Rapide Transport

Rapide Transport SIA
Адрес: Dzirnavu iela 66A - 50,
Rīga
Latvia - LV-1050
(Juridiskā adrese)
Телефон: +371 29352248
Категория: Авто / Транспорт  •  Грузовые перевозки

Рейтинг Надежности

100%
Жалобы
2
Разрешенные
2
C ответами
0
Посмотреть статистику

Rapide Transport - Жалобы и отзывы

РешеноRapide Transport - Krāpšana

Krāpšana Sveicināti. Tas Jēkabpils, it ka darba devējs, kura vārds ir Jurijs Satohins no Sia Rapide transport meklē šoferi, tikai šoreiz auto bilde ir cita un pieteikšanas telef. Nr. Nomainits. Zens ir jauns, nepieredzējis, bet jau rudits melis un smadzeņu čakarētajs. Ši firma man palika parada par darbu vairāk par 1000. Eiro. Īstenais firmas īpašnieks ir palestīnietis ar Francijas pilsonību, manuprāt hronisks krāpnieks, ja jau būdams loti turīgs, reģistrēja savu firmu Latvija, liekas ar noluku krāpt...

РешеноRapide Transport SIA - Krāpšana, nejedzīga attieksme.

Krāpšana, nejedzīga attieksme. Sveicināti, cien. Kolēģi. Neiesaku saistities ar šo kompāniju, kura jums piedāvās labu algu, regulāras izmaksas. Tas viss bus tikai skaists stāsts. Un pats darbs bus vienīgs murgs, jo ekspeditors ir nekompetents un melīgs tipiņš, kurs saviem pienākumiem pievērš maz uzmanības. Otrs, neizmaksāta alga pari par 1000. Eiro tikai par to, ka Eiropa saslimu un lūdzu nogādāt iespējami ātri majas. Sīkāka info pa tel. 29922715.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы