ReaLat

Realat SIA
Адрес: Lāčplēša iela 57
Rīga
Latvia - LV-1011
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67210010
Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Недвижимость
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

42%
Жалобы
3
Разрешенные
1
C ответами
1
Посмотреть статистику

ReaLat - Жалобы и отзывы

ReaLat - Krāpšana

Krāpšana Ir ļoti negatīva pieredze ar Sia Realat mākleri. Visiem, kuri plāno pirkt īpašumu sadarbībā ar Realat ieteicu neticēt māklera vārdiem, ka ar dokumentiem kas ir nepieciešami, lai darījums varētu notikt, viss ir kārtība. Pirms jebkura veida vienošanas parakstīšanas pašiem jāpārbauda vismaz tos dokumentus par kuriem minēts Realat mājas lapā sadaļā “īpašuma pārdošana – 7 soļi”, jo mākleris, piedāvājot jums objektu, nenes par to nekādu atbildību. Zaudēju laiku, naudu un ticību, ieguvu labu mācību.

РешеноReaLat - Slikts serviss

Slikts serviss Privātpersona. Meklēju īres dzīvokli. Ss.com sludinājumā atradu it kā piemērotu. Sludinājumā netika norādīts, ka dzīvoklis netiks atbrīvots no saimnieka mantām. Māklere gan bija atsaucīga un piekrita dzīvokli parādīt pēc darba laika, bet apskatei un izlemšanai tika dotas 5 minūtes, ar piebildi, ka nākamais klients tūlīt brauks skatīties. Rezultātā iegrābos- visi skapji ir pilni mantām, man atvēlētā vieta pat ne puse, cik aizņem saimnieces mantas. Pēc līguma parakstīšanas un naudas samaksa...

ReaLat - uzpūtīgi mākleri

uzpūtīgi mākleri Realat mākleri uzvedās tā itkā viņi pirktu, nevis pārdotu. Runā ar klientu, kā nabagu! Nespried vīru pēc cepures - vēsta sens Latviešu ticējums! Par laimi ir citas kompānijas, kas pardod tos pašus īpašumus un attieksme ir labāka.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы