Riga Walk

Riga Walk SIA
rigawalk.com
Адрес: Draudzibas aleja 8 - 34
Jēkabpils
Latvia - LV-5201
(Juridiskā adrese)
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Обувь

Рейтинг Надежности

41%
Жалобы
8
Разрешенные
3
C ответами
6
Посмотреть статистику

Riga Walk - Жалобы и отзывы

Riga Walk - Krāpšana

Krāpšana 28 марта 2021 года заказала в Rigawalk кроссовки за 185 евро. Заказ подтвердили, до 4 апреля была тишина, я переживала и написала им письмо, попросила объяснить, почему нет никакой информации об обуви. Мне ответили, что магазин rigawalk сменила название и теперь они mysports.lv, что сейчас мой заказ отменён и если я хочу могу заказать ещё раз. Сегодня 6 апреля, деньги до сих пор не вернули, на письма - когда будет возврат, они не отвечают. Пишут - какие проблемы? Будет. Никогда не заказывайте у них обувь. Если до завтра они не сделают возврат денег, пойду писать заявление в полицию.

Riga Walk - Krāpšana

Krāpšana Pasūtīju no rigawalk apavus, kad pasūtīju teicu, ka vēlos atcelt sūtījumu, jo izlasīju cilvēku atsauksmes, bet tomēr man atnāca apavi, es uzreiz sapratu ka tie ir fake 1) Apavi atnāca neoriģinālajā kastē; 2) Apavi bija nekvalitatīvi sašūti; 3) Apavi bija taisīti no lēta un plāna materiāla; 4) Nike zīme uz apaviem atšķīrās no oriģinālajiem apaviem. Es uzrakstīju Rigawalk e-pastu, ka vēlos atgriezt atpakaļ un tagad man vairs neatbild. Tā ir tīrākā krāpšana, nevienam neiesaku sūtīt no Rigawalk!

Riga Walk - Replikas

Replikas Vispār, veikals pārdod 1: 1 replikas, jo nu nav reāli tas ka botas kuras maksa 400€ pārdod uz pusi lētāk, un tiesi interneta var atrast tādus pašus modeļus par tādu cenu. Replikas nevajag pirkt. Un uz e-pastiem arī neatbild. Neiesaku pirkt šajā vietā, stockx tagus var viegli pasūtīt no interneta kā fake lietas, tāpēc arī tik ilgi ir jāgaida piegāde jo kamēr atnaks no ebay vai aliexpress.

Riga Walk - SIA "Riga Walk", kas tirgo vietnē www.rigawalk.com ir iekļauta "melnajā sarakstā"

SIA 'Riga Walk', kas tirgo vietnē www.rigawalk.com ir iekļauta 'melnajā sarakstā' Biedrība "Latvijas Patērētāju interešu aizstāvības asociācija" (PIAA) informē, ka Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) izveidotajā "melnajā sarakstā" iekļauta SIA "Riga Walk" (reģ. Nr. 45403053087) par to, ka uzņēmums nav izpildījis uzlikto pienākumu apmainīt iegādātos apavus pret kvalitatīviem apaviem, neskatoties uz to, ka Patērētāju strīdu risināšanas komisija ir uzlikusi tai par pienākumu to izdarīt. Sia "Riga Walk", kura veic komercdarbību tīmekļa vietnē www.rigawalk.com, pārdeva...

Riga Walk - Krāpšana, neatdod naudu, neabild uz saziņu

Krāpšana, neatdod naudu, neabild uz saziņu Pilnīgi nevienam neiesaku no šīs majaslapas sūtīt kaut ko. Pirmais, ļoti aizdomīgais punkts - nav kontakttālrunis norādīts. Neatbild uz epastiem. Pasūtot apavus pirmais izbrīna bija tajā, ka “itkā” no Rīgas pamata (basic) piegāde ir 4 nedēļu laikā, un pietam vēl maksā 5€. Pēc tam, kad atskārtu, ka šim “uzņēmumam” nav kontakttālruņa, sapratu, ka viss nenotiks, tā kā bija cerēts. Pasūtīju apavus par trīsciparu summu, gaidu jau 6o nedēļu un nekādas ziņas par piegādi nav.

РешеноRigawalk SIA - Krāpšana

Krāpšana Interneta veikalā Rigawalk.com tiek tirgoti viltoti zīmolu apavi. Tiek uzsvērta StockX verifikācija, kas šobrīd ir ļoti populārs krāpšanas veids, lai radītu papildu uzticību. Ievadot meklētājprogrammā "fake StockX tags", ļoti ātri iespējams uziet virkni piegādātāju no Aliexpress.com, kas piedāvā šādu "pakalpojumu". Apavu autentiskumu, pirmkārt, liek apšaubīt to pieejamība. Tādu zīmolu apavi kā "Yeezy" vai "Off-White" tiek pārdoti ļoti limitētā skaitā un šobrīd pārsvarā pieejami tikai...

Решено“Riga Walk” - Krāpšana

Krāpšana Šis veikals tirgo fake produkciju. Pēc jautājuma, vai var atcelt pasūtijumu, tiek atbildēts, ka nav iespējama šāda iespēja. Mājaslapā tiek teikts, ka apavi ir autentificēti StockX apavi, taču tā nebūt nav, apaviem klāt tiek pievienoti fake StockX tag, lai pārliecinātu pircējus. Neiesaku nevienam šo veikalu, ja vien negrib vilties un iegādāties fake produkciju!

РешеноRigawalk SIA - Krāpšana

Krāpšana Nesen uzgāju mājaslapu "Rigawalk.com", iegādājos tur apavus, mājaslapā rakstīts, ka viss ir 100% autentisks, tad kādēļ man tika piegādāti fake ķīnas replikas? ! Citi jautās kā es to secināju? - apavu āda ir dzeltene kam oriģinālā nevajadzētu būt, kaut kādi diegi spīd, kur tiem nevajadzētu pat būt! Šuvuma vietas ir šķības! Nevienam neiesaku, pārdod replikas apavus pa reālu apavu cenu!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы