Rīgas Ezerkrastu pamatskola

www.ezerkrastuskola.lv
Адрес: Malienas iela 89
Rīga
Latvia - LV-1064
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67533917
Категория: Образование

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
3
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Rīgas Ezerkrastu pamatskola - Жалобы и отзывы

Rīgas Ezerkrastu Pamatskola - visatļautība mācibu procesā

visatļautība mācibu procesā Matemātiks skolotāja stundas laikā dzer kafiju un atsakās pirmās 15 minūtes vadīt stundu ,jo nemaksājot tik pietiuekami lai mācītu visas 40 minūtes, tāpēc izdomājusi vairākas mācibu stundās ieturēt pārtraukumu kad vien to vēlas. Es uzskatu ka tas nav normāli, tāpec ka nevar bērns pilnvērtigi apgūt zināšanas . Un tā nav vienīgā skolotāja kurai tāda visatļautība. Direktiorei tika iesniegtas sūdzības pa attiecīgajām skolotājām un viņas atbilde bija ka latvia nevar atrst citas skolotājas.

Rīgas Ezerkrastu Pamatskola - Apdraud dzīvību

Apdraud dzīvību Tātad skolas stāvoklis ir briesmīgs. Neizsegtas elektrības rozetes kas apdraud bērnu dzīvību gaiteņos. Pagrabā ir atvērti griezti kur ir elektrības vadi plus ūdens caurules kas tek uz vadiem. Esmu gājusi strīdieties ar direktori ,bet viņai ir pilnīgi vienalga un mani pasūtīja trīs mājas tālāk. Bildēs jūs varēsiet manīt kas notiek šajā skolā. Uzredzi!

Rīgas Ezerkrastu Pamatskola - Nekvalativs macibu proces

Nekvalativs macibu proces Krievu valodā neņem grafiku pēc tās paredzētas tēmas, jo jaunā skolotāja nezin kas ir jādara, es jau savu bērnu izņemu no šis neizglītotas skolas un skolotāji izteica draudus.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы