Patello Klīnika

Patello Ltd SIA
Адрес: Dzirnavu ielā 119 - 48a,
Ieeja no E.Birznieka-Upīša ielas
Rīga
Latvia - LV 1050
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67217952
+371 29131744
Категория: Здоровье / Медицина  •  Стоматология
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
9
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Patello Klīnika - Жалобы и отзывы

Patello Klīnika - Laba klīnika

Laba klīnika Biju pie Dakteres Loretas Priekules un grib uzslavēt viņu par to, ka izārstēja manus zobus ļoti labi un efektīvi un pie tam ārstēšanas plāna beigās uzdāvināja man super zobu birsti! Man ļoti patīk ka zobārsti uzņem tevi ar smaidu, man vispār nebija ne bail, nedz arī kas sāpēja Cik saprotu Dr. Loreta ir arī pasniedzēja, jo viņu bieži uzgaidāmajā telpā gaida studenti un prasa padomus

Patello Klīnika - Priecīgs

Priecīgs Biju klīnikā patello, būšu godīgs es jau sen tur veicu apkopi savai mutei un emu ļoti priecīgs, bet šoreiz nolēmu padalīties arī internetā, par cik tas tagad moderni! Atnācu kā parasti pie dakteres, bet šoreiz pa ceļam noskrāpēju mašīnu tādēļ biju diez gan sliktā omā, bet ienākot zobārstniecībā, mani sagaidīja tik silti smaidoša administrātore un ar itkā mazsvarīgu frāzi pacēla man garastāvokli un pēcāk jau arī daktere man tik viegli visu salaboja, jo būsim godīgi man tur situācija smagā, bet...

Patello Klīnika - Viss jack

Viss jack Gribu atstāt pozitīvu atsauksmi par klīniku un personālu kopumā, nezinu kādēļ Latvijā ir pieņemts rakstīt tikai negatīvas lietas? Klīnikā ļoti skaists dizains un omulīga atmosfēra, nav sajūta, ka esi atnācis uz klīniku, bet uz mājām. Bērniem ir stūrīts kur zīmēt un krāsot, ja jāgaida pieņemšana vai mamma un savukārt, ja vecākiem jāgaida bērni tad priekš mums ir TV ar vissdažādako filmu izvēli. Gribu atsevišķi uzslavēt dakteri Loretu Priekuli, man ļoti patīk kā viņa strādā, neesmu zobārstu fans, bet pie dakteres Loretas laiks paskrien ātri un nemanot. Paldies par silto uzņemšanu.

Patello Klīnika - Labs serviss

Labs serviss Sodien biju ar meitu Patello klinika, mani sagaidija jauka administratore, klinika tira, atmosfera patikama, talak iegajam kabineta pie dakteres Loretas, meita man nepaklausiga, bet daktere atri vien noversa meitas uzmanibu ar smaidu un viltibam, beigu beigas esmu loti prieciga par dakteres darbu, pec meitas ari man salaboja zobus. Viss bija loti akurati un saudzigi. Paldies! Naksim vel un vel.

Patello Klīnika - Labs serviss

Labs serviss Patello klīnikā strādā jauka daktere Loreta Priekule, kura vienmēr profesionāli izturās pret darbu un pacientiem gan lieliem, gan maziem, mēs ar bērniem jau kādu laiku apmeklējam šo klīniku. Varu teikt, ka esam ļoti apmierināti ar darbu un attieksmi. Noteikti iesaku klīnku citiem tā ir ērti pieejama Rīgas pilsētas centrā un blakus ir kur novietot automašīnu.

Patello Klīnika - Zobārstniecība

Zobārstniecība Šodien pirmo reizi biju pie dakteres Loretas Priekules un galīgi nesaprotu kādēļ cilvēki raksta šeit tik nejaukas lietas! Jauka, simpātiska sieviete ar jauku skatienu šodien laboja man zobus! Pilnīgi pretēji tam ko jūs šeit rakstāt daktere man pievērsa visu nepieciešamo uzmanību, uzdeva jautajumus, respektēja manu kustēšanos vai vēlmi uzdot jautājumus apmeklējuma laikā! Esmu ļoti apmierināta ar savu izvēli un noteikti nākšu vēl! Starpcitu, arī administrātore man smaidīja un bija jauka! Iesaku...

Zobārstniecība Patello - Nepatiesa cena un mistiskas slimības

Nepatiesa cena un mistiskas slimības Zvanot pa telefonu gribēju uzzināt konsultācijas cenu, man teica, lai to skatos mājas lapā, paskatījos, tie bija 15 eur. Pēc konsultācijas man vienas summas vietā, kas rakstīta mājas lapā, paprasīja pavisam citu 66% lielāku, t.i. 25 eur Lai tagad PTAC ņemās ar to. Un ļoti daudz nezināmu kaišu man atrada, kādas vēl nebiju dzirdējis, kaut pirms divām nedēļām biju citā klīnikā, kur man atklāja 6 caurumus rentgenā, bet šeit ievērojami vairāk, bez rentgena, nu neko, cilvēki vārās, taču tur savu kāju nesperšu. Kā arī teica, ka jāveic higiēna, kaut arī to biju veicis 2 nedēļas atpakaļ. Tā lūk.

Zobārstniecība Patello - Nepatīkama attieksme un nesaprotami rēķini

Nepatīkama attieksme un nesaprotami rēķini Labdien,Neiesaku apmeklēt zobārstniecību Patello. Tur strādā tāda Loreta Priekule. Internetā izlasīju, ka viņa esot šīs zobārstniecības vadītāja. Manuprāt, nejauka sieviete. Centās būt laipna, bet tikai tāpēc, ka viņai tādai pēc būtības vajadzētu būt. Viņai tas acīmredzot neizdevās, jo cauri vienalga varēja just to viņas negatīvo attieksmi. Skatiens viņai ir biedējošs, uzreiz jau iedveš nepatiku. Neielaižas diskusijās, neinteresējas par problēmu. Dažbrīd likās, ka viņai tur vienkārši nepatīk...

patello - zobārstniecība

zobārstniecība Labdien, gribēju informēt, ja gadījumā Jūs vēlaties, lai Jums tiek atklāti dziļa kariesa skarti n-tie zobi, kanāli, kuri nenovēršami jātīra, un vēl sazin kas, tad droši var doties uz klīniku "Patello" pie dr. Karīnas, kura atradīs visas pasaules kaites vienā mutē. P.S. zobu ārstu apmeklēju regulāri.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы