Nemokies piezvani Marekam

Телефон: +371 29108115
Категория: Авто / Транспорт  •  Грузовые перевозки
Социальные сети:

Рейтинг Надежности

0%
Жалобы
2
Разрешенные
0
C ответами
0
Посмотреть статистику

Nemokies piezvani Marekam - Жалобы и отзывы

Nemokies piezvani Marekam - Neatbrauca

Neatbrauca Tas bija lielākās mocības. Pieteicu nedēļu iepriekš, laicīgi. Bija jāpārvācās no bauskas ielas uz daugavgrīvu, divistabu dzīvoklis, mantas un mēbeles. Vēl dienu iepriekš atkal uzzvaniju, vai viss paliek spēkā. Teica, ka 11tos būs, sestdienā. Vienpadsmitos gaidu, nav. Zvana, ka dažas stundas kavēs. Atkal gaidu, nav. Zvanu, saka, ka ap 17tiem būs. Man nākošajā dienā jānodod dzīvoklis. Tad atkal zvanu, saka, ka tomēr pēc 19tiem būs. Sēžu un gaidu. Es viena ar četrgadīgu bērnu uz rokām, pārgurušu...

Nemokies, piezvani Marekam - Krāpšana

Krāpšana Reti kad sūdzos, bet šis nu ir bezkaunības kalngals :( 1.5h kavēšana, 40 minūtēs 2 plaukti no centra uz Pļavnieku (ieskaitot nešanu un iekraušanu) un beigās tiek paziņots, ka minimums ir 2h = 50 EUR!!! Neviena vārda iepriekš pie pakalpojuma pasūtīšanas vai uzsākšanas, pats Mareks nav sazvanāms. "Škrobe" vēl lielāka, jo plaukti ta iegādāti un nogādāti skolai .... Pārbaudīju Facebook lapu un interneta sludinājumus - NEKUR nav minēts par minimumu 2h!!!

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы