Silvanols

Silvanols SIA
Адрес: Kurbada iela 2A
Rīga
Latvia - LV-1009
(Biroja adrese)
Телефон: +371 67142829
Факс: +371 67142833
Информация: Darba veidi:
Ražošanā, produktu mārketings, reģistrācijā un distribūcijā. Izstrādāt ārstniecības augu produktus gēlu, balzāmu, kapsulu un aerosolu formā. Ražo bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles uztura bagātinātājus dabiskas izcelsmes. Zāles Bērniem, Vitamīni un minerālvielas.
Категория: Здоровье / Медицина
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
1
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Silvanols - Жалобы и отзывы

Silvanols / Bronhosils Zāles pret klepu - Nav norādītas visas sastāvdaļas ne ražotāja, ne aptieku interneta lapās

Nav norādītas visas sastāvdaļas ne ražotāja, ne aptieku interneta lapās Silvanola produkti ir iecienīti, efektīvi un par kvalitāti nav pretenziju. Tā kā produkti ir no augu valsts dabīgas izcelsmes, tad uzticējos rakstītajam sastāvam mājas lapā, ko nekad nedaru ķīmiski sintizētām zālēm. Tomēr iesaku būt uzmanīgiem, jo mājas lapā nav norādīts pilnīgs sastāvs, vismaz pretklepus sīrupam. Bronhosila pirmā sastāvdaļa ir cukurs un konservants nātrija benzoāts (e211) , kas, kā zināms, ir toksiks kopā ar c vitamīnu. Iedzerot tik saldu sīrupu, kaut 2 ml) bērnam paliek...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы