Olimpia

Real Invest SIA
Адрес: Āzenes iela 5
Rīga
Latvia - LV-1048
(Faktiskā adrese)
Телефон: + 371 67065607
Время работы: 10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
Категория: Магазины / Торговля  •  Торговые центры
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
9
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Olimpia - Жалобы и отзывы

Olimpia - Apkakposana

Apkakposana Bija loti patikami atnakt pec ilga laika, bet demzel ielaida tikai mani, sievete 41 gads, manu draudzene 35 gadi ielaida, bet paprasija dokumenti, vinai nebija lidz, ateica vinai palikt Olimpia un paprasija sodien 22.05 ap 2.30 am izvakties ara, tapec ka paskaidroja darbiniece pie bara, barmene oficiante , manai draudznei ne bija lidz passport. ?

Olimpia - Krāpšana

Krāpšana Pievienojos kolēğiem - pircējiem, kas uzskata, ka eiropark tarifi ir pārāk komplicēti un nedraudzīgi. Līdz šim uzskatīju Olimpiju par simpātisku vietu, kur iepirkties, jo mazāka drūzma, patīkamāka atmosfēra kā lielajos iepirkšanās centris. Šobrīd prātā apsveru alternatīvas un tādu netrūkst. Jāmaina paradumi!

Olimpia - Pakalpojumi/ Krāpšana

Pakalpojumi/ Krāpšana Olimpia pakalpojumus vairāk neizmantosim, jo ar Europark autostāvvietas mistiskajiem tarifiem sanāk pārāk dārgi. Ir vairāki pārdomāti, labāk iekārtoti un pieejamāki iepirkšanās centri! Norēķināšanās par Europark pakalpojumiem arī citur ir atbiedējoša! Un kur nu vēl "park&ride" sistēmas atbalstīšana Rīgā.

T bode T/c Olimpia - Nelaipnas darbinieces

Nelaipnas darbinieces Sveiki. Gribēju uztaisīt krūzīti ar apdruku, tāpēc interesējos par piedāvājumu un cenām. Pārdevēja bija ļoti nelaipna un negribīgi atbildēja uz uzdotajiem jautājumiem par apdruku. Jau radās tāda sajūta,ka labāk iet prom. Arī vakar izdomāju iegādāties preci ar apdruku. Bija jau cita pārdevēja , bet arī tikpat nelaipna. Jautājums, kas šīm pārdevējām ir par attieksmi.

Olimpia,Solāriju salons - apdegums

apdegums vēlos ieteikt neiet uz šo salonu, jo apkalpojošais personāls vispar neinteresējas kāds ir ādas stāvoklis un vai cilvēks nepakļauj sevi apdegumam. Citos solarijos gāju uz 20min , aizejot te apdegu līdz čūlām ;( mocijos ne pa jokam, ļoti bezadbildīga darbiniece, kāda jēga tādām čiksītēm tur atsēdēt ?

Baltic Nails Studio (Olimpijā) - problēmas ar latviešu valodu

problēmas ar latviešu valodu Lai gan man šis salons līdz šim patika nu ļoti, turpmāk apsveru iespēju tur neiegriezties vai arī neatgriezties pie konkrētās meistares. Problēma tāda, ka izvēlējos manikīru ar nosaukumu "Rožu manikīrs", apsēdos pie manikīres un priecīgi ar viņu sasveicinājos un teicu, ka man būs tas īpašais manikīrs ar nosaukumu Rožu un tajā ir arī roku pīlings. Tika pamirkšķinātas acis un es pieņēmu, ka meistare mani ir sapratusi. Tomēr tā nebija... Tika veikts parastais manikīrs. Bija jāiztiek bez pīlinga...

olimpija - esmu ievērojusi ka cilvēki tur strādā 12h

esmu ievērojusi ka cilvēki tur strādā 12h Regulāri redzu ka viens un tas pats darbinieks strādā 12h vai tad tas ir atļauts..???

veikals Olimpija -

Pilniigi piekritu visam ieprieeksh teiktajam, tas gan attiecaas uz "Rimi", patstaaviigas rindas pie kaseeem, bet piem pie ziviim patstaaviigi jaameklee rokaa paardeveejs!!!

veikals Olimpija -

Katru vakaru "Rimi" , kas atrodas tirdznieciibas centraa "Olimpija" ekonomee uz kasieriem. Rindas drausmiigas un straadaa tikai paaris kases no paredzeetajaam vairaak kaa 20. tas ir normaali?? Kaaa padomju laikos??? Vadiiba tikai kaash naudu, vareetu vienreiz apskatiities reaalo situaaciju!!!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы