Stafor

Stafor Sia
Адрес: Kuldīgas iela 53a
Rīga
Latvia - LV1046
(Biroja adrese)
Телефон: +371 67603399
+371 29219954
+371 26408999
Категория: Строительство
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Stafor - Жалобы и отзывы

Stafor Sia Apkures katli, Apkures iekārtas./ Stafor Combi - Krāpšanās, slikts serviss

Krāpšanās, slikts serviss Nepērciet stafor combi termodinamisko sistēmu. Pats kādu laiku atpakaļ uzstādīju un esmu vīlies. Mājas lapā aprakstītā informācija ir maldinoša. Reāli sistēma pie +5 grādiem beidz darboties un visa apkure strādā tīri uz elektrību. Rēķini ļoti augsti! Sazinoties ar kantori visu atbildību no sevis noveļ, saka esot tikai ražotājs un tirgotājs un nekādus kompromisus nerod. Arī ar viņu ieteikto montieri sazināties nav iespējams. Montieris solīja par nelielu piemaksu uzlikt jaudīgāgu kompresoru...

STAFOR - Viltojums?

Viltojums? Krāpšana? Nopirku Hermētiķi guļbūvēm 0.3l iepakojumā-sastāvā lineļļa u.c. piedevas, bet ieskatoties redzams-uzlīmētajai etiķetei spīd cauri pavisam citi uzraksti. Notīrīju un apakšā redzams (oriģinālais?) iepakojums-sia Tenax Logu ķite uz akrilpolimēru bāzes. Tiek pārdots kā ekoloģisks produkts ar lineļļas sastāvu, bet patiesībā -?

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы