Mylook

Mylook OÜ
Адрес: Jääraku tee 43
Tallinn
Estonia - 12014
(Juridiskā adrese)
Телефон: +372 20490806
+372 6835485
Время работы: 9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
9:00 - 17:00
закрыто
закрыто
Категория: Магазины / Торговля  •  Интернет магазины

Рейтинг Надежности

20%
Жалобы
5
Разрешенные
1
C ответами
0
Посмотреть статистику

Mylook - Жалобы и отзывы

Mylook - Preces ar beigušos derīguma termiņu

Preces ar beigušos derīguma termiņu Iegādājos šajā interneta veikalā kosmētiku. Divas no trim precēm atnāca ar pagaišgad beigušos derīguma termiņu. Kad sazinājos ar veikalu, man piedāvāja nosūtīt nederīgās preces atpakaļ un solīja atgriezt par tām naudu. Cerēju, ka uzņēmums panāks pretī un nodrošinās bezmaksas atgriešanu vai uzreiz atgriezīs naudu, jo nederīgas preces saņēmu tikai un vienīgi uzņēmuma darbinieku vainas dēļ. Taču tā nenotika. Kad aprēķināju, cik man izmaksās atpakaļ sūtīšana uz Tallinu (kur atrodas uzņēmuma...

Mylook - Посылка так и не пришла

Посылка так и не пришла 3 февраля 2022 года заказала у них два отдельных заказа. Один из них был на 74 евро (подарок от мужа на день св. Валентина) , а второй решила дозаказать на 32 евро. 5 февраля пришла одна посылка, та что была вторая (на 32 евро) , а первая (на 74 евро) так до сих пор (сегодня 16.02) и не пришла... Я промолчу, что я осталась без подарка... У них в письме-подтверждении заказа указано, что посылка прийдёт в течении 1-2 дня... Но с момента моего заказа прошло уже 2 недели. 9 февраля я обратилась...

РешеноMylook - Krāpšana

Krāpšana Neiesaku šo interneta veikalu, jo tā ir naudas izkrāpšana. Prece nav piegādāta konkrētajā datumā, kaut gan ieejot profilā rāda, izpildīts, uz norādīto telefona nr. Neviens neatbild, uz epastu neatbild... Zvanot vairākkārt, telefons tika izslēgts.

Mylook - Nevaru saņemt savu preci jau trīs nedēļas

Nevaru saņemt savu preci jau trīs nedēļas Uzņēmuma darbinieku dēļ notika kļūda, un mans sūtījums tika nogādāts uz citu novadu, nu labi kam negadās... Bet situācija ir tāda ka es nevaru saņemt savu preci jau trīs nedēļas, tikai tukši solījumi, naudu neatgriež, preces nav. Mylook solīja atsūtīt uz pareizo adresi, tikko uzzināju ka man solītājs nav izpildīts, jo kurjeram netika nodots sūtījums, tikai noformēts. Pasūtījums Nr. 600437280.

Mylook - preci neatsūta, naudu neatgriež

preci neatsūta, naudu neatgriež Interneta veikals, kurā 1. nevar norēķināties ar karti; 2. nevar norēķināties ar Paypal vai citiem līdzvērtīgiem kontiem. Pasūtījums tiek noformēts kā bankas pārskaitījums kā rezultātā banka paņem savu komisiju. No diviem pasūtījumiem. Viens netika piegādāts un naudua netika atgriezta. Nosūtiju uz info e-pastu maksājuma uzdevumu, bet nekādas atbildes, nekādas reakcijas.

Наш интернет-сайт использует файлы куки (cookie) для того, чтобы сделать работу более дружественной и эффективной для пользователей. Чтобы обеспечить выполнение всех функций сайта, нажмите кнопку «Принять условия». Для более подробной информации ознакомьтесь с нашими правилами обработки файлов cookie и с нашими правилами обработки персональных данных.

Принять файлы