Saules logi & durvis

Fenestra Systems SIA
Адрес: Jaunciema gatve 233,
Rīga
Latvia - LV-1023
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 67333558
+371 29424141
Факс: +371 67331944
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Строительство  •  Окна
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
6
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Saules logi & durvis - Жалобы и отзывы

Saules logi & durvis - Sliktas kvalitātes logi un durvis

Sliktas kvalitātes logi un durvis Nevienam neiesaku šī uzņēmuma pakalpojumus, nepilda saistības, nekvalitatīvi logi un durvis, atsakās savas neizdarības novērst. Neatbild uz telefona zvaniem. Izpildes termiņš, 1 mēneša vietā tika realizēts 3 mēnešos. Pēc 4 gadu lietojuma nācās nomainīt divus no četriem logiem, jo eņģu stiprinājuma vitās tiek izmantoti nekvalitatīvi materiāli un logs vairs neturās savā vietā. Ja līst lietus, tad arī šie "Saules logi" netiek galā, jo ūdens tek iekšā pa visām šķirbām. Neapmierināts klients no Carnikavas.

Saules logi & durvis - Slikts serviss un produkcija

Slikts serviss un produkcija Nekvalitatīvi logi un durvis. Izvairās no garantijas remontiem. Logu montāža nekvalitatīva svilpo vējš. Paši logu rāmji šķībi un nedlīvējas. Termiņios neiekļaujas. Logu rāmju jausējuma vitas laiž garām ūdeni. Montāžas putas arī ir žēl nepietiekami ieklātas. Izmanto lētāko furnitūru, bet jāmaksā kā par dārgo. Nav ieinteresēts atbildēt par savu darbu.

Saules Logi un Durvis - Nekvalitatīvs darbs

Nekvalitatīvs darbs Saules logi meistari uzlika bīdāmo lodžiju, taču logu mehānisms nefiksē logus pie mājs sienas logu rāmjiem. Garantijas laiks nav beidzies, sūdzību neuzklausa, rupji pārkliedzot telefonā, tā arī pateica, ka nebrauks pielabot.Ieteikums - izvēlēties citas firmas!!!

SAULES LOGI " DURVIS - uzņēmums ir likvidēts 2008g.

uzņēmums ir likvidēts 2008g. uzņēmums ir likvidēts 2008g. bet turpina strādāt un apkrāpt cilvēkus. ejiet ar līkumu šim uzņēmumam.

Saules Logi - LOGI

LOGI Nekvalitatīvi logi pinākot ziemai uz plodzes veidojās ledus, jo logs neblīvējās, uzstādīšana nekvalitatīva, statp mūri un palodzi pūš vējš. Pirmā ziema un šādas problēmas.

SAULES LOGI " DURVIS - Attieksme

Attieksme SIA piedāvājums ir pretējs realitātei - un neatbilst mājaslapā izvietotai informācijai! problēma uzražot koka logus it sevišķi ja jūsu pasūtījums ir pārāk mazs - tādi klienti viņiem neinteresē un līdz ar to pieklājīgi atšus! ja to redz neražojam- to negribam un to nav intereses..... turklāt nekādas komunikacijas un atbildes uz vestulem - ir jazvanās entās reizes ... Kā arhitekts un dizaineris - neieteiksu šo SIA nevieniem saviem klientiem par šādu attieksmi!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы