Remonta Studija

Remonta Studija SIA
www.remontastudija.lv
Адрес: Puķu iela 4
Baloži
Ķekavas nov.
Latvia - LV-2128
(Biroja adrese)
Телефон: +371 20077235
Категория: Услуги

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
4
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Remonta Studija - Жалобы и отзывы

Remonta Studija - Krāpšana

Krāpšana Darbinieki strādā ĻOTI pavirši. Vitālijs (prarabs kuram nav sertifikāta) tikai baro ar solījumiem un melo skatoties acīs. Kad sāc teikt ka nemaksāsi par to kas nav izdarīts sāk draudēt. Darbus pat nepabeidza vienā brīdī aizbrauca prom uz citu objektu un solīja pabeigt. Tāme izauga 3 reizes. Paskatieties lursoftā, Par garantijām pat nedomājiet.

Remonta Studija - piedzērušies darbinieki

piedzērušies darbinieki Darbinieks - "meistars" uz objektu ieradās manāmi paģirains. Tā vietā lai strādātu, devās uzpīpēt un sameklēt pudeles brāļus. Protams, dienas laikā tik vien kā 5 min paslīpēja špaktelētās vietas, pieputināja, pielāčoja dzīvokli un aizgāja "uzpītpēt". Pēc "uzpīpēšanas", kā klienti no dzīvokļa "meistaru" padzinām. Bet kas zina, vai jūsu mājās REMONTA STUDIJAS šefs atkal šo darbinieku jums neatvedīs kā ļoti labu meistaru :D.

Remonta Studija - Nekvalitatīvs darbs un attieksme

Nekvalitatīvs darbs un attieksme DARBU VEIC NEKVALITATĪVI turklāt, tiklīdz naudu saņēma, tā DARBU PAMETA līdz galam nepabeigtu, ar atrunu ka nav laika, ir citi steidzami objekti, bet pie Jums aizbrauksim.... (neskaitāmas reizes datums tiek pārlikts). Darbu, ko SOLĪJA veikt 2 NEDĒĻU laikā nespēj pabeigt nu jau 3 MĒNEŠU laikā, vienmēr visādas atrunas, ja izdodas sazvanīt.

Remonta Studija - Nekvalitatīvs darbs un attieksme

Nekvalitatīvs darbs un attieksme DARBU VEIC NEKVALITATĪVI turklāt, tiklīdz naudu saņēma, tā DARBU PAMETA līdz galam nepabeigtu, ar atrunu ka nav laika, ir citi steidzami objekti. Darbu, ko SOLĪJA veikt 2 NEDĒĻU laikā nespēj pabeigt nu jau 3 MĒNEŠU laikā, vienmēr visādas atrunas, ja izdodas sazvanīt.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы