Orange apģērbu veikals

Ragosa SIA
Адрес: Audēju iela 16,
Rīga
Latvia - LV-1050
(Faktiskā adrese)
Телефон: +371 67104501
Информация: Ģertrūdes iela 20 - 9,
Rīga, LV-1011

Ornge veikali

Mūkusalas iela 71,
Rīga, LV-1004

Ieriķu iela 3,
Rīga, LV-1084
Tālrunis +371 67631141

Krasta iela 46,
Rīga, LV-1003
Tālrunis +371 67030386

Stacijas laukums 2, 2. stāvs,
Rīga, LV-1050
Tālrunis +371 67073058
Время работы: 10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
Категория: Магазины / Торговля
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
9
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Orange apģērbu veikals - Жалобы и отзывы

Orange Apģērbu Veikals - Kvalitatīvām un klasiskām drēbēm

Kvalitatīvām un klasiskām drēbēm Lai gan izvēle tur nav ļoti plaša, es vienmēr atradu kaut ko īpašu priekš sevis. Drēbes tur ne tikai izskatās fantastiski, bet arī ir izturīgas un kvalitatīvas, kas mani īpaši priecē. Pati tur iepērkos un vienmēr esmu apmierināta ar savām iegādēm. Orange veikals ir perfekta vieta, kur meklēt ne tikai ikdienas apģērbu, bet arī kaut ko īpašu īpašiem notikumiem.

Orange Apģērbu Veikals - Man patika veikala atmosfēra

Man patika veikala atmosfēra Iegāju veikalā orange ar cerību atrast kaut ko īpašu, un man neapvainoja. Es atradu skaistu kleitu un kostīmu, kas tieši atbilda manām vēlmēm. Piedāvājums bija daudzveidīgs, un personāls bija izpalīdzīgs un laipns, palīdzot man izvēlēties piemērotākos apģērba gabalus. Man patika veikala atmosfēra, un es biju priecīga par ērtu iepirkšanos. Orange noteikti kļuva par manu izvēli kleitu un kostīmu iegādei.

Orange Apģērbu Veikals - Slikts serviss

Slikts serviss Iegādājos kleitu pa 89 eur (ar atlaidi) ! Taču atnākot mājās secināju, ka īsti tomēr nav mans izmērs un diegi lien ārā pa vīlēm. Aizgāju mainīt labu domādama, taču kā jau iepriekšējās sūdzībās ar mani notika tieši tas pats, tik nelaipna attieksme. Jāpaskaidro sīkumos kāpēc gribu mainīt un kāpēc tik vēlu to izdomāju (pēc 3 dienām) . Tad pārdevēja ļoti nelaipni uzdod visādus liekus jautājumus - kā ko tad pirkāt? Ko neatnācāt ātrāk? Nevaram piedāvāt neko.. Zvanīšu vadītājai, lai uzzinātu vai...

Orange Apģērbu Veikals - Šausmīga kvalitāte

Šausmīga kvalitāte Iegādājos veikala Orange kleitu pa 70eur, kā rezultātā pēc pirmās nēsāšanas reizes sāka irt pa vīlēm, vairākās vietās! Čeka nav jo pārdevēja piedāvāja savu 10% atlaidi skaidrā naudā. Esmu vīlusies šajā apģērbu veikala ar kvalitāti. Pirms kāda vēlas iegādāties kādu apģērbu iesaku izpētīt visu pa vīlēm utt. Kvalitāte apšaubāma pa tādu naudu!

Apģērbu veikals Orange - Ужасная продавщица

Ужасная продавщица Na dnjax zaxodila v magazin Orange v Galereja Centrs.Bila wokirovana tam odnoj prodavsicej(Blondinka s korotkoj striwkoj,na imeni s tablickoj bilo napisano Karina)obratilasj k nej za pomosju,tak ona sidja na divane daze ne udosuzilasj podnjatsja s nego.Posmotrela na menja ocenivajusim vzgljadom i zajavila cto ja vsjo mogu posmotretj sama.Ja konecno ze razvernulasj i uwla ottuda,boljwe tuda ne nagoj.

Apģērbu veikals Orange - drēbes ļoti sliktā kvalitāte

drēbes ļoti sliktā kvalitāte Drausmīgs apģērbju veikals - drēbes ļoti sliktā kvalitāte, preci ar brāķi apmainīt nav iespējams, īpašnieku attieksme ir katastrofāla. Ļoti neiesaku šo veikalu!!!

Apģērbu veikals Orange - Apkalpošana

Apkalpošana Šajā veikalā kādu laiciņu atpakaļ nopirku kleitu. Aizvedot mājās un kārtīgi uzmērot, secināju, ka tomēr vajadzētu kleitu apmainīt pret citu izmēru. Bija pagājusi tieši nedēļa un es ar visiem čekiem un kleitu devos uz veikalu. Kad pārdevējai pajautāju vai kleitu nevar apmainīt, tad uz mani pavērsās tik iznīcinošs skatiens un man bija sīki jāizstāsta kāpēc gribu apmainīt. Protams, saprotu, kad ir jāpaskaidro iemesls, kāpēc vēlos mainīt, bet man bija tāda sajūta itkā vajadzētu iesniegt eseju ar...

Apģērbu veikals Orange - drēbes

drēbes Iegādājos blūzi melnu ar baltu apkakli un baltām mandžetēm. Protams, ka čeku izmetu, jo neredzēju vajadzību saglabāt, tikai apaviem. Prieks par jauko blūzi izzuda pirmajā mazgāšanas reizē. tā kā blūze ļoti skaista, un vispār tādas krāsainas es mazgāju ar rokām aukstā ūdenī. Ak, kāds ūdens sāka palikt melns, kā viņa krāsojās, un skatos visa mana baltā apkakle un rokas paliek skaisti pelēkas!!! Viss, nauda vējā. Domāju ka varbūt veikala vadītājs būs lojāls pret pircēju, aiznesu parādīju, un...

Apģērbu veikals Orange - NAUDAS BALVA

NAUDAS BALVA Jums liks samaksat par ceka sanemsanu kuru neakceptes neviena Latvijas Banka Company information: United Kingdom Phone: +421905556847 On Tue, 23/10/09, Jude Newman wrote: From: Jude Newman Subject: RE: Copyright ©2009 Orange Promotion. All rights reserved You are to choose from the two options to claim your cheque below. All winners are required to come to our office to receive their prize. If you cannot come due to distance barrier or Job schedule, you will be responsible for fee charged by...

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы