasūtot preci, piezvanīju, uzzināju, ka tā būs pēc nedēļas. Pēc nedēļas man atbildēja, ka ir kādas problēmas, prece būšot vēlāk, ka paši piezvanīs, kad būs. Un tā VIENU MĒNESI! Jāatzīmē, ka paši nevienu reizi arī nepiezvanīja, vienmēr zvanīju pati un katru reizi tika solīts, ka būs vēlāk un paši piezvanīs! Kārtējo reizi zvanot pašai, šodien es uzzināju, ka vēlāmas preces, tomēr, nav, un arī nebūs. Paldies. Kā???

Star shop - Плохой телефон

Плохой телефон Приобрел у нин телефон ипри включении обнаружил в нем дефект со звуком.На следующий день принес им на обмен.Не приняли, говорят, отдавайте в ремонт, в наш гарантийный сервис.После 3 ремонтов лучше не стало.Прошу вернуть деньги,получил ответ . что не надо было ремонтировать телефон.Вообщем компания 'Star shop"( раньше у них несколько раз делал покупки) стала дерьмовой.Продают какие-то левые телефоны.Теперь больше никому не советую у них покупать!

StarShop - Mobilā telefona iegādāšana

Mobilā telefona iegādāšana Nopirku mobilo ar ražotāju brāķi (mikrafons strādā normāli viena pūsē, mani praktiski nedzird opponenti). Mobilo atdevu remontā pēc pāris dienām. Mobilais jau otru mēnesi dzīvo garantijas remontā un nekas nav izdarīts. Slikta maldinoša apkalpošana. Rupji runāja veikalā ar mani par šo problēmu! Neieteicu kaut pie viņiem pirkt, ja rodas kaut kada problēma, viņi negrib to rosināt!

StarShop.lv - par pasūtītās preces nepiegādāšanu.

par pasūtītās preces nepiegādāšanu. Labdien! Veicu pasūtījumu interneta veikalā StarShop.lv. Nākamajā dienā saņēmu e-pastā vēstuli „Pateicamies, ka izvēlaties Starshop.lv. Jūsu pasūtījumu izpildīt šobrīd nevaram, jo prece ne mūsu, ne partneru noliktavās nav pieejama un piegādes termiņš nav skaidri nosakāms”. Pārbaudot atkārtoti attiecīgi pasūtīto preci interneta veikalā StarShop.lv., redzams, ka pasūtītā prece ir pieejama. Īsti neizprotu interneta veikala komercpolitiku. Sazvanoties ar interneta veikalā StarShop.lv. pārstāvi...

StarShop.lv - Telefona pirksana

Telefona pirksana Судить Вам. Я столкнулся с такой не приятной ситуацией в интернет магазине StarShop.lv Купил у них новый телефон, по истечению некоторого времени он у меня перестал работать. Ну я думаю ну бывает :) а тут несу его по гарантии и мне заявляют - а он в порядке просто заблокирован ... Я в шоке с вопросом как? В ответ получаю... - звоните в Tele2. Звоню... И там мне сообщают ... Ваш телефон был взят у нас Tele2 как малоценник другим лицом и не был выплочен и мы его заблокировали. Я звоню в...

StarShop.lv - Mēģina apmānīt pircējus

Mēģina apmānīt pircējus StarShop.lv mājaslapā skaidri pateikts, ka visas cenas norādītas ieskaitot PVN21%. Diemžēl, tiklīdz pasūtīju preci, pienāca rēķins, kurā mājaslapā norādītajai cenai VĒL KLĀT bija pieskaitīts PVN21%. Kad zvanīju, lai noskaidrotu kāpēc tā, veikala darbinieks tēloja idiņu ar tekstiem "kas jums nepatīk?" un beigās nolika klausuli. Lieki teikt, ka televizoru iegādājos citur.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы