Salons IF

RG Line SIA
Адрес: Ģertrūdes iela 62
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 22470882
+371 66192438
Время работы: 10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
10:00 - 20:00
11:00 - 18:00
закрыто
Категория: Красота  •  Салоны красоты
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Salons IF - Жалобы и отзывы

Skaistuma salons IF - Neprofesionāls manikīrs!

Neprofesionāls manikīrs! Nonācu šajā salonā ar Zizu Kupnu Gelish manikīram. Čigāniska izskata manikīre vispirms 15 min meklēja laku, ķepsēja uz maniem nagiem vienu pēc otras un prasīja, vai būs īstā, kaut gan izvēlējos pēc parauga. Pēc tam kādas 10 min staigāja apkārt kaut ko meklēja, atnāca ar knaiblēm, nolika priekšā uz netīra dvielīša. Teicu, ka esmu pirkusi eiropas manikīru bez griešanas. Šī dāma vispār nesaprot latviski un liekas, ka arī krieviski ne visai, bet kaut kā ieskaidroju, ka griezt nevajag. Darba...

If Salons - Frizieris

Frizieris Briesmīgākais frizera apmeklējums!Pirmkārt nācās man gaidīt 30 minūtes pēc sava pieraksta.Nācās skaidroties ar frizieri, ka man nepatīk griezums, lai labo.Negribīgi izlaboja vēl briesmīgāk.Matus ne griež, bet plēš. Ausi ar šķērēm visu sabakstīja man.UN atkal konflikts ar frizieri man.Neejiet tur.

IF salons Ģertrūdes - Pedikīrs

Pedikīrs Kaut dzīvoju citā Rīgas rajonā, ieraudzīju atlaižu portālā bildi ar skaistiem Gelish toņiem - čūska, leopards utt. un iegādājos kuponu pedikīram IF salonā Ģertrūdes 62. Kad aizgāju, tad meitene pateica, ka visi smukie toņi beigušies, ir tikai daži parastie. Biju vīlusies, bet nu ok. Tad kad beidzās pedikīrs, biju vēl vairāk vīlusies, jo tā bija vienkārši nagu lakošana nevis "klasiskais pedikīrs", ko iegādājos - nebija ne pēdu, ne nagu apstrādes. Pēc tam ar citām meitenēm netā parunāju, ka...

Skaistuma salons IF - necienīga izturēšanās

necienīga izturēšanās Vienreiz apmeklēju šo salonu un tā ir pēdējā reize.....Tāda neprofesionāla apkalpošana un augstprātīga izturēšanās pret klientu sen nav redzēta! Mana vēlme bija apgriezt matus un ieveidot,tad 2 stundas man grieza un 2 stundas veidoja.... Beigās izgāju no frizētavas raudādama ,jo biju izķēmota ne pa jokam! Kad izteicu savu viedokli par nogrieztiem un ieveidotiem matiem ,ja tā varētu to nosaukt, tad bezmaz mani ar dzīšanu padzina no frizētavas,laikam tā bija īpašniece tāda blonda, pusmūža fifa! Neejiet uz tādu midzeni.....Sabojāsiet tikai savu garastāvokli un izskatu!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы