RigaText

Телефон: +371 66 900 360
+371 29387331
Время работы: 8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
8:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Услуги  •  Услуги перевода

Рейтинг Надежности

25%
Жалобы
4
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

RigaText - Жалобы и отзывы

Riga Text - Nemaksātājs

Nemaksātājs Uzmanieties, tulkotāji! Riga text, tās vienīgais īpašnieks un vadītājs Raivo Teivāns nemaksā tulkotājiem, maksā tikai tad, kad vajadzīgs nākošais tulkojums, un var ievietot savu komentāru par sliktu tulkojuma kvalitāti, kas būtu par iemeslu nemaksāt, bet šī persona jau redzama interneta līdzīgās vietnēs, viņam jāzvana un jālūdzas samaksa par darbiem nedēļām ilgi.

RigaText.lv - tulkošanas birojs - Naudas nemaksāšana

Naudas nemaksāšana Mīļie tulki un tulkotāji! Neiesaku nevienam sadarboties ar RigaText tulkošanas biroju. Nemaksā tulkiem par izpildītiem darbiem. Esiet uzmanīgi! Diemžēl šī uzņēmuma vadītājs Raivo Teivāns uzskata, ka ir tiesīgs pieprasīt no tulkotajiem savlaicīgu un kvalitatīvu pasūtījuma izpildi, bet samaksāt par padarīto darbu nav nepieciešams. E-pasti tiek ignorēti, kad sazvani, tad vienmēr ir tukši solījumi, ka tūlīt ieskaitīs pēc 10 min, rīt vai parīt, bet naudas kā nav, tā nav. Viņš vienmēr atbild, ka...

www.rigatext.lv - Krāpšana, naudas nemaksāšana

Krāpšana, naudas nemaksāšana Tulkoju dažādus darbus šim birojam. Sadarbība būtu ok, ja maksātu par padarīto darbu. Raksti uz e-pastu vai zvani, vienmēr ir tikai tukši solījumi, ka naudu ieskaitīs šovakar, ŗīt vai parīt, bet rezultātā bankas konts kā tukšs, tā tukšs. Tāpēc padoms tulkiem, kuri vēl nav sadarbojušies ar šo biroju, nesāciet tulkot, jo nesaņemsiet naudiņu. Raivo Teivān, nekrāp savus tulkotājus, jo kādā dienā tu paliksi viens pats ar tulkojamajiem tekstiem.

Решеноrigatext.lv - tulkojumu birojs nemaksā tulkiem

tulkojumu birojs nemaksā tulkiem Sāku birojam rigatext.lv sniegt pakalpojumus 2015.gada oktobrī. Par pirmajām reizēm man samaksāja pilnībā 2015.gada 19.novembrī. Paļāvos, ka sadarbība turpināsies, un turpināju tulkot, taču par darbiem, ko veicu sākot ar 2015.gada 11.novembri, man līdz šim brīdim (14.01.2016.) neviens vēl arvien nav samaksājis. Esmu sūtījusi e-pastus/sms, kā arī zvanījusi. Uz zvaniem jau vairāk nekā mēnesi man pieklājīgi atbild, ka samaksa tiks veikta tuvākajā laikā/nākamnedēļ/šonedēļ, taču samaksas (pat...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы