Rēzeknes gaļas kombināts

Rēzeknes gaļas kombināts SIA
Адрес: Zilupes iela 50
Rēzekne
Latvia - LV-4601
(Biroja adrese)
Телефон: +371 64607300
Факс: +371 64628050
Информация: Juridiskā adrese:
Rīgas iela 22,
Rēzekne, LV-4601
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 17:00
9:00 - 15:00
Категория: Бизнес / Финансы  •  Производство
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

4%
Жалобы
14
Разрешенные
0
C ответами
2
Посмотреть статистику

Rēzeknes gaļas kombināts - Жалобы и отзывы

Rēzeknes gaļas kombināts - Ļoti garšīgas desas

Ļoti garšīgas desas Esmu ļoti priecīga ar Rēzeknes Gaļas Kombinātu. Tur iegādājos ļoti garšīgas desas, un tās mani patiešām iepriecināja. Rēzeknes Gaļas Kombināts piedāvā augstu kvalitāti un lielisku garšu savos produktos. Noteikti turpināšu baudīt šo garšīgo pieredzi un ieteiktu citiem izmēģināt kas nav mēģinājusi viņu produkciju.

Rēzeknes gaļas kombināts - Pelmeņi "Reālie" ir pilni ar kauliem

Pelmeņi 'Reālie' ir pilni ar kauliem Katrs! Katrs pelmenis ir pilns ar kauliem, to nav iespējams normāli ēst. Uz iepakojuma rakstīts "gaļaspildījums 60%" - - kāda jēga, ja 20% no tās "gaļas" ir kauli?

Rēzeknes gaļas kombināts - Cīsiņiem ar labu terminu tārpi iekšā daudz

Cīsiņiem ar labu terminu tārpi iekšā daudz Atvēru cīsiņus un tur pilns ar tārpiem, termins vēl ilgi ir derīgs, bet tārpi jau iekšā. Šausmas pilnīgas, nokodos gabaliņu un tad tikai pamanīju, uzreiz bija jāskrien vemt. Tagad katru reizi pārbaudīšu Rēzeknes galu un pārējo produkciju, jo šis nav normāli. Cerams tagad atbildība būs lielāka par saviem produktiem un nebūs jāviļas vēlreiz Rēzeknes produktos.

RGK - Veca gaļa

Veca gaļa Nopirkām Elvi veikalā šašliku franču gaumē & cūku ribiņas saimes, grillējamo gaļu. Uzcepot, pārlauzu ribu gabaliņu vēlējos iedot bērnam līdz sajutu veca puvuma smaku no gaļas gabala, no iepakojuma smaka nenāca, tik no gaļas gabaliem, protams gaļu nācās izmest, jo tā nebija lietojama, būtu zinājusi ka tik daudziem ir bijusi slikta pieredze ar šīs firmas produkciju vispār nebūtu iegādājusies viņu produkciju, kur pvd skatās.

Rēzeknes gaļas kombināts - Смотрите сами

Смотрите сами Может мне надо жаловаться в комиссию по правам потребителей? ! Согласитесь, это ужасно! Но, смотрите сами и делайте выводы покупать продукцию этих производителей или нет. См. Фото

Rēzeknes gaļas kombināts - Bojajums

Bojajums Labdien, esmu iegadajusies desu alkšņu serviladi, tas ir arprac ka tadu var ražot es grezot desu sapratu ka desa ir kauli gan lieliem gabaliem gan maziem un ta man ir otra reize! Ludzu ja jus ražojat produktus ražojot ražojat tos daudz labak!

RGK/ Florences/ desa auksti kūpināta - Zemas kvalitātes produkts

Zemas kvalitātes produkts Nepērciet, draugi, šito desu, pretīgāku draņķi atrast pagrūti! Cipslas ķeras zobos, rauj uz vēmienu... Nu kā var tādu sūdu uzražot? ! Kāda zaraza tajā desā ir samalta, uho-gorlo-nos-siska-piska-hvost? Šitādus ražotājus jādzen ar sūdainu koku no mīļās latvijas tirgus! Nesaprotu, kur to draņķi tagad lai liek, varētu jau atstāt kaut kur pagalmā klaiņojošiem kaķiem, bet nu žēl dzīvnieku!

Rēzeknes gaļas kombināts - Nekvalitatīvs produkts

Nekvalitatīvs produkts Vakar iegādājos Rēzeknes gaļas kombināta tā saucamo "šķiņķi" - alkšņu šķiņķis karsti kūpināts. Protams, necerēju no iepakojuma izcelt īstu svaigi kūpinātu šķiņķa gabalu, bet nu atvainojiet, šis jau ir par traku! Tādu draņķību baudīju pirmo reizi! Nevaru pat komentēt, pēc kā īsti garšoja (lasīt - nebija vispār pat ēdams) tas nekvalitatīvais izstrādājums, bet gan jau paši ražotāji zin, kādus mēslus ievārījuši. Nesaprotu tikai vienu-kā šādi produkti iziet kvalitātes kontroli un vispār nonāk veikalu plauktos. Tiešām tik zemu Latvijas ražotājs vērtē savu patērētāju? !

Rēzeknes gaļas kombināts .Cūku ribiņas BBQ marinādē - Es to uztveru kā krāpšanu

Es to uztveru kā krāpšanu Ja nevēlaties izbojāt savu brīvdienas vakaru dārzā, ar draugiem, silti iesaku neiegādāties šo produktu. Foto redzamais nekādi neatbilst patiesībai. Es protams saprotu, ka cūku ribiņas nozīmē arī kaulus. Taču es neiedomājos, ka tas nozīmē tikai, labi rūpīgi nomizotus ribu kaulus! Sarkana tur ir tikai marināde (mērce) ar dīvainu piesmaku (bet ok... Var būt veikals nebija pienācīgi uzglabājis) , kura gan pazuda cepšanas gaitā. Par šīm, grila ribiņām, prieks būs tikai suņiem, izcepot var kaulu...

RGK - jēra gaļas delikatese no liellopu gaļas?

jēra gaļas delikatese no liellopu gaļas? Nesen nejauši kādā TV raidījumā uzzināju, ka RGK nopirkuši čečeni un, ieraugot smalkā lielveikala plauktā bundžiņu ar uzrakstu "Jēra gaļas delikatese", nodomāju, ka tas gan būs kas labs. Kurš nu labāk prastu pagatavot tikpat kā nacionālo ēdienu? Taču mājās konstatēju, ka tā "delikatese" satāv no no treknas lielopgaļas (50 % !!! ) un 25 % jēra gaļas ar visiem skrimšļiem un kaulu druskām. Viss galīgi nebaudāms un pretīgs, kā visa pārējā RGK pēdēja laika produkcija - tīrā plastmasa ar garša...

Rēzeknes gaļas kombināts - Rupjš sanitāro normu pārkāpums

Rupjš sanitāro normu pārkāpums Pirms dažām dienām biju iegriezusies Purvciema tirdziņā-kas nu no tā vairs ir palicis...Nopirku dārzeņus un garāmejot iegriezos Rēzeknes gaļas kombināta kioskā-sakārojās kādu gaļas ruleti(lai gan turpat ielas pretējā pusē ir "Rimi Hipermarkets", kur parasti arī iepērkos).Tā teikt"acī iekrita"vistas ruletīte.Gandrīz jau nopirku...BET!!!Pirms manis divi jauni cilvēki pirka JĒLU cūkgaļu(vitrīna gan bija nodalīta).Tātad ..PĀRDEVĒJA AR KAILĀM ROKĀM PAŅEM ATLIKUšO GAĻAS GABALU, ATLIEK TO ATPAKAļ...

Rēzeknes gaļas kombināts - Sarkana, kā asinīm pielieta gaļa

Sarkana, kā asinīm pielieta gaļa Negribu bojat laba lielveikala reputaciju, bet meklejot svaigu galu, iznemot Rez.galas komb.neka cita nebija.Ledusskapi staveja sarkana, ka asinim pielieta gala, riebiga, it ka no beigta lopa njemta.Vajadzetu Partik.dienestam pakontrolet, ko cilvekiem tirgo.

Rēzeknes gaļas kombināts - Doktora desa vārītā - neatbilstība sastāvam

Doktora desa vārītā - neatbilstība sastāvam Reti, kad izvēlos pirkt desas, bet iekārojās. Biju dzirdējusi, ka Rēzeknes gaļas kombinātam ir laba produkcija.11. novembrī nopirku vārīto doktora desu, pirms tam izlasot sastāvu, jo sekoju līdzi tauku saturam . Bija uzrakstīts, ka satur15, 4 g tauku 100g produkta. Mājās nogriezu gabalinu, pagaršoju, jocīga garša mutē- augslējas aplipušas ar taukiem, secināju nav ēdams. Lai neaiziet nauda postā, nolēmu desu ielikt zupā. Sāku griezt desu sīkos gabaliņos- viss nazis ar taukiem - domāju, ka...

Rēzeknes gaļas kombināts - Smirdigas sardeles

Smirdigas sardeles Nopirku cukgalas sardeles, izradijaas glumas un jau smakojosas.Sii razotaja produkciju vairs neiegadasos nekad.Nelietojami mesli pedejaa laikaa tiek razoti.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы