Pakistānas Kebabs

SIA Spice of Pakistan
Адрес: Merķeļa iela 17
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 26709240
+371 26723715
+371 26723715
Информация: Juridiskā adrese
Slokas iela 132 - 1,
Rīga, LV-1069

Pakistānas Kebabs "Upīša"
Ernesta Birznieka-Upīša 2, Rīga

Pakistānas Kebabs "Barona"
Krišjāņa Barona 28, Rīga
Время работы: 9:00 - 24:00
9:00 - 24:00
9:00 - 24:00
9:00 - 24:00
9:00 - 5:00
10:00 - 5:00
9:00 - 24:00
Категория: Отдых / Развлечения  •  Кафе, бары
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

4%
Жалобы
23
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Pakistānas Kebabs - Жалобы и отзывы

Pakistānas Kebabs - Slikts ēdiens

Slikts ēdiens Vakardien ar Bolt Food pasūtījām ēdienu no šīs iestādes. Pēc stundas, protams, visiem kas ēda "problēmas ar vēderu ". Pēc garšas īsti sajust neko nevarēja, jo mērces pa virsu bija stipri daudz, bet pēc tam visiem nelaba dūša, vēdergraizes stipras un caureja.. ! Visiem sabojāts vakars, , nakts, kad visu nakti jāsēž tualetē un nākamā dienā vēl joprojām nelabums un vēdera sāpes.. ! Noteikti neiesaku nevienam šo ēdināšanas iestādi! Kur skatās Pvd? Noteikti ziņošu par par šo ēdināšana iestādi, lai...

Pakistānas Kebabs - Bojājums

Bojājums Šinī ēkā regulāri smird pēc gāzes noplūdes, jo šie ļoti izglītotie aborigēni, nezin kas ir gāzes balona maiņa, gāzes noslēgšana, vai gāzes nelaimes gadījums, iesaku veikt regulāras pārbaudes šinī uzņēmumā, jo pretējā gadījumā tas var novest pie nelaimes gadījuma. Tas nav normāli, ka ventilācijas šahtā regulāri uzkrājas gāze, un pa naktīm smird viss pēc gāzes.

Pakistānas Kebabs - Krāpšana!!!!!!!

Krāpšana!!!!!!! Šodien iegāju Pakistānas kebaba. Nopērku kebabu pa 3.50 un iedodu 20. A man izdod 1.50. Es prasu kur parejie 15 eiro viņi saka ka esmu devis 5 eiro. Kameras tur nebija taka nebija ko pierādit. Bet tie stulbie džihādisti ir ļoti spītīgi. Sanāk ka es paēdu kebabu par 18 eiro. Atbrauc uz Latviju lai čakarētu cilvēkus. Šitādas ēdnīcas ir jālikvidē!

Pakistānas Kebabs - Veca gaļa

Veca gaļa Sveicināti šodien paēdu Pakistānas kebabā Jelgavas centrā! Es atvainojos kur skatas pvd es jau stundu sēžu uz poda! Laikam nākošreiz jāuzticas sajūtām kad jūti kad gaļa dīvaini smaržo es paņēmu vidējo komplektu bet pretī saņēmu lielo diareju kā var pieļaut tādus kvalitātes standartus galdi lipīgi jau ienākot pa durvīm liekas jau tāds brīdinājums te neest bet piedodiet atvainojiet nekad vairs mūžā! Es ceru, ka karma aizies pie jums atpakaļ!

Pakistānas Kebabs - Antisanitarija

Antisanitarija Naktī iegriezos šajā ēstuvē, lai paņemtu vrapu. Bija ļoti garšīgs, nebija par ko sūdzēties! Kamēr es biju ēdis šo vrapu, gar mani pa sienu aizrāpoja DIVI TARAKĀNI. ES BIJU ŠOKĀ. Noskaņa un apetīte beidzās. Pēc pāris stundām man bija CAUREJA. Neko daudz pirms un pēc vrapa neesmu ēdis. NESPERIET KĀJU šajā vietā. Nav veselības vērts.

Pakistānas Kebabs - Krāpšana

Krāpšana Gribēju parīt, iegāju paķī pēc donner plate līdzi ņemšanai, kad aizgāju līdz vietai kur ēdīšu un attaisīju kasti, tur iekšā tikai puse parastā apjoma, labi neko, gadās, man sanāca ēst šajā pašā dienā otro reizi tur pat,un atkal mani piekrāpa, un saka ka nav vista, bet piedava mixu, ka ir iespejams mix bez vistas, tas ir liellops + žurkas?

Pakistānas Kebabs - Slikts serviss

Slikts serviss Pasūtīju ēdienu, un man nācās gaidīt stundu, kaut ēdnīca bija praktiski tukša. Kaut jau pēc 30 min paprasīju vai varu saņemt savu pasūtījumu, ieguvu negatīvu attieksmi. Prasīju vēl 2 reizes ik pa 10 min. Un tikai pēc pēdējas apvaicāšanas saņemu savu pasūtījumu 3 min laikā. Pirms manis tieši to pašu paspēja saņemt jau kādi 6 cilvēki kuri pasūtīja vēlāk nekā es. Pārsteidzoši slikts serviss.

Pakistānas Kebabs - Krāpšana

Krāpšana Labdien! Lasīju, ka 18. novembrī būs iespēja nodziedāt himnu un dabūt divus kebabus par viena cenu. Liels bija mans izbrīns, kad Ķengaraga kebabā pretim Dolei darbinieki pat nezināja, par ko es runāju - "We don't know we don't know". Beigās paliku nepaēdis svētkos, paldies.

Pakistānas Kebabs - Krāpšana

Krāpšana Pasūtiju kebab boxu, gaidīju. Pagāja apmēram 5 minūtes, gatavs. sēdēju telefonā, gaidiju kad pienesīs pie galdiņa. Blakus sēdēja 2 čaļi, kuri neko nebija pasūtijuši. Pakistānietis kaut ko nomurmināja, domāju ka ne man, jo stāvēja pie blakus galdiņa. Pagriežos un skatos to 2 čaļu nav un mana kebab boxa arī. Eju jautāt, kur mans kebab box, šis atbild, ka mani ''draugi'' viņu paņēma. Es viņam saku, ka tie nebija mani draugi, lai taisa man jaunu tad, viņš man atbild ''tā nav mūsu vaina. Kā lai e...

Pakistānas Kebabs - Antisanitāri apstākļi

Antisanitāri apstākļi 2018.gada 11.augustā Liepājā,Tirgoņu ielā apēdu Falafel.Pēc 4 stundām sākās vemšana un caureja.Problēmas ar vēderu turpinājās 7 dienas,bija jăņem Darba nespējas lapa.Diagnoze-pārtikas saindēšanās! Esiet uzmanīgi! Tur ir antisanitāri apstākļi pēc pilnas programas!

Pakistānas Kebabs - netīrība latviešu valodu nesaprot

netīrība latviešu valodu nesaprot paziņa ievilka pakistānas kebabā ,lai arī mēģināju viņu pierunāt uz lido. ok,iegājām.uz merkela ielas.bet visos ir tas pac ko rakstisu.kā tās antisanitārās pakistānas kebabnīcas iziet sanitāro? tur pat pretīgi paliek paskatoties uz to personālu kur nu vel pati iestāde , viss netīrs izdemolēts ,kaut kādi kartoni sienās ,šausmas , kamēr gaidīju vēroju darbinieku - lv valodu vispar nesaprot , vadās pēc nosaukumiem , noauguši nekopti netīri , gaidot kebabu kļuva tik pretīgi ka nemaz neēdu .

Pakistānas Kebabs - Плохой сервис

Плохой сервис Вчера, в Иманте, В Пакистанском кебабе заказали два не острых кебаба и куриный бургер. Кебабы были без соуса, но само мясо острое. Один кебаб был с помидорами и маринованными огурцами, а во второй и этого не положили. А куриный бургер вообще одно название - бутерброд с черной котлетой. По булочке размазан кетчуп с прилепленными двумя кусочками огурчика и половинка слайса помидоры: (

Pakistānas Kebabs - Krāpšana / Slikts serviss

Krāpšana / Slikts serviss Отвратительный опыт заказа. На телефон ответили и сказали что говорят только по английски. Нет проблем, разговариваю свободно. Зделали заказ на несколько комплектов. Спросил сколько ждать, ответили до часа. Через полтора не дождавшись звоню и переспрашиваю гда наш заказ. Ответили что уже рядом и немного подождать. Минут через 10 позвонили и сказали что можем выходить забирать. Переспрашиваю, почему не до квартиры? Отвечают что так не делают и придётся спуститься. Ок. Спускаюсь. Выдают заказ...

РешеноPakistānas Kebabs - Darbs bez līguma

Darbs bez līguma Mana meita, Edina Ladnova, strādā Pakistāna Kebab Restorāna jau no oktobri mēneša, tur nesen bija pvd sanitāras inspekcijas pārbaude, viņai nebija sanitargrāmatas, darbadēvejs to vispār nepārbauda, kād ņema viņu uz darbu, pēc pārbaudes viņš viņai pateica, kā viņa tur vairāk nestrādā, algu nekādu nedod un redzet viņu negrīb (bet pārbaudes laikā viņa nomeloja, ka viņai ir viss, bet procesā, un inspekcija pateica, ka viss būs kartībā, nav problēmu) . Viņai ir 17, nesen izpildījās, viņa baidas no...

Pakistānas Kebabs - Personāls

Personāls Atvērās Juglā jauna ēstuve "Pakistānas kebabs" Personāls ir pretīgs, kā arī apkārtne. Viens darbinieks apsēdās tieši pretī, sēdēja telefonā un urķēja degunu ļoti ilgi un uzkrītoši, fuj! Galdi un grīda ir netīra un nesakopta pēc klientiem. Pretīga atmosfēra!

Pakistānas Kebab - Krapšanas

Krapšanas Pieņēma isaukumumu bet pēc stundas atteica pasūtījumu neiesaku uztecētos šai ēstivei ir daudz citur kur var pasūtīt pēc draugu daudz teiktā ēstuvē ir daudz pārkāpumu netīra virtuve vienmēr skraida visādi kukaiņi nez kāpēc mūsu inspekcijas pārbaudes vienmēr šo virtuvi pārbauda bet nekādu rezultātu nava lūdzu pievērsiet uzmanību

Pakistānas Kebabs - Nesanitāra virtuve

Nesanitāra virtuve Unsanitāra virtuve Merķeļa 17-19. Pa grīdu mētājas ļoti daudz ēdiena, tas pats arī uz galdiem ,tur kur ēd cilvēki. Pēc ši var secināt, ka arī tur kur mēs neredzam( noliktavas) varētu būt ļoti nesanitāri apstākļi. Šis ir viens no lielākajiem baktēriju un slimību izraisošiem faktoriem. Ne par velti ir izdomāti noteikumi. Ieteiktu uzmanīties!

Pakistānas Kebabs - Krāpšana

Krāpšana Vakarpusē gāju gar Pakistānas kebabu, Barona ielā, krustojumā pienāk sieviete ap 25-30gadus veca, rudiem matiem. Jautā vai var izmaksāt Lētāko kebabu, jo mājās nav ko ēst un darba arī neesot. Kad viņa izdarīja pasūtījumu centos samaksāt ar karti, to man atteica. Samaksāju skaidrā. Līdz ko izgāju un biju pārgājis pār krustojumu redzēju, ka sieviete iziet veiklā solī no kebaba un dodās prom.

Pakistānas Kebabs - Chicken Grill Mix

Chicken Grill Mix Pēc nepilnas 1h sāka sāpēt vēders un slikta dūša , parāva nerealāko pļutku .

Pakistānas Kebabs - Piegādes šoferis velk atlikumi

Piegādes šoferis velk atlikumi Kad piegādā piegādi šoferis (šoferim atslīpēta tehnika) velk ārā no kabatas pa 0,50 centiem vai 1 eur monētām atlikumu, esiet uzmanīgi! Ja tie ir 4 eur atlikuma, tad vilks lēni 1 - 2 eur un teiks ka vairāk nav! Bet kabtā ir gan! Labāk sagatavojiet precīzu naudu, jo viņam nekad nav ko izdot (īstenībā ir) bet melo. 3 x tā bijis un gan jau kādam ari. Uzmanāties!!! Starp citu čeku nekad nedod! Tāpēc nav ko pievienot pielikumā!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы