RBRS

www.rbrs.lv
Адрес: Atlantijas iela 23,
Rīga
Latvia - LV-1015
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 26426499
Информация:

RBRS - profesionāls metālapstrādes un mašīnbūves uzņēmums.


Metālapstrādes un mašīnbūves nozarē tiek veikti dažādi procesi, kuru mērķis ir izveidot kvalitatīvus un precīzus metāla izstrādājumus. Šie procesi ietver metāla sagriešanu, deformāciju, savienošanu, apstrādi un mašīnbūves procesus. Katrs process var ietvert dažādas metodes un tehnoloģijas, kas atkarīgas no tā, kas tiek ražots un kādus parametrus tam vajag atbilst. Galvenais mērķis ir radīt izturīgus un funkcionālus metāla izstrādājumus, kas atbilst klientu vajadzībām.

Время работы: 9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
9:00 - 18:00
закрыто
закрыто
Категория: Строительство

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
1
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

RBRS - Жалобы и отзывы

RBRS - Krāpšana

Krāpšana Šā firma uzņem darbniekus, bet nemaksā laicīgi algu, pēc manas esošās informācijas vairākiem darbniekiem nav izmaksāta laicīgi alga un dārbniekiem kurus piespiedā parakstīt atlūgumu pēc darba devēja prasībām, nav izmaksāta darba alga un atvaļinājuma nauda kura pēc darba līguma NR.DL-19/10 nav izmaksāta, atvaļinājuma darba dienas ir 31. diena. Lūgums neskaidrojuma rakstīt.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы