Rentalcar.lv

SIA OZY Group
Адрес: Dzirnieku iela 16
Mārupe
Mārupes nov.
Latvia - LV-2167
(Auto Nomas Birojs)
Телефон: +371 28 28 88 28
+371 27 00 44 44
Факс: +371 28444222
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Авто / Транспорт  •  Аренда автомобиля

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
5
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Rentalcar.lv - Жалобы и отзывы

Rentalcar.lv - slikts serviss

slikts serviss 2019. Gada 24. Oktobrī rezervēju mikroautobusu Renault Trafic uz 2020. Gada marta skolēnu brīvdienām. Zvanot 2 nedēļas pirms norunātā termiņa, painteresējoties vai noruna ir spēkā, man atbild ka rezervētais mikroautobuss būšot prom - un jautā, vai mēs nevarot braucienu pārcelt par 3 dienām uz priekšu - tad buss būšot atpakaļ. Kas protams, ņemot vērā iesaistīto cilvēku darba grafiku, atvaļinājumu plānus un viesnīcu rezervāciju - nav iespējams. Kā rezultātā esam piekrāpti un esam spiEsti...

Rentalcar.lv - slikts serviss

slikts serviss Sveiki! nevienam neiesaku sadarboties ar so neuzticamo kantori. Apkalposana viszemakaja limeni un komunikacija ar klientiem ir nulle. norezerveju masinu, atsutija apstiprinajuma epastu, bet kad ierados sanemt masinu, pateica ka nekadas rezervacijas nav... Visadas atrunas nesaprotamas sakas utt. Veiksmi!

Rentalcar - Slikts Serviss

Slikts Serviss Nevienam neiesaku šo kompāniju. Pat ar jauniem klientiem,kuri grasās nomāt mašīnu, komunicē ļoti nejauki un ņirgājoties. Jaunus klientus ar tādām metodēm nepiesaistīsiet PUIŠI NO RENTALCARS. Iesaku pārskatīt attieksmi pret klientiem un priekšniekam( protams,ja viņš nav tāda paša līmeņa spečuks apkalpošanas sfērā) iesaku izšķirot vai izaudzināt personālu piem. Regarda jaunskungu. Mašīnu pie jums nenoīrēju un arī neīrēšu. Lai plaukst un zeļ šis uzņēmums!!!

Rentalcar -

Cau!!!Apkalposana viss zemaka limeni!!!!!Neiesaku nevienam.

Rentalcar.lv -

Sveiki!!!neiesaku nevienam iret masinu saja kompanija!!!!Loti nelaipna apkalposana!!!Izturas vienkarsi pretigi!!!!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы